•Kempinges parti 1•

317 32 4
                                    

🎶Let Me Find A Way🎶

SKZ || Jeongin x Bangchan

- Jeongin édesem, lejönnél hoznám kérlek?

Jeongin édesanyja lentről ordít neki. Túl fáradt felmenni hozzá, kiélvezi azt a lehetőséget, hogy erős hangja van, és ezt kimutatja az összes gyerekének, sőt, néha akár az egész világnak.

- Ahh, anya, nem tudsz várni? Éppen játszom, és nagyon jó vagyok! - ordít vissza Jeongin is, mire az édesanyja ráhagyta őt.

Helyette a bátyjának szól, hogy ideje elmennie beszerezni a mai hozzávalókat az esti kempinges partihoz.

- Hé, te nyomorék - Jeongin bátyja csak úgy hirtelen ront be öccse ajtaján, ezzel a frászt ráhozva a kicsikére. Annyira megijed, hogy még a telefonját is eldobja. Morcos arckifejezéssel ajándékozza meg a másikat a nagy berohanás miatt.

- Mit akarsz? - morog vissza a bátyjának.

- Éppen játszom! Benne vagyok a top tízben, hagyjál már békén! - Jeongin rá sem néz, miközben hozzá beszél.

Hirtelen arra eszmél fel, hogy a telefon most már a bátyja kezében van. Ismét szidás és visszabeszéd útját választotta volna, ha nem szólal meg hamarabb a másik.

- Figyelj, leszarom a játékodat.
Elfogsz velem jönni a boltba, ha tetszik, ha nem. Egy játék pedig nem a világvége, a top tíz se rossz hely - kisebb szünetet tart,majd ránéz öccse telefonjára.

- Najó.. Rajtad kívül már csak egy ember él.
Mivel jó tesó szeretnék lenni,megnyerem ezt a kört,aztán pedig indulunk. Rendben van? - karba tett kézzel áll Jeongin ágya előtt, válaszra várva - Nincs nemleges válasz, kicsi.

Jeongin arckifejezése nem változik meg, addig a pillanatig, ameddig nem hallja azt a rész, hogy a bátyja megnyeri a játékot.

- Legszívesebben megfojtanálak , de a játék miatt nem teszem - mondja komolyan, mire a bátyja csak nevet.

- Mond már, mi olyan vicces? - feljebb emeli a hangját, majd közölték vele, hogy első lett a száz emberből. Jeongin örömében felugrik, majd áldani kezdi a testvérét a nyerés miatt.

- Plusz indok még, öcsi-mielőtt elkezdi a mondanivalóját, a kezébe nyomja a telefonját.

- Átjön a nagy crushod, utazik három órát, csak is miattad.

- Hülyeségeket beszélsz, nekem nincs crushom - próbálja teljes erejéből tagadni, de mind hiába. Egy Chan névre hallgató srácba totálisan beleesett, pedig csak pár hónapja beszélnek.

- Oh,de van, tudok róla. Még régebben megnéztem a beszélgetésed vele.
Túl édesek vagytok, hányni tudnék tőletek, túl sok szivecskét láttam egy helyen, nehezen is váltok el egymástól esténként.
Elég egyszer jóéjszakát kívánni.
Nem tudsz átverni, ne is próbáldd.
Közben gyere már, sosem érünk oda.

A két testvér elindul az útjára, csak pár dolgot szeretnének venni, ami épphogy elférnek a csomagtartóban.Nem egyszer volt olyan esetük, hogy nem fért be minden hátulra, ezért a hátsóülésre kellett pakolniuk.

A boltba beérve Jeongin egyre többet agyal Chanen. Nem akarja leégetni magát előtte, rendesen fél ami kívülről is látszik. Jeongin remeg, de nem is akárhogyan.

- Jeongin, miért remegsz ennyire? - Bátyja aggódik miatta.

- Rosszul vagy?

- Eléggé, le kéne ülnöm valahova - Jeongin halkan, gyengén beszél.

- Menj vissza a kocsihoz, amilyen gyorsan csak tudsz, sietek a bevásárlással.

Jeongin nem érti a bátyját - Egyszer szemétkedik vele,egyszer pedig a világot is odatudná neki adni, hogy ne legyen baja. Érdekesnek találja ezt a kialakult helyzetet, de ez már a testvéreknél csak ilyen.

Jeongin miután beül az autóba, előveszi a telefonját.
Újra játszani kezd. Annyira beleéli magát, hogy nem veszi észre, hogy mennyire telik az idő. A bátyja húsz perc alatt végzik.

- Szia törpe - beül mellé, megborzolja a haját, Jaj,már megint játszol? - összehúzott szemekkel néz a testvérére.

- Egyébként írd meg anyának a játékod után, hogy sikerült minden megvennem. Nekem nincs itt a telefonom, ezért kérlek erre.

Jeongin hanyagul visszamond egy okét, s tovább játszik. Megnyerte a játékát, melynek a lényege, hogy gyűjtögess különböző dolgokat, de közben figyelj a mappon lévő körre, mert az is szűkül. Körön belüli játékosok nagyon hamar megtudnak halni, ami nem igazán kedvező a különböző szinteknek, hisz pontlevonással jár a gyors halál.

Az üzenetet megírja az anyjának, majd lehunyja a szemeit pihenésképpen, miközben a bátyja mosolygott e tette miatt.

- Kicsi, itt vagyunk - Nem kel fel a mondatára.

- Annyit tudsz aludni, annyira irigyellek néha - Szó nélkül felemeli az öccsét, beviszi a lakásba ,azon belül a szobájába is, s az anyjától kér segítséget a kipakolásban.

- Anya!Kijönnél segíteni kérlek?

- Persze, várj meg kint nem vagyok már annyira gyors - nevet az anyja, majd lassacskán elindul kifele a csomagok felé.

Mindent összeszednek a kempinghez, amit csak lehetett. A hátralévő időben ledőlnek ők is pihenni, hogy este fent tudjanak lenni úgy ahogy.

A házra csend telepszik.
Kellemes, nincsenek ordítozások, nincsenek viták. Minden olyan mesebelien nyugalmas, többször is lehetne ez.

Este, fél 8 előtt az anya mindenkit felkelt, hogy ideje indulni Chan elé.
Jeonginnak erre a mondatra teljesen összeszorul a gyomra, nem tudja elhinni, hogy egy internetes barátja, közben a kiszemeltje, letud jönni hozzá és láthatja őt teljes alakjában.

《《MUAHAH, igen, itt fejezem be, ígyis 740 szó lett, jézusom ksksks.
(holnap várható második rész)
Mindenkinek jóéjszakát előre is, aludjatok jól~♡》》

+
+
+

Tudom, hogy hárman vannak testvérek, de Jeongin öccsét direkt hagytam ki.》》

Fény a sötétségben || KPOP ✓Where stories live. Discover now