19♛

536 36 4
                                    

Lilian

,,Slavný zpěvák Marcus Gunnarsen se chystá po dlouhé době na turné. Počet a místa koncertů ještě nejsou známy. Co může být příčinou jeho comebacku? Může to být tou záhadnou ženou, která se kolem něj poslední dobou motá? A další zprávy: Zpěvačka Zara Larsson vydala nový hit-"

,,To je fakt nehorázný, co všechno v těch médiích musí zmínit!" Rozčilovala jsem se nad reportáží nějaké bulvární televize.

,,V klidu, zvykneš si. Já jsem tam třeba skoro pořad." Smála se má kamarádka, která teď byla rozvalená na mém gauči.

,,Ale já nejsem žádná hvězda, aby mě museli zmiňovat všude." Vážně to teď bylo všude. S Marcusem jsem teď sice opravdu chodila na schůzky, ale téměř pokaždé to bylo z pracovních důvodů kvůli jeho turné.

,,Ale tvůj přítel je hvězda," Poznamenala s jejím typickým úšklebkem.

,,Zaro! On není žádnej můj přítel!" Jednu věc měli ti dva společnou, dokázali mě naprosto jednoduše vytočit.

,,Ale chtěla bys, aby byl, ne?" Spíš mi to oznámila, než aby se mě ptala. A možná měla pravdu, něco k němu cítím, ale myslím, že by to neklapalo, přeci jen on je můj, dalo by se říct, šéf.

,,Podle tvého výrazu bych řekla, že ano. Musíš mi říct všechno, co se stalo, když jsem byla doma ve Švédsku." Řekla a já věděla, že mě čeká dlouhé vyprávění.

Pověděla jsem jí o tom, že jsem z něj chtěla dostat jeho tajemství. Jak jsem se s ním v opilosti málem vyspala. Pak všechny ty jeho letmé polibky na čelo a pár polibků na rty. Jak se o mě staral, když jsem měla otřes mozku a tak dále a tak dále.

,,To je vážnější, než jsem si myslela." Konstatovala po tom všem Zara. ,,Ten kluk po tobě očividně jede, nevím, kde vidíš problém."

,,Problémů vidím hned několik, je to můj nadřízený, já mám pro jen pracovat a ne s ním být. Pak taky mě jeho sestra nesnáší. Nebo co když zjistí, že jsme kamarádky a půjde po tobě, vždyť víš, že má na tebe crush."

,,Celebrity crush. Spíš mi to přijde jako hloupé výmluvy, Lil. Měla by sis s ním promluvit. Určitě bude rád." I když mě Zara občas opravdu štvala, tak to byla skvělá kamarádka. A když jsem se řídila jejími rady, většinou to dopadlo dobře. Budu to asi muset vážně zkusit.

,,Děkuji, jsem ráda, že tě mám." Objala jsem jí a ona mi to s radostí opětovala.

,,Dobrá a teď k mé kariéře." Začala jiné téma, za což jsem jí byla vděčná.

,,Takže, zařídila jsem tu vystoupení na jedné důležité akci-"

Zaře vděčím opravdu za hodně, nebýt jí, tak bych nemohla tohle dělat. Nebo možná mohla, ale dlouho by mi trvalo, než bych se v tomto businessu uplatnila. Proto na ní nesmím zapomínat, ikdyž mám teď hodně práce s Marcusem a jeho koncerty.







Halloo
Omlouvám se, že dlouho nebyla kapitola, ale bylo toho ve škole hodně moc.. 😅
Nebo teda jako ve škole ne, ale úkoly atd, chápete
Stejně to nemám všechno 🙈
Ale nervy mám jenom jedny, ne?
Každopádně doufám, že se vám kapitola líbila 🥰
Lya❤

Heavy soul (M&M)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora