Финал

57 4 2
                                    

С пристигането ми на Хавайте започнах да водя по-здравословен живот, заради бременността естествено. Замених водката с абсент и амфетамините с хероин, защото е по-натурален и няма консерванти и оцветители. Заключих се в моята стая и само прислужница знаеше как да я отвори (като натисне бравата надолу и бутне вратата навътре), оставяше ми храна и на излизане се изплюваше. Спино Хероинов ме снабдяваше с крадени дрехи за моите 21, все още неродени деца.
Когато ми изтекоха водите започнах да ги изхвърлям едно по едно. Някои от тях се удряха в стената, други изхвърчаха през прозореца, но всичките бяха добре. Оставих на прислужницата ми да се грижи за тях, докато не станаха на 10 и ги записах в детска градина. По това време аз бях на 19 и тъкмо завърших четвърти клас. Баба и дядо бяха толкова горди с мен, че ми купиха мъж.
Той се казваше Харичук и беше роботизирано направен от останките на Хари и Чокун. Имаше очите на Хари и патката на Чонкук. Бях истински щастлива за пръв път от десетилетие.
Но нещата между нас не проработиха и след по-малко от година брак се разведохме, разфасовах го и се върнах към единствената работа, която ми доставяше удоволствие - проституцията. Станах най-елитната жрица на любовта и даже ме поканиха да играя във филм, който се казваше Freak Show.
На 20 годишна възраст, бях най-успешната млада бизнес дама, за това реших да раздам повечето от децата си, естествено за скромната сума от 1 милион на парче. Успях да продам само един крак от така обичания ми син, Пръдльо, за 20 цента и една гърда от дъщеря ми Пикла за 50 крони.
Другите ми деца, Ревльо, Миризливка, Спинка, Коко, Локо, Марияхуана, Вихрогончо,Черньо, Колзетка и останалите, чиито имена не мога да си спомня, бяха дадени в дом.
На 30 бях мултимилириардер, но се разболях от радиацията, която бях погълнала, докато копаех един гроб (не питайте защо) и се озовах на смъртно легло. Казах на прислужницата ми да уведоми всичките ми деца.
Те дойдоха и един по един се изплюха върху мен и си тръгнаха. Дойде ред на най-малката от тях, но тя само седна до мен и ме целуна. Оставих на нея цялото си богатство, защото когато ме целуна я заразих и я очаквам скоро при мен.
Ако се чудите, пиша ви от Ада, и тук е просто върха. Най-накрая всички се отнасят с мен както искам.
Измъчват ме и ме бият, а аз не спирам да съм възбудена. Мисля да родя едно на самия дявол, който всеки ден лично идва да ме души и реже.
#супердуперщастлива

Уатпад лове стори {лове триенгъл}Where stories live. Discover now