❄23❄

2.5K 153 124
                                    

Bölümün bir kısmı texting değil böcüklerim

Ve 2k için teşekkürler

Sizi seviyorum

İyi okumalar💜💜💜

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

KimJongin:luhan

Kyungsoo evde mi şuan?

Luhan:hayır

KimJongin:nerede peki?

Yerini söyle bana

Konuşmamız lazım

Luhan:ben onu en son cehennemin dibinde gördüm

Git bir bak istersen

KimJongin:okeyyy

Teşekkür ederim

Hemen gidip konuşayım onunla

KimJongin kişisi çevrimdışı.

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Jongin olacak salağın ağzından;

Yarım saattir bakıştığım kapıya son olmasını umduğum bir bakış daha attım.

Kyungsoo ile konuşmam gerekiyordu,en azından bir açıklama hakettiğini düşünüyordum. Aslında basit bir açıklamadan çok daha fazlasını hak ediyordu ama maalesef tabiri caizse ağzına sıçmıştım.

En sonunda cesaret edip elim Kyungsoo'nun evinin kapısına uzandığında kapı kendiliğinden açılıverdi. Kendi kendime telepatik güçlerimin olup olmadığını sorgularken bunun şimdilik yersiz olduğunu farketmiş ve yüzüm kalmasa da onun yüzüne bakmayı akıl edebilmiştim.

Tam da tahmin ettiğim gibi zaten pörtlek olan gözlerini iyice belertmiş bana adeta bir baykuş gibi bakıyordu. Ben de maalesef bu konumda baykuşun yemi oluyordum.

Onu istemsizce süzerken bir gerçeği daha öğrenmiştim. O gerçek ise onun hiç bir halinin Afrodit'i aratmadığıydı. Üstünde belinden düşmek üzere olan gri bir eşofman vardı, ki üzerinden düşmek üzere olduğu detayı gözlerimi ondan alamama neden oluyordu, üstünde ise kahverengi(nutella olduğunu düşündüğüm)lekeler olan basic bir tişört vardı ve bu basit haline rağmen mükemmel gözüküyordu,saçları dağılmış,göz altları morarmıştı.

"Ne bakıyorsun? Ayrıca burada ne işin var? Çabuk defol evimden."

Beni görünce yaşadığı ufak çaplı şoku atlatması uzun sürmemiş,haklı olarak hemen saldırı pozisyonuna geçmişti.

Ayağımla suratıma kapatmak üzere olduğu kapıya engel olmuş ve üzerine doğru ilerlemiştim. Haliyle ufak elleri göğsümde, beni ittirmek için yerini alırken bir yandan da söyleniyordu.

"Kime diyorum ben? Çabuk git buradan,orospu çocuğu."

Ben ise beni ittirmeye çabalayan ve asla sonuç vermeyecek gibi gözüken ufak ellerini umursamayarak kendimi ifade etmeyi deniyordum.

Ugly-Kaisoo Texting✔Where stories live. Discover now