kapitola 4.

1.1K 86 7
                                    

příjemné čtení

,,Vítejte,“ řekl Sirius Speovým a pozval je dále. K překvapení Severuse, tam byli všichni členové Fénixova řádu, k jeho smůle včetně Pobertů. U Siriuse doma to nevypadalo nejlépe, bylo tam všude tmavo a temno, podle Severuse jednoduše nevhodné prostředí pro výchovu jejich dětí.

,,Ukažte pomůžeme vám s věcmi,“ řekl Remus Lupin a už se chystal vzít pár zavazadel, ty se však najednou vznesly a sami vyrazily do pokoje v druhém patře. ,,Frede, Geogri okamžitě se vraťte!“ ozvalo se z kuchyně ve stejnou chvíli, jako se z ní doslova vyřítili dva malý tříletí zrzavý chlapci a za nimi Molly Weasleyová, jejich matka.

Když spatřila Lilly, nechala své syny klidně běhat po domě a vydala se jejím směrem. ,,U Merlina, ani nevíš, jak jsme se o vás báli, jste v pořádku?“ ptala se jí starostlivě, zatím co jí malá Jane tiskla prst. ,,Ano, jsme.“řekla Lilly. Vtom mezi nimi proběhli Fred a George. ,,Charlie,  můžeš prosím dohlédnout na své bratry?“křikla směrem do kuchyně Molly. Za chvíli z ní vyšel asi tak devítiletý opět zrzavý hoch, Charley, který se vydal hledat po domě své bratry.

,,Omlouvám se, museli jsme je vzít sebou, protože nechat je samotné doma, ještě k tomu s malou Ginny, to by nedopadlo dobře.“ Řekla Molly a usmála se na ni. ,,A kde je teď?“ zeptala se Lilly. ,,U Artura, u Merlina, ještě tam je Ron a pokud se Fred s Georgem vrátili do kuchyně….“ Molly se okamžitě vydala do kuchyně, aby svému manželovy pomohla zvládnout jejich šest dětí, Bill byl totiž, naštěstí, prvním rokem v Bradavicích.

Lilly se nad tím pousmála a všimla si, že malá Jane už usla. ,,Potřebuji s vámi něco probrat.“ Řekl Brumbál a namířil si to do kuchyně. ,,Běž, já půjdu s dětmi nahoru.“řekla Severusovi a vzala si od něj Harryho.

Mezitím, co dole v kuchyni řešili členové Fénixova řádu současnou situaci, se Lilly a Molly starali o to, aby Fred a George nevzbudili Harryho, Jane, Ginny a Rona, kteří konečně usli.  ,,Víš, nechci tady zůstat.“ přiznala se jí Lilly. ,,Severus by tady nebyl šťastný, vím, že by to pro nás udělal, ale toto po něm nemůžu chtít.“

tato část byla taková divná a navíc krátká omlouvám se, ale za chvíli bude další

Under water-Harry PotterWhere stories live. Discover now