Κεφάλαιο 6: Είσαι Άχρηστος!

63 7 0
                                    


Namjoon's POV

Το επόμενο πρωί με βρήκε να την έχω μέσα στην αγκαλιά μου, η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που έκανα έρωτα με συναίσθημα και όχι σαν ζώο, σε αυτό όμως ευθύνεται η πρώτη μου σχέση η οποία δεν μου συμπεριφέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο!

Flashback (στην ηλικία των 18 ετών)

Miriam: ΜΑ ΚΑΛΑ! ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ? (μου φώναξε).

Εγώ: Συγνώμη αλλά είναι η πρώτη μου φορά (της είπα κατεβάζοντας το κεφάλι ταπεινωμένα).

Miriam: ΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!! (άρχισε να γελάει με πολύ ειρωνικό τρόπο).

Τότε εγώ έμεινα εκεί που καθόμουν με σκυμμένο το κεφάλι και έτοιμος να βάλω τα κλάματα από την ταπείνωση.

Flashback END

Πραγματικά δεν ξέρω τι περίμενε η Miriam από ένα αγόρι 18 ετών (τότε) και που δεν είχε ξανά κάνει έρωτα ποτέ του να κάνει και που όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του πάλευε απλά για να επιβιώσει στην αρχή μέσα στο ίδιο του το σπίτι και έπειτα στους δρόμους, η συμπεριφορά της αυτή μου θύμισε πολύ αυτή του πατέρα μου που πάντα μου έλεγε ότι είμαι ένας άχρηστος και ότι το μόνο που μου αξίζει είναι να πεθάνω.

Εκείνη την μέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην τον αφήσω ποτέ ξανά να πληγωθεί και να συμπεριφέρομαι σε όλες τις γυναίκες από εδώ και πέρα όπως μου συμπεριφέρθηκε εμένα η Miriam (λάθος μου το ξέρω!) βέβαια εκείνη δεν ήταν η τελευταία μας συνάντηση γιατί ήθελα να την εκδικηθώ για τον τρόπο που μου φέρθηκε.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό πήγα ξανά στο σπίτι της και συνέβησαν τα εξής γεγονότα.

Flashback

Με το που άνοιξε την πόρτα μου είπε.

Miriam: Τι θες πάλι εδώ Namjoon? Δεν σου έφτασε η ταπείνωση της προηγούμενης φοράς? (και έπειτα άρχισε να γελάει με ειρωνεία).

Τότε εγώ την άρπαξα από τον λαιμό, την έσυρα μέσα στο σπίτι και αφού έκλεισα την πόρτα πίσω μου την κόλλησα στον τοίχο, εκείνη τα έχασε και προσπαθούσε να ελευθερωθεί αλλά με μάταιες προσπάθειες τότε είπε.

Miriam: Namjoon άσε με! Με πονάς! Δεν μπορώ να αναπνεύσω (όσο προσπαθούσε να πάρει ανάσα γιατί την κρατούσα σφιχτά από τον λαιμό).

Kim Namjoon 'A Dangerous Boyfriend' (Greek BTS FF)Where stories live. Discover now