11

22 1 3
                                    

Ο Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα ηταν πολυ στεναχωρημενος.

Ειχαν περασει εξι χρονια απο τοτε που η Μαρια Γουαδαλουπε Λετισια Γκαμπριελα Τερεζα Σιλβια Αννα-Μαρια τον απερριψε και ειχε γυρισει στις φτωχιες γειτονιες.

Το κακο ηταν πως ακουσε απο καπου πως η Μαρια Γουαδαλουπε θα παντρευοταν εναν απ την γειτονια.

Ο ιδιος μεσα σε αυτα τα εξι χρονια ειχε αναγκαστει να παντρευτει την Φραντσεσκα Μαρθα Γιολαντα Ντελφινα Αλεχα, για να εχει καποιον να του προσεχει την κορη οταν παρακολουθουσε τη Μαρια. Δηλαδη ολες τις μερες εικοσι τεσσερις ωρες το εικοσιτετραωρο.

Η Φραντσεσκα Μαρθα Γιολαντα Ντελφινα Αλεχα πραγματικα πιστευε πως ηταν ερωτευμενος μαζι της και ειχε στην κυριολεξια πει σε ολους της τους φιλους πως βρηκε τον ερωτα της ζωης της, αλλα ολοι οι αλλοι στο σπιτι γελουσαν με την αφελεια της. Ο Σπυρος την ειχε ξεπερασει και συνεχιζε να ειναι ο καλυτερος φιλος του Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα (ισα που τον εβλεπε δηλαδη με ολη αυτη την παρακολουθηση της ζωης της Μαριας 24/7).

Η Χουανιτα ηταν ενα κακομαθημενο εξαχρονο που κυνηγουσε την περιουσια του Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα οπως ακριβως και η μανα της.
Η Παουλινα Ανα Βιολετα ντε Καντορος την εστελνε σε ενα ιδιωτικο σχολειο για να γινει μορφωμενη (το εντελως αντιθετο απο την Μαρια Γουαδαλουπε Λετισια Γκαμπριελα Τερεζα Σιλβια Αννα-Μαρια) και η Πατρισια Μαρια Ελ Ροζαριο (την οποια φωναζε γιαγια), προσπαθουσε να την συμμορφωσει για να μην ειναι τοσο διαβολεμενη.

Αλλα τον ρολο της μητερας ειχε η Φραντσεσκα Μαρθα Γιολαντα Ντελφινα Αλεχα, η οποια δεν ηταν και η καλυτερη μανα, καθως το μονο που την ενοιαζε ηταν να θαβει κοριους στα ρουχα του Μαρκο Χαβιερ Καρλος Ρομπερτο ντε Σιδιναδα για να τον πιανει στα πρασα οταν πηγαινει στη Μαρια (τα καταφερνε).

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 16, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Si lees esto, probablemente necesites ayuda🐸☕Where stories live. Discover now