3

2.7K 149 44
                                    

-Ъгх... Какво стана..? - отвори леко очи Джънгкук и се огледа. Останови, че е ръцете му са вързани зарамката на леглото, на което се намираше .Опита да се освободи, но не постигна нищо друго освен болка в китките си причинена от стегнатите въжета.В момента, в който щеше да извика за помощ вратата се отвори и от там
влезе...Техьонг.

-Разбрах, че си се опитал да избягаш...-говореше тихо докато бавно се приближаваше към уплашеното момче. -Казах ли ти да не се опитваш да избягаш, а!? - викна му в лицето.
-Сега ще си понесеш наказанието - излезе от стаята, а Кук започна с опитите си да се освободи от въжетата.

Докато се усети Техьонг вече беше влязъл в стаята и държеше в ръцете си камшик.
-К-какво ще п-правиш?!Моля
те... Н-недей!!! - по бузите на момчето започнаха да се стичат горещи сълзи.
-Не ми реви!! Казах ти какви са правилата в този дом и последиците от нарушаването им! - приближи се до малкия, който трепереше от страх и с един замах разкъса ризата, с която беше облечен след което я захвърли на пода.

-Н-не... Н-недей...- каза Кук опитвайки се да се отдръпне, но Техьонг без да го слуша го удари с всичка сила през гърдите, малкия извика от силната болка.
-Толкова си жалък - засмя се и го удари втори път оставайки зачервени следи от камшика.

Продължи да го удря с всичка сила, а Джънгкук вече се дереше от плач и въпреки молбите му към по-големия да спре той не спираше, а напротив... С всичкия си яд продължавашe все повече и по-силно да удря крехкото телце на малкия, което цялото беше в кръв и рани.

След като това му омръзна пусна камшика на земята и огледа "творението" си. Усмихна се доволно. Джънгкук най-накрая си отдъхна мислейки си, че всичко е приключило... Но едно не знаеше..... Всичко едва сега започва....

~

Da znam tupoo no tova e... Kvot takova
:') ne staam za avtorka mislq da spra da pisha teq pumii
E bb ot men

-𝐒𝐞𝐱 𝐓𝐨𝐲- ᵗᵃᵉᵏᵒᵒᵏDove le storie prendono vita. Scoprilo ora