─ ALKUSANAT ─

418 56 38
                                    

VARJOPUOLI

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

VARJOPUOLI

Riipaiseva kertomus luodinkestävästä ystävyydestä, ensirakkauden sokaisevasta huumasta ja selviytymisestä läpi pimeän.

Jos multa olis pari viikkoa sitten kysytty, tulenko enää koskaan tänne mitään kirjoittamaan, olis vastaus ollu todennäköisesti luokkaa "en ikinä, aikani tässä yhteisössä ovat virallisesti ohi." Mutta never say never ─ tässä sitä ollaan uuden kirjan kanssa! :D

Tervehdys, peilikuvaton täällä taas terve! Jaa kuka? Haha, olen se eräs sekopää, jolla oli tapana aikoinaan kopioida vähintään puolet elämäkerrastaan lukujen loppuun niin, ettei kukaan jaksanut lukea niitä turhanpäiväisiä selityksiä loppuun saakka. Kirjoitin kpop-fanficcejä maustettuna kummallisilla juonenkäänteillä, siirapilla ja sydänsuruilla, mutta nuo ajat ovat nyt takanapäin (siis siltä osin etten kirjoita enää ainakaan hetkeen fanficcejä, mutta yhtä sekaisin minä olen aivan kuten silloinkin, ei hätää), sillä en ole kuunnellut kpoppia enää aikoihin. Pidän kuitenkin nuo vanhat kirjat tuolla profiilissa ainakin toistaiseksi, kun ihmiset niitä vielä lukee. (Kiitos kun luette ja jätätte kommentteja, luen niitä yhä!!)

Varmaan pohditte nyt kuumeisesti, että eikö tuostakaan raivostuttavasta rotasta pääse sitten millään eroon. :'D Halusin vaihteeksi kokeilla jotain ihan uutta, luoda omia hahmoja ja niin poispäin. Tässä tulos. Toivon todella, että joku jää tätä seurailemaan. :D Mua oikeastaan vähän (ihan PIRUSTI) kuumottaa julkaista tämä, kun kynnyksestä on tullut tauon aikana valtavan suuri. Nytkin istun täällä melkein kuset housussa vaikka tämä ei edes ole varsinainen luku, huoh. :') Oon lykännyt tän julkaisemista jo monta päivää, mutta nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni.

Tässä vaiheessa olis varmaan hyvä hetki vähän vihjata, mitä tämä kirja tulee sisältämääm ettei tule sitten ikäviä yllätyksiä:

• väkivaltaa
• rajua kielenkäyttöä
• zombiepidemian sekä kaikkea, mitä se pitää sisällään eli pakokauhua, tuskaa ja kyyneliä.

Pientä homostelua saattaapi olla myös luvassa, että jos kahden ihmisen välinen rakkaus ei pahemmin kiinnosta, suksipa täältä pois ennen kuin jätät yhtäkään homofoobista kommenttia, kiitos! :)

Mitään ikärajaa en tänne rupea keksimään kun kukaan ei niitä kuitenkaan noudata, mutta huomaathan mature-merkinnän. Jokainen lukee omalla vastuulla.

Kiitos kun päätit avata tämän kirjan ja antaa sille mahdollisuuden.

Erinomaisia lukuhetkiä!

ps. ensimmäinen luku ilmestyy heti, kun saan fiksailtua sitä hiukan. (ja kerättyä itseni, heh)

- peilikuvaton xx

VARJOPUOLIWhere stories live. Discover now