LGBT = PRİM + İLGİ ÇEKMEK

62 18 7
                                    

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle arefe gününüzü kutlarım.
Ve Arefe gününden özür dileyerek bazı vizyon kaybı yaşamış arkadaşlara saydıracağımı belirtiyorum.

Öncelikle LGBT denilen değişik bakış açısını kullanarak prim kasan, öne çıkmaya çalışan, farklıymış hissesi yaratmaya çalışan o gereksiz arkadaşların amına teleskop sokayım.

Burada ki LGBT üyesi olduğunu iddia eden arkadaşların %99.08 ne inanmıyorum. Ama erkek hesabı açıp sanal sex, kızlarla konuşmak, nude gibi bir çok şeyi isteyen o kızlar kesinlikle ruh hastası ve sapıktır. Lez olduğunuzu da düşünmüyorum. Çünkü lez değilsiniz.
(olan vardır..)

Ben burada homofobik veya homoseksüellik kavramını bilmem. Sadece iki erkeğin birbirlerine götünü siktirdiğini bilmek mide bulandırıcı. Veya iki kızın vijinasına ellerini sokması (dildo vs.) miden bulandırıyor.

Sadece şu, hislerinize müdahale edecek yetkide değilim. Lakin yaptığınız bu şey ile  henüz yeni ergenliğe girmiş çocukların hormon gelişimleri taze olduğu için, onların görüşlerini doğru yolda oldukları halde onları saptırdığınızı görmek beni hem üzüyor, hemde korkutuyor.

Bir gün oğlum (sizin yüzünüzden) bana "ben erkeklerden hoşalanıyorum" derse galiba onu öldüresiye dövebilirim. Ama bir haber yapılır "babası oğlunu görüşü yüzünden linç etti..." kimse demiyor ki "kerimcan durmazlar gibi arsızlar yüzünden çocuklar görüşünü değiştirdi" yapılması gereken haberler yapılmıyor.

Diyeceğim tek şey, geleceği etkilemeden sır gibi yaşayın bu hislerinizi.

Linç edin umurumda değil.
İsterseniz dar görüşlü diyin ama benim dedelerim bu nesli erkek erkeğe sikerek gelmediler.

AKLIMA NE GELDİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin