18

1.5K 28 1
                                    

Fürdés után lefeküdtünk pihenni egy picit. Hátára feküdt és magára húzott. Fél óráig csak feküdtünk és utána el kezdtünk készülődni. Felvettem ruhámat, majd bementem a fürdőszobába megigazítani a sminkemet és a hajamat. Hát nem mondom, hogy túl szép vagyok, meglátszik rajtam a 2 óra. Sminkem elmosódott, rúzsom Bence testén mindenhol van. Szája pirosabb, mint nekem.

-Gyere ide!-parancsoltam neki, majd amikor elém ért letöröltem szájáról, majd testét kezdtem el törölgetni. Egész mellkasa és nyaka csók nyomokkal volt tele.

Újra rajzoltam a számat és kirúzsoztam magamat. Megigazítottam púderemet és kontúromat. Utolsó lépésnek egy kis szempillaspirál. Bence az ajtófélfának támaszkodva nézte végig. Egyszer csak azon kapom, hogy mosolyog.

-Min mosolyogsz?

-Gyönyörű vagy! Nem, esküszöm kurvára szép vagy!

Megfordultam és vágyakozva néztem rá.

-Hm..tetszik ez a nézés!-jön közelebb és mire elém ér, már újra meztelen. Megfog és újra becipel az ágyra. Leveszi ruhámat. Megfogyja kezeimet és összebilincseli. Ne kérdezzétek, hogy honnan szerezte, nem tudom. Lelök az ágyra, így fejem a párnába ütközik. Fölém hajol és miután feltett magára egy óvszert és némi sikosítót, fenekembe hatol. Kezeimet egy kézzel megfogja és úgy mozog. Fenekemmel pucsítva direkt hergeltem és ennek hatására még durvábban lökött. Most hamarabb végeztünk, hiszen nem akartuk húzni az időt, így is majdnem 11 van. Felöltözés után örömmel láttam a tükörben, hogy nem mosódott el a sminkem. A hajam viszont szörnyű. Kezd újra hullámos lenni az izzadságtól és a párától. Mindegy nem foglalkoztam vele. Nyakamon kéznyomok végig pirosan, szívásnyomok szerte-széjjel egész nyakamon és mellkasomon. Elő húztam telefonomat a táskámból. 15 nem fogadott hívás és 8 üzenet Norától. Bazd ki. Felhívom.

-Asbolt Kamilla, hova a retkes faszba tüntél?

-Kmm..Bence..

-Hogy mi van?

-Légyszi mondd meg anyáéknak, hogy fájt a fejem és ezért elmentem sétálni, kiszellőztetni a fejemet. Lemegyek a bárba, jössz inni?

-Hmm csajszi, mire te leérsz, addigra én 10 shot vodkával foglak várni.

-Jó, Nora azért tudod, hogy én még nem ihatok. Meg ha innék újra Bence mellett kötnék ki. Most sem kellett volna.

-Na és aztán? Végre kikapcsoltál.. bár mondjuk nem tudom, hogy mit fogsz mondani Bálintnak, na mindegy az már csak a jövő zenéje. Gyere le, puszi.-letette.

-Lekísérsz?-szólok oda Bencének.

-Örömmel!

Derekamon átkarolva sétáltunk, ezzel biztosítva a többi férfivel szemben, hogy az övé vagyok. Beszálltunk a lift leghátuljába, hiszen csatlakoztak hozzánk még. Elég furán néztek a nyakamra. Na de hát most na. Bence lehajolt bekötni a cipőjét és amikor jött fel, egyik kezét végig vezette belső combomon. Majd kezét hátra csúsztatta fenekemhez és megmarkolta erősen. Már éppen azon voltam, hogy nyőgjek egyet, amikor nyílt a lift. Mosolyogva kiszálltunk és mentünk a bár felé. Nora amikor meglátott minket eltátotta száját és el kezdtett ordítani.

-Kamii! Sziasztok, úristen Bence! Jó újra látni! Kamilla, mi történt a nyakaddal jézusom?

Te jó ég! A bárban mindneki minket néz. Elsüllyedek, kb a fejem olyan piros, mint a szám, így Bence mellkasához bújok. Ő csak nevet.

-Szia Nora! Hogy vagy?

-Én nagyon jól, köszönöm, de ahogy látom ti is.

-Mondhatjuk úgy is. Viszont ha most megbocsájtotok, én megyek vissza, van még egy kis elintéznivalóm. Jó volt újra látni.-fordul Nora felé, majd felém.-Kami, te pedig tudod a számomat, ha szeretnél még több ilyen éjszakát, csak hívj bátran!

Fel a kezekkel!🔞Where stories live. Discover now