twenty five

1.9K 229 7
                                    

"Neden böyle diye düşünmeme sebep oluyor. Onu çok severken bazen o kadar fazla kızıyorum ki onu gerçekten seviyor muyum diye kendime soruyorum. Ama o ne yapıyor, benden kaçıyor. Deli oluyorum hyung. Onu çok seviyorum ama böyle yapması beni çok yoruyor. Lanet olsun ki o böyle yapsada çok aşığım. Lee Donghyuck beni alt üst etti." Mark kafasını masaya yaslamış onu dinleyen Taeyong'a içini döküyordu. Taeyong Donghyuck'u sevdiğini bilen 2 kişiden biriydi. Diğeri ise Jeno'ydu. Ama Jeno kantinde olmadığı için o anda içini Taeyong'a döküyordu.

Taeyong Mark'ın bu derece doluşunu anlayabiliyordu. 1 sene önce kendisi ve Ten de bu durumdaydı. Ama şimdi çok güzel bir ilişkileri vardı. Bu yüzden Mark'a yardım etmeyi istiyordu. Donghyuck'un da ona aşık olduğu belliydi. Fakat 2 genç her kitapta olduğu gibi birbirlerine olan aşklarını fark etmiyorlardı. Buda tabiki onların bu durumunu bilen herkesi çileden çıkarıyordu.

"Mark, bu hep böyledir. Sen hislerini gidip söylemedikçe de devam edecek gibi. Sadece biraz cesur olmayı dene. Gerisi ne olursa olsun bunu yaptığın için mutlaka iyi hissedeceksin." Mark'ın omzunu patpatlamıştı. Mark o an cesarete çok ihtiyacı olduğunu fark etti. Artık bunu yapacaktı. Donghyuck hislerini bilmeliydi.

×××××××

marklee:
Donghyuck.
Acil konuşmamız gerek.
Sizin evin önündeyim.

leedonghyuck:
Benimde senin bir şey konuşmam gerekiyordu hyung
İniyorum hemen

×××××××

Mark Donghyuck'un evinin önündeki posta kutusuna yaslanmış halde genci bekliyordu. Taeyong'un verdiği oldukça az cesaretle nasıl bu hale geldiğini anlamıyordu. Az sonra aşkını itiraf edecekti ve ilk bundan kaçmıyordu. Donghyuck Yukhei'den hoşlansa bile umrunda değildi. Çünkü bunu içinde tutmak oldukça zordu. Bencil olmak istiyordu ilk kez.

Bu sırada Donghyuck evin kapısını aralık bırakıp ona yaklaştı. Mark uzaktan oldukça düşünceli görünüyordu. Donghyuck kötü bir şey olmasından çok korktu o an. Ama düşündü, durumları daha ne kadar kötü olabilirdi? Mark her ne diyecekse bile Donghyuck buna hazır olmak zorundaydı. Bunca zaman kaçıp birçok yalan uydurmuştu. Ama oda ilk kez Mark'ın bencil olmasına izin verecekti. Bunu yapmalıydı.

your desk is my drawing book::markhyuckHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin