kapitola 20- paměť je důležitá

84 6 0
                                    

Po dvou týdnech
Katie

Seděla jsem společně s Mattem u Ashley. Když v tom Matt zpozorněl.,,co se děje Matte?" Zeptala jsem se.,,ona...ona" koktala ale otočkl se na Ashley.,,Ashley vím že mě slyšíš otevři oči prosím" v tom jsem ucítila jak mě stiskla ruku kterou jsem ji držela. Proto asi Matt zpozorněl. Ona je tu s námi. Sledovali jsme jak pomalu rozlepila víčka. ,,Ashley" objala jsem ji opatrně.,,Kdo jsi?" vykašlala. Matt běžel pro doktora. Ona si mě nepamatuje to přece není možné.
,,slečno jak se jmenujete?" Ptal se jì doktor.
,,já...jd nevím" brečela. Doktor se na n!s otočil se smutným výrazem.,,obával jsem se že ztratí pámět."řekl.
,,slečno jmenujete se Ashley Carter je vám šestnáct. Do školy chodíte tady v LA jste v prvním ročníku. Před pár měsíci vám zemřela matka" řekl jí základní informace.,,zbytek vám poví vaše rodina a přátelé." Dodal a odešel. Nikdo nevypadal že bude muvit a tak jsem se slova ujala já.,, já jsem Katie známe se spolu už nějakej ten týden. Jsme nejepší kamrádky a podnikly jsme spolu už nějaké nskupy filmové večery a tak" usmála jsem se na ni.,,já jsem Matt moje matka chodí s tvým otcem takže jsme tak nějak sourozenci. Několikrát jsme spolu byly v parku smái se spolu a ty když si přijela tak si se nechtěla smát a já tě rozesmál" pravil Matt. Pak přišla řada na Seba který před chvílí přišel.,,jsem Sebastian jsem tvůj přitel dali jsme se dohromady v nemocnici když mě srazilo auto. "

Ashley

Všichni mi říkali něco o sobě ale mě jakoby pořád něco chybělo do skládačky.,,a jak..ak jsem se dostala sem?" Zeptala jsem se. Všichni nasadili vyděšený výraz.,,hele my už musíme za chvíli končí návštěvy" a všichni se vypařili. Bože co jim je. Je tak těžký my říci jak jsem se sem dostala. Byla jsem pěkně naštvaná jak tohle mohli udělat.

Selena

Zazvonili mi u domu asi čtvrt hodiny po tom co jsem nechala tu krávu s Leem ve vile. Šla jsem otevřít.,,policie zatýkáme vás za ublížení na zdraví půjdete s námi" chytl mě a odvedli mě k autům v tom jednom seděla Evie. Ta kráva určitě nás prozradila. V tom druhém byl Leo.

,,já to nebyla" vykřikla jsem. Už hodinu jsem u výslechu.,,Slečna Evie ale říká něco jiného a ten mladý muž vás taky udal. To jsou přátele co?" Ušklíbl se ten policista. ,,ty kreténi" zašeptala jsem. Najednou se otevřeli dveře a do vnitř vešel další polda.,,pane máme ty záběry z kamer s té vili" a do háje koho napadlo tam dát ty kamery. Jo vlastně mě tehdá se to zdálo jako dobrý nápad dnes ne. Pustili ty záběry a tam bylo vidět vše z té vili to jak předávám Ashley Leovi to jak jsme ji tam dostaly. A potom to jak jj mlátil páskem a pak s ní hodil o zeď a nakonec ji musela Evie resuscitovat.,,dá se říct že jste vedla dokonce vraždu ta dívka málem přišla o život" bouchl pěstí do stolu ten polda.,,pane je tu její matka a přítel její matky on je otcem napadené dívky" no hura matka mě s toho určitě vykope.

,,mami" objala jsem ji ale ona mne od sebe odstrčila.,,jak si mohla Seleno" její oči byly plné slz.,,jedna věc je když překročíš rychlost nebo se nacházíš někde kde nemáš a druhá věc je když někoho napadneš Ashley třikrát resuscitovali kvůli tvým blbým nápadům málem umřela" vykřikla. A já doufala že je na mr straně.,,mami ale ja ji nezmlátila to byl Leo" hájila jsem se.,,jo a ta zlomená ruka viděli jsme záznamy kamer z koupelny školy to ty jsi ji strčila." Bože na kamery jsem nemyslela,,a zté vili to ty jsi ji tam dotáhla bez tebe by si šťatně žila. Ty nejsi moje dcera" řekla ale mě je to jedno.,,no a co stejně si mi matkou nikdy nebyla" řekal jsem ona zalapala po dechu.,,Lituju Ashley že tě musela potkat" a odešla já na to zůstala sama.

Co myslíte zavřou Selenu? A co Ashley vzpomene si? To se brzy dozvíte

•VALL•

•ZTRACENÁ•[KOREKCE]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora