14

1.9K 187 13
                                    

Oturma odasında oturmuş, duvarlara bakıyorlardı. Bir süre sonra Hoseok, Yoongi'nin dikkatini çekecek bir miktarda titremeye başladı.

"Sana battaniye getireyim mi?" Yoongi, Hoseok'un başını ona doğru çevirmesine neden oldu. "Bu iyi olurdu" Hoseok ona gülümsedi. "ve biraz da atıştırmalık getirebilir misin? Belki sarılıp film izleyebiliriz?"

Hoseok, Yoongi'nin gözlerinde oldukça sakin görünüyordu ama içinde ölüyordu. Çok gergindi, her zaman ne yaptığını biliyormuş gibi görünüyordu, ama gerçek şu ki; Yoongi, böyle şeyleri yaptığı ilk adamdı.

"Evet, burada bekle biraz çay yapacağım ve atıştırmalık alacağım. Televizyonun yanında bazı filmler var, birini seçebilirsin." dedikten sonra Yoongi mutfağa gitti.

Hoseok ayağa kalktı ve televizyonun yanına gitti, filmi seçti, 'son hedef 3' Hoseok korku filmlerini severdi, Yoongi'nin de bir sürü korku filmi olduğu için sevdiğini tahmin etti.

Saatler geçmiş gibi hissettikten sonra, Yoongi iki battaniyeyle, bir kase patlamış mısır ve iki bardak çayla oturma odasına geri döndü.

"Uhm patlamış mısır, bulabildiğim tek atıştırm-"

"Tamam, şimdi buraya gel, üşüdüm" Hoseok, Yoongi'yi böldü ve yanına oturması için hareket ettirdi.

Yoongi ona doğru yürüdü, mısırı ve içecekleri masaya koydu. Hoseok'un kafasının arkasına koymak için koltuktan iki yastık aldı. Sonra Hoseok'un yanına oturdu ve iki battaniyeyi üzerlerine çekti.

'Buraya gel' Hoseok, Yoongi'yi kendisine yaklaştırdı. Yoongi'nin kafası şimdi Hoseok'un göğsündeydi, kanepede yatıyorlardı ve bacakları birbirine dolanıyordu.

"Filmi çoktan yerleştirdim, umarım korku filmlerini seviyorsundur"
"Tanrım, onlardan nefret ediyorum" dedikten sonra titredi Yoongi.
"A-ama onlardan çok var, onlardan nasıl nefret edersin?"
"Arkadaşlarımdan gelmişlerdi ya da yanlışlıkla aldım bazılarını"
"Nasıl kazara film alabilirsin?" Hoseok, göğsüne iyice sokulup surat asan Yoongi'ye güldü.

"Her neyse başlayalım, ben seni korumak için buradayım"

𝖮𝗉𝖾𝗇𝖾𝖽 ‹ 𝐒𝐎𝐏𝐄 ›Where stories live. Discover now