4

2.3K 41 0
                                    

Miközben az ölében vagyok kb a falnak neki baszva, el kezdi kigombolni az ingemet. Direkt kínzó lassússággal csinálja, bár nekem nincs annyi időm. Széttépem az ingemet, a gombok hangosan esnek le a földre. Az ingemet elhajítom a földre.

-De kis türelmetlen valaki.-mosolyodik el.

-Kérlek,komolyan mondtam, hogy fáj. Kérlek apucih. Nagyon fáj.-könyörögtem kéjesen, miközben el kezdtem mozogni az ölében.
Megunva ficánkolásomat lebaszott az ágyra és fél perc múlva egy szál alsógatyában állt fölöttem. Hihetetlenül szexin nyalogatta ajkait és elsötétült szemekkel nézett le rám. Lemászott hozzám, s lehúzta, kb letépte rólam a gatyát. Egy szál fehérneműben feküdtem alatta, amikor végig nézett rajtam beharapott ajkakkal, még jobban elpirultam.

-Imádom, hogy miattam jössz zavarba.

Nem elég, hogy egy szexisten van előttem, de még kb meztelen is vagyok. Gyorsan letépte rólam a bugyimat és a melltartómat, s már kb 10-jére nézett rajtam végig.

-Megtennéd, hogy nem bámulsz?

-Milyen bátor lettél cica. Szeretnéd, ha most abbahagynám?

Nem válaszoltam.

-Válaszolj! Elvitte a cica a nyelvedet?

-Ne hagyd abba, bassz meg olyan gyorsan, hogy azt se tudjam, hogy hol vagyok. Kérlek!

-Na jó, legyen. De csak mert ennyire szeretnéd.-vigyorgott mint egy tejbetök.

-Kapd be!

-Majd te este.-fúúú hogy milyen szivesen megverném.

Lehajolt hozzám egy csókra, amikor hajolt volna el, akkor elmélyítettem a csókot és rámarkoltam a férfiasságára az alsógatyáján keresztül. Nyőgéséből és keménységéből itélve eléggé fel van izgulva ő is. Meztelenül és kiszolgáltatottan feküdtem alatta, amit eléggé is élvezett. Fordítottam a helyzetünkön és el kezdtem harapdálni, szívogatni a nyakát. Remélem még 3 hétig látszódni fog, seggfej. Egyre gyorsabban vette a levegőt, amin a csípőmozgásom sem segített. Amikor megunta, újra én voltam alul. Puszikat behintve az egész testemre haladt egyre közelebb nemesebbik részemhez. Amikor odaért hirtelen belém nyalt. Az érzés miatt megremegtem, hiszen életem során eddig ő nyal a legjobban. Benyálazta 3 ujját, majd egyszerre feldugta. Kurva jól csinálja. Ollózó mozdulatokkal kezdett kitágítani, bár nem hinném, hogy szükségem van rá, hiszen az elmúlt 3 napban folyamatosan dugtunk. De figyelmes volt, minden egyes alkalomnál vigyázott rám és biztosította, hogy ilyen nyelvre, ujjakra és faszra vágyjak egész életem során. Tapasztaltabb volt, mint én. Sokkal. És éppen ez tetszett benne, tudta, hogy mit csinál. Tudta, hogy mi jó egy nőnek. Amikor már úgy érezte, hogy készen állok, kihúzta ujjait, majd a szemembe nézve lenyalta őket. Esküszöm, ilyen szexi dolgot még nem láttam életemben. Szemei kibaszott feketék voltak, szájáról lenyalta a nedvemet, ami az ujjáról cseppent le.
Lehúzta a calvin klein alsóját és felgörgette magára az óvszert. Visszatérve az alsójára, modellnek kéne lennie. És ő lenne a fő emberke azzal a címmel, hogy "a maffia feneke". Na jó, igaz, nem láthatják a lányok azokat a kidolgozott kockákat, a dudorodó férfiasságát, amely bármelyik pillanatba kitörne legszívesebben, vagy azt a kerék feszes fenekét. Hmmm. Annyira elkalandoztam, hogy csak annyit vettem észre, hogy egy nagyon nagyot nyőgök, hiszen teljes hosszával bennem volt. Megszoknom nem kellett, hiszen rendesen kitágított. Gyorsított a tempón és közben nyakamat kezdte szívni. Tudja, hogy ez az egyik gyengém. Pár perc múlva remegve élveztem el, így az élvezet hatására megszorítottam a belső izmaimat, ami következtében ő belém élvezett.
Lihegve váltunk el, rendeztük légzésünket.

-Geci hercegnő, esküszöm ezek az életem eddigi legjobb dugásai. Tudod milyen tehetséges csípőd van. Kezed, szád...hmm szád.

Eskü megőrít. Ezután összebújva aludtunk el. Vagyis ő. Megvártam, míg elalszik, kibújtam ölelése alól és realizáltam, hogy kurvára rafinált vagyok.

Fél 2 múlt 5 perce. Tökéletes időzítés. Most jön a nehezebbik része. Mivel Bence a fegyverét a szekrényben tartja, ezért azt elvettem tőle. A másik fegyverét pedig a szekrényben. Felvettem nadrágomat és egyik pólóját. Eltettem a két fegyvert a farmeromba és rohantam az őrökhöz.

Fel a kezekkel!🔞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin