Глава 21

63 7 6
                                    

Г. Т. Chanyeol

Чух как Hana извика името на V. Явно се е събудила. Трябва да ѝ кажа. Така е редно, но... Не искам. Ако я нараня и тя спре да ми говори или избяга и никога повече няма да мога да я видя? Тогава какво ще правя? Офф... Голям тъпанар съмм! Стига Chanyeol тя трябва да знае истината! Каквото ще става да става!
Влязох в стаята.

Chanyeol: Hana трябва да поговорим!

Тя ме погледна с почти населени очи.

Hana: Знам всичко!

Chanyeol: Знам това, но моля те позволи ми да ти обясня!

Hana: Ах... Добре! Давай!

Chanyeol: Когато ти казах, че тате е наемен убиец и мама негова помощничка не излъгах истина е, но има неща, които ти спестих и то доста. Hana имамаш още един по-голям брат! И той се казва Park Minho!
Той е този който за малко щеше да те убие, а аз какво направих стоях и гледах как щеше да те убие! Бахти по-големия брат съм щом не мога да опазя по-малката си сестричка от по-малкия си брат! Да аз съм най-големия, а ти си най-малката.
Всичко между мама, тате, мен и Minho вървеше добре. Докато ти не се роди. Ние двамата с Minho нямахме проблем с теб, но мама и тате имаха, понеже тя забремебя случайно с теб и то не от бащата, който познавам. Една сутрин мама се прибра със страшно главоболие,понеже вечерта се бе напиша и не знаеше какво се е случило единственото което помнеше бе, че се бе запознала с някакъв мъж. Как му беше името? А, да Джон! Той не е кореец, а българин! Ето защо ти приличаш и на корейка и българка. След около два месеца мама разбра, че е бременна във втория месец, но нито тя, нито тате си са спомняли да са правили... Досещаш се какво и мама веднага се сети, че може да го е направила с Джонатан! Тя не посмях да казва на тате, но каза на Джон и той я бе отрязал не искаше дете. Тате остана заблуден, че случайно може да са правили, но бе в грешка. Когато се роди направиха тест за бащинство и мама бе права. Джон е твоя баща. При тази новина тате направо изтрещя даже посегна да те убие, но мама не му позволи. След дълго размишляване те решиха да те оставят на улицата заедно с един от нас. Тоест с мен или Minho. Понеже любимеца на тате и мама бе Minho те ме изхвърлиха заедно с теб. След това не знаех какво да правя и отидох при баба и дядо както знаеш те се погрижиха за нас и знаеш натам историята. Мама и тате отгледаха Minho като го накараха да ни мрази и той се бе заклел, че няма да спре да ни търси докато не ни открие и убие главно теб е явно ни е открил. И тук не е безопастно и за това ще отидеш да живееш у Jisung заедно с него той ще те пази!

Hana: А-аа-ми-ми т-ти?

Тя говореше през сълзи в прегръдките на Jisung, а Tae я галеше по гърба с целта да я успокои поне малко.

Chanyeol: Аз ще отида у Solji и тя не е в безопасност!

Hana: К-ка-к т-та-к-ка?

Chanyeol: Когато бяхме малки един ден случайно срещнах Minho с мен беше и Solji той ми завидя, защото я харесва,а тя бе с мен и чувствата му не са се променили!

Hana: А- аз... Н-не-ез-зн-нам  какв-во д-да каж-жа!

Chanyeol: Не казвай нищо просто се прибери с Jisung и си почини!

Hana: Д-до-обр-ре!

Жива съм все още! Как сте? Дано сте добре! Тааа какво мислите за новата глава? Много е скучна знам! Извинявам се, че не качвам много често, но музата не идва често при мен! 😂😂😂 Ако има грешки се извинявам!

До следващата глава!

Love ya! 😍

Adios! 😂

My LifeWhere stories live. Discover now