8

18 1 8
                                    

"Ειναι δικο σου το παιδι Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα! Πιστεψε με! Σε παρακαλω λεω αληθεια!", εκλαιγε με λυγμους η Λετισια Γκλορια Ακασελι Κονελιδα Χουλιτα.

"Ολοι μου λετε ψεματα δεν ειναι αληθεια! Εγω αγαπω την Μαρια Γουαδαλουπε Λετισια Γκαμπριελα Τερεζα Σιλβια Αννα-Μαρια και δεν εχω κανει παιδι με καμια αλλη γυναικα!"

"Τι λες τωρα Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα; Η Λετισια Γκλορια Ακασελι Κονελιδα Χουλιτα ηταν η αρραβωνιαστικια σου πριν ερθει αυτη η αμορφωτη και σε αποπλανησει!" φωναξε η Παουλινα Ανα Βιολετα ντε Καντορος.

"Δεν με νοιαζει! Εγω αγαπαω την Μαρια Γουαδαλουπε και δεν θελω καμια αλλη γυναικα! Ακουτε; ΚΑΜΙΑ!"

"ΣΥΜΦΟΡΑΑΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!", φωναξε η Φραντσεσκα Μαρθα Γιολαντα Ντελφινα Αλεχα.

"Θα πρεπει να του δωσουμε χαρτια DNA για την πατροτητα του μωρου...που σημαινει πως θα πρεπει να βρουμε εναν μεξικανο κομπιναδορο να μας τα φτιαξει.", παρατηρησε ο Σπυρος.

"Δεν ειναι κακη ιδεα...", ειπε η Παουλινα Ανα Βιολετα ντε Καντορος.

"Και απλα θα του πουμε πως θελουμε διατροφη για το παιδι; Γιατι μην ξεχνιεστε, εγω θελω την περιουσια!", ειπε η Λετισια Γκλορια Ακασελι Κονελιδα Χουλιτα.

"Εγω παλι θελω τον Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα.", απαντησε κακιασμενα η Φραντσεσκα Μαρθα Γιολαντα Ντελφινα Αλεχα.

"Καλα καλα το καταλαβαμε. Εγω απλα θελω να φυγει απο το σπιτι αυτη η χωριατα.", ειπε η Παουλινα Ανα Βιολετα ντε Καντορος.

"Εμενα δεν με νοιαζει γιατι τα κανουμε ολα αυτα απλως εχουν πλακα.", ειπε αταραχος ο Σπυρος.

Si lees esto, probablemente necesites ayuda🐸☕Where stories live. Discover now