2.

2.4K 125 5
                                    

Mikor leszáltak az Expresszről Harry meglátta Ronékat.
-Miért nem szóltatok , hogy nem jöttök velem?
- Bocsi Harry csak gyorsan hívtak minket egy prefektusi megbeszélésre és már nem volt időnk szólni neked.. Hermione és a vörös hajú olyan szomorkásan néztek, hogy muszály volt megbocsátania.
Így már hárman indulltak el a fiákerekekell, de ekkor Ron talán kicsit túl hangosan ezt mondta.
-Nézd Harry az a görény Malfoy téged bámul!
Erre mindenki a Jégherceg felé fordult akinek az egész felye teljesen elvörösödött és gyorsan lekapta a szemét a sebhelyesről.
Harry nem értette hogy Malfoy miért us nézte őt. "Talán tetszem neki?? Az kivan zárva!!! Malfoy nem meleg! Bár mondjuk eléggé sok pletyka szólt arról ,hogy a szőke járt Noel Dimitrowal aki ugye fiú.. de biztos hogy nem tetszhetek neki!"
A fiákerek lassan elérték az iskolát és diákok nementek a nagyterembe. Harry még sosem gondolkozott el ezen de most elfogta a kiváncsiság. "Ha Dimitrow hasonlít rá akkor talán van a szőkénél esélye..
De hol lehet Dimitrow??"
Nem jutott jobb eszébe ezért hát barátnőjéhez fordult.
-Hermione tudod ki az a Noel Dimitrow?
-Nem ő volt Malfoy pasija?? A pletykak szerint.
- De en is azert kerdezem. De nem tudod megmutatni?
A lány kicsit furcsán nézett rá ,de rámutatott a Hollóhát asztalánál ülő nagyon izmus és joképű fiúra. Harry rögtön elszomorodott," Ehez a sráchoz én fel sem érek.. De amúgy miért akarom hogy tetszek Malfoynak?? Hiszen nem vagyok meleg..?"
Harry ekkor akaratlanúl is a Mardekár asztala felé nézett. Rögtön szembetalálkozott egy acélkék szempárral ami egyenesen rá, Harryre pillantott. Harrynek vér szökött az arcába és érezte hogy teljesen elpirul.

VáltozásWhere stories live. Discover now