kapitola 15- špatný den

100 6 0
                                    

Je zase pondělí. Po pátečním plese jsme všichni dlouho dospávali. Každopádně teď je pondělí. Vypnula jsem budík a oblékla se.

 Vypnula jsem budík a oblékla se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyšla jsem z pokoje. Najednou jsem z Mattova pokoje slyšela dusící se kašel. Bez rozmyslu jsem tam vešla. Matt nikde ten zvuk se ozýval z koupelny. Když jsem tam vešla na zemi ležel Matt a skoro spal.,,jsi v pořádku?" Zeptala jsem se ho a čupla se k němu. On zakýval hlavou že ne. ,,přinesu ti čaj a do školy nepudeš" chtěl něco namítat ale začal zvracet. Mám takový pocit že dneska spal tady u záchodové mísi. Šla jsem dolů kde jsem mu udělala čaj na žaludek a vhala prášky. Donesla jsem mu to. Hned ten prášek spolkl a pak jsem ho opatrně dovedla k posteli kam jsem mu dala hlu;okou misku kdyby to nestihl na záchod. Na stole měl dvě konvice čaje. Takže bude snad v pořádku.,,tak se uzdrav zatím" řekla jsem když mě promluvil abych šla do školy chtěla jsem tam s ním zůstat ale nechtěl. Ach jo hned takhle po ránu to asi nebude nejlepší den. Povzdechla jsem si. Do školy mě odvehla limuzína. Objala jsem Katie. ,,kde máš Matta?" Ptala se mě.,,zvrací" řekla jsem.,,aha chudák" usmála se na mě smutně Katie. Já ale zahlédla Seba. Vrhla nsem se mu na záda nečekal to ale začal se smát. Když mě postavkl na zem políbil mě.,,kde je Matt?" Bože kolik lidí se mě na to bude ještě ptát.,,zvrací" řekla jsem to stejné co před chvílí Katie která nás s úsměvem pozorovala. Šly jsme pomalu do třídy zpěvu. Posadila jsem se vedle Katie. Seb si sedl s Aaronem. Který se ale bavil se Selenou což bylo dost divné. Katie na to nen smutně hleděla nechápala jsem to proč se kvůli Aaronovi tolik trápí v poslední době s námi moc nemluvil a teď je se Selenou dalo se to čekat. Usmála jsem na ni povzbudivě a pak už jsem se věnovala učitelce.

Byla skoro poslední hodina a já si odskočila na záchod. To byla ale jedná z mých velkých chyb. Vyšla jsem z kabinky a kdo mě tam nečekal. No samozřejmě že tam stála Selena. Ale byla sama. Což bylo podezřelé a divné. Že by se pohádali a oni by ji nechali. Ne to ne. Chtěla jsem ji obejít ale stoupla si přede mne.,,odplata holčičko" ušklíbla se. Chtěla jsem jít dál ale chytla me za zápěstí na pravé ruce.,,nikam.nepudeš." řekla dost děsivým hlasem. Strčila do mě a já dopadla na tvrdou zem a hlavou se praštila o umyvadlo. Jenže jsem taky ucítila a uslyšela jak my křuplo v ruce. Než jsem se vzpamatovala Selena byla pryč. Hlava my třeštila a ruka hodně rychle natékala. Vstala jsem a všechno se semnou zamotalo. Šla jsem ven a tam na mě čekala Katke.,,Ashley si v pohodě?" ptala se mě. To už jsem se ale řítila k zemi.,,Ashley" slyšela jsem Seba a pak už jen tma úplná tma.

Katie

Vyšla ze záchoda celá býla navíc se držela za hlavu a taky nsem si všimla pěkně rudé a nateklé pravé ruky. Zeptala jsem se jí.,,Ashley si v pohodě?" Ona už ale padala k zemi. Rychle jsem ji chytila a opatrně položila na zem. Během sekundy u mě seděl Seb.,,Ashley" vyslovil její jméno. Zavolala jsem učitele a ten volal hned do nemocnice. Mezi tím jsme se ji snažili probrat. Nachvíli se probrala ale pak zas upadla do bezvědomí. Když lřijeli záchranáři stékali mi po tvářích slzy. Ashley naložili o záchranky. Učitelka mě a Sebovi dovolila jet za nimi. Před školou na nás čekala limuzína. Vyšel z ní Ben. Její otec.,,co jí je?" Ptal se a my nasedli.,,vyšla ze záchodů celá bledá a držela se za hlavu. Taky jsem si všimla její nateklé a rudé ruky. Doktoři si myslí že ji má zlomenou." Řekla jsem mu. On nás vzal do nemocnice.

Takže to je pro dnešek vše. Další kapitola vyjde hned zítra a potom 10 dní nebudu aktivní a nevyjde ani jedna. Ale prozradím vám že až se vratím máte se na co těšit. Protože až se vrátím vše se rozjede na plno.

•VALL•

•ZTRACENÁ•[KOREKCE]Where stories live. Discover now