ŞİFRE NO: 14

218 54 18
                                    

İlişkide mutluluğu elde etmek istiyorsanız;
İlk olarak: Doğru insanı bulmanız gerekiyor.

Doğru bir insanı bulmak aslında göründüğü gibi zor değildir. Size zor gelmesinin sebebi kalbinizle karşınızdaki insanı seçmenizdir.

Kalp ile seçmek rus ruleti oynamak gibidir fakat tek bir eksisi vardır ki; mermi sayısı daha fazladır.

İşinizi şansa bırakmış olursunuz. Ya düzgün biri olur, ya da olmaz. Bu yüzden yapmanız gereken ilk şey işinizi şansa bırakmamalısınız. Önce incelemelisiniz ve beyninizin içinde fikir alışverişi yapmalısınız. Eğer size uygun biri ise o zaman deneyebilirsiniz.

Peki ya, ben sevmediğim biri ile neden düşüneyim ki ?

Demeyin.

Hislerinde aşamaları vardır;
Beğenmek - Hoşlanmak - Sevmek - Aşk

Beğendiğiniz bir çok insan olabilir, hoşlandığınız çok nadir, sevdiğiniz tek, aşık olduğunuzda tektir.

İlişkiye başlamak için illaki tutulmanıza ya da aşık olmanıza gerek yok ! Beğenmeniz ya da hoşlanmanız yeterlidir. Bu aşamadan sonra da dediğim gibi artık size uygun biri ise denersiniz ve ilerde de seversiniz.

Ben ilerde sevmem etmem demeyin, illaki seversiniz ! Sevgi ile aşkın arasında çok fark vardır. Zamanla birbirinize alışınca yakınlaşmalarınız zaten birbirinizi sevmek için bir çok kapıyı açacaktır. Aşık olur musunuz orasıda size kalmış bir durum. Aşık zor olursunuz ama illaki seversiniz o yüzden kafanız rahat olsun.

Peki, ya yürümedi ? O zaman ne yapacaksınız ?

Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Olmadıysa olmamıştır, canınızı sıkmaya da hiç gerek yok ve de zorlamanında bir manası yok. Kaybettim diye de üzülmeyin çok büyük bir kaybınız yok aksine tecrübe elde etmiş olursunuz ve bir dahaki sefere nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmiş olursunuz. Sonuçta dünyada bir çok insan var ve illaki daha iyilerini de bulursunuz.

HAYATIN ŞİFRELERİ Where stories live. Discover now