Κεφάλαιο 4ο: Ζήλια!

82 14 2
                                    

Violet's POV

Κύριος Bang: Λοιπόν Violet είσαι έτοιμη για την πρώτη σου οντισιόν?

Εγώ: Ναι! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να ξέρετε (είπα με πλατύ χαμόγελο).

Κύριος Bang: Χαίρομαι που το ακούω αυτό Violet! Μπορείς να πας να ετοιμαστείς και σε μια ώρα το αμάξι με το οποίο θα πας εκεί θα είναι από κάτω να σε περιμένει.

Εγώ: Εντάξει! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, θα είμαι στο δωμάτιο χορού για ότι με χρειαστείτε. (του είπα και πήγα να φύγω αλλά όπως πήγα να ανοίξω την πόρτα για να βγω έξω πρόλαβε και την άνοιξε ένα άλλο άτομο πριν από μένα το οποίο και μπήκε μέσα).

Namjoon: Οοο..!!! Γεια σου Violet! Τι κάνεις?

Εγώ: Μια χαρά! Namjoon, εσύ?

Namjoon: Μια χαρά και εγώ Violet! Κύριε Bang, ήρθα θα είμαι στο στούντιο μου να ξέρετε!

Κύριος Bang: Οκ! Namjoon

Εγώ: Κύριε Bang εγώ πάω στο δωμάτιο χορού (του είπα και έφυγα αφήνοντας τον μόνο του με τον Namjoon).

-

Είμαι στο δωμάτιο χορού και κάνω πρόβα το κομμάτι που έχω ετοιμάσει για την οντισιόν, δεν πρόκειται για κανέναν μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη σειρά (she was pretty) αλλά για μένα είναι μια καλή αρχή όμως!

Ξαφνικά ακούω την πόρτα να ανοίγει και επί τόπου γυρίζω το κεφάλι μου για να δω ποιος είναι, είναι ο Namjoon ο οποίος κατευθύνετε προς το μέρος μου και μου λέει.

Namjoon: Σε άκουσα πριν που είπες ότι θα είσαι εδώ και ήρθα για να σου ευχηθώ καλή επιτυχία! (είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο που έκανε εμφανή τα sexy λακκάκια του).

Εγώ: Σε ευχαριστώ πολύ Namjoon! Ήθελα να έρθω και εγώ να σε βρω γιατί κάθισα και άκουσα όλα σου τα τραγούδια και ήθελα να σου πω ότι είναι όλα πάρα πολύ ωραία!

Namjoon: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Violet! (είπε και έβηξε αμήχανα) επίσης ήθελα να σου δώσω και αυτό! (είπε βγάζοντας από την μέσα τσέπη του τζάκετ του ένα φούξια τριαντάφυλλο και μου το έδωσε).

Εγώ: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Nam... (πήγα να πω αλλά χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα μέσα στην αγκαλιά του).

Namjoon: Τίποτα Violet! (είπε και μου έδωσε ένα στοργικό φιλί στο μέτωπο).

Εκείνη την στιγμή ένιωσα τα πόδια μου τα τρέμουν, εκείνος το κατάλαβε και με κράτησε ακόμα πιο σφικτά, ήμουν τόσο κοντά στο στέρνο του που άκουγα ολοκάθαρα την καρδιά του να χτυπάει δυνατά!

Kim Namjoon 'A Dangerous Boyfriend' (Greek BTS FF)Where stories live. Discover now