Глава 30

416 17 0
                                    

Сватбата започна,Ема изглеждаше невероятно.Беше облечена с бяла дантелена рокля,стеснена в ханша и разкроена надолу,като плата падаше на дипли. Зад нея имаше две шаферки с розови рокли те придържаха дългия ѝ шлейф.Тя се придвижи към олтара където я чакаше Роджър в черен смокинг. Церемонията започна, Кейт стоеше на първия ред и наблюдаваше как дъщеря ѝ се омъжва за мъжа,когото тя обича.Въпреки болката тя успяваше да запази самообладание.Роджър не откъсване погледа си от Кейт,дори когато свещеникът го попита дали желае да се ожени за Ема той не го чу, защото беше обърнат към Кейт.

-Да вземам я!- отвърна той.Свещеникът попита и Ема,тя веднага отговори.

-Да вземам го!

И го целуна,той дори се стресна,защото не очакваше тя да му се нахвърли така.След сватбената церемония всички се тръгнаха към ресторанта, където щяха да отпразнуват женитбата им. Първият танц беше за младоженците,както подобава и традицията.След това започнаха и други да идват на дансинга,Кейт и Роджър също танцуваха,той я придърпване плътно до тялото си.Кейт беше облечена в официална червена рокля,леко открита в деколтето и с цепка отзад,танцът на Кейт и Роджър бе по страстен отколкото този с Ема.Личеше си че и двамата се наслаждават на близостта си,на това,че телата им отново са близо едно до друго.

-Тази рокля много ти отива,определено червеното ти отива,много си секси.Самюел сигурно е доволен.

-Теб това не те засяга,ако обичаш не повдигай тази тема,защото вече си женен и си имаш любяща съпруга.

- Не ми пука за съпругата ми,искам само теб!- той я дръпна по близо до себе си и за миг дъхът ѝ секна.

-Ако нямаше хора,такъв шамар щях да ти зашия.

-Той се усмихна лукаво.

-Не прави така, защото всички ни гледат,не е прилично да се доближаваш толкова до мен,пусни ме и премести ръката си от дупето ми.

-Говори каквото си искаш,и ме заплашвай с каквото желаеш,но за мен играта едва сега започва и смятам да ѝ се насладя.Ако нямаше толкова много хора още сега бих те вдигнал на ръце и да те занеса на някое по усамотено място,където ще мога да те чукам.

- Престани!-тя сложи ръцете си на гърдите му,за да го спре да се доближава повече към нея,но без никакъв резултат.

-Искам те в мен,виж колкото те искам, скъпа!

Той премести ръката ѝ върху издутината на панталона си.
Кейт го изгледа сърдито и се опита да се отскубне от хватката му,но не успя веднага,той я разхлаби и тя се отдръпна,но усмивката на лицето му не се махна.

Влюбен съм в теб  /РЕДАКТИРАНА/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant