4♛

594 43 16
                                    

Hned, jak jsem přišla domů, jsem se rozhodla, že si o Marcusovi něco zjistím. Samozřejmě, že plno věcí už vím, ale jsou to spíš takové základní věci potřebné k mé práci.

Šla jsem okamžitě do mé pracovny a sedla jsem si k počítači. Nemusela jsem chodit do schodů, jelikož mám jen jednopatrový domek.

,,Tak ukaž, co skrýváš." Zašeptala jsem pro sebe a klikla na první, co mi to našlo. Marcus a Martinus.

Nic moc nového jsem se nedočetla, ale pustila jsem si záznam z jednoho koncertu, kde ještě zpívali spolu. Vypadali strašně šťastně a bylo vidět, že předávají svým fanouškům pozitivní energii. Teď už tomu tak ale nebylo. Pustila jsem si totiž i záznam z nedávna, kde Marcus již zpíval sám. Bylo to, jakoby to zpíval pro kohokoliv jiného jenom né pro fanoušky. Ale zároveň to nebylo kvůli penězům.

Tohle vysvětluje to, co mi dneska Marcus řekl v té kavárně, takže jsem se ani nemusela dívat na další videa, protože jsem předpokládala, že to bude stejné.

Toužila jsem však po tom zjistit důvod tohoto všeho. Určitě to bude souviset s Martinusem.

Rozklikla jsem si tedy další článek, který měl být o té záhadné nehodě Martinuse Gunnarsena.

,,Už je to skoro půl roku, co se po známém zpěvákovi, Martinusovi, slehla zem. Nikdo z jeho blízkosti se k jeho zmizení nechce vyjadřovat, včetně jeho bratra, Marcuse Gunnarsena. Domníváme se však, že mladší zpěvák ze známého popového dua nezemřel, pouze se muselo stát něco, proč přestal úplně vycházet na veřejnost.
Otázkou zůstává, kde je a jestli ho ještě někdy budeme mít možnost spatřit."

Moje zvědavost stoupla na velmi vysoký level. Teď už prostě budu muset zjistit, co se stalo. Teď už mám ale jasno v tom, že zmizení Gunnarsena mladšího bude souviset s chováním Marcuse.

,,Ťuky, ťuk." Ozvalo se vedle mě a já se tak lekla, že jsem málem vyletěla z kůže. ,,Ale copak? Máme špatné svědomí?" Zasmála se má kamarádka a zároveň nejslavnější klientka.

,,Zaro, sakra, tohle mi nedělej!" Snažila jsem se s rukou na srdci znovu nabrat dech. Ona se tomu samozřejmě smála jako pominutá.

,,Copak tu vlastně děláš?" Zeptala se zvědavě a popošla ke mně, aby viděla na monitor. ,,Božínku, ty tady sleduješ Gunnarsena!" Ušklíbla se.

,,Jen si prověřuji mého nového klienta, nic zvláštního." Rychle jsem zmáčkla tlačítko na vypnutí, aby se v tom nemohla víc hrabat.

,,Ale nekecej, líbí se ti!" Z toho jejího výrazu mě za chvíli vážně klepne.

,,Nelíbí! Hledám si to o všech. To jste se na mě snad s mojí mámou domluvili, ne?" Uraženě jsem si založila ruce na hrudi.

,,O mně sis nic takového nehledala." Konstatovala s výrazem, že vyhrála.

,,Jenže o tobě, když jsem tě začala zastupovat, skoro nikdo ještě nevěděl." Protočila jsem očima. ,,Navíc jsem tam o něm našla, že se mu móc líbíš ty."

,,No tak to není žádná novinka, já se líbím všem." Usmála se a po malé chvilce už jsme se obě hlasitě smály.

Zaru mám opravdu hodně ráda, je s ní vždycky sranda. Dokáže mě podržet. Zároveň je někdy tak moc otravná, že bych jí nejradši zakopala na zahradě, ale řekla bych, že to tak u nejlepších kamarádek prostě chodí.








Hallo❤
Další kapitolka je na světě, snad se vám líbí.
Musím říct, že se toho teď kolem mě děje strašně moc, takže kdybych to nějak nestíhala, dám vám vědět na ig. ❤
Lya💕

Heavy soul (M&M)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora