Arena Fight

25 6 2
                                    

Doletěli jsme před Feon, kde zastavíme.

,,Poletím napřed."

Já kývla a teta tedy vyrazila napřed, já z predacony zůstala mimo dosah radarů. Chvíli jsme tam stáli a já přemýšlela nad jménem pro svého predacona.

,,Budu ti říkat Ariah."

Ona ke mne natočila pouze hlavu. V jejich optikách jsem viděla, že se mnou souhlasí. Souhlasila z výběrem jména.

,,Poleť."

,,Tak jo, letíme."

Řeknu jí. Ona hned zareaguje a dá vědět ostatním predaconům, že odlétáme. Poté máchla několikrát posobě mohutnými křídly a rozletěla se kupředu. Vletěli jsme do Feonu. Všimnu si jak na nás hledí obyvatelé, někteří se strachem, jiní z úžasem. Malé youngling se za námi rozbíhali. Ohlédnu se za sebe a uvidím jak predaconi sledujou to co se odehrává podnimi. Jakmile se podívám opět před sebe všimnu si záři světel a uslyším hluk.

,,Je to tady."

Zašeptám si prosebe. Tak jo jdeme na to. Ariah dám povel aby slétla o kousek níž, což také udělala. Div, že nezkosila střechy a věže budov. Prosím ať přistanou. Pomyslím si své přání, to se ovšem uskuteční a ostatní predaconi přistáli. Já a Ariah jsme pokračovali v cestě k hale. Čím víc se blížíme tak jsem více a více nervózní. Ona vychrlí předsebe oheň zelené barvy. Ohnivým oblakem proletíme a poté to samé udělá nad arénou, kde se má odehrát souboj.

Společně vystoupáme do určité výšky a poté se znovu spustíme dolů k aréně. Oblak ohnivého kouře se neustále nad arénou držel, zamířili jsme tedy do něj. Prolétali jsme a já slyšela jak si diváci začínají šeptat.

,,Stráže!"

Zvolal nějaký radní, ale teta jej zarazila.

,,Nebojte, toto není útok!"

,,Teď holka." Řeknu Ariah a ona rozevře křídla, tím spomalí dopad a my pomalu vyletíme z černého kouře. Pochvilce se podemnou oběví země, takže seskočím dolů a přistoupím si to k Whinterm.

,,Co to má být?!"

Zvedl se jeden z radních a podíval se na mne a na Ariah.

,,Jsem hodna."

Ukážu mou dlaň kde se tyčí drahokam. Ariah se postaví za mne a dává bedlivý pozor na situaci.

,,Boj není tedy potřebný. Právopla..."

Chtěl to vyhlásit, to jej přeruší ovšem Whinterm.

,,Bude bojovat! No a co, že je hodna!"

,,Dost Whinterm! Boj nebude!"

,,Tak a dost!"

Vyjede a jde po mě. Já si jejího útoku nevšimnu, ovšem Ariah ano. Pomocí ocasu ji smetla k zemi a šla do bojového postavení. Jakmile se Whinterm postavila a rozběhla se proti Ariah, tak proti ní Ariah poslala plameny. Whinterm si vzala štít za kterým se drala k Ariah. Já si vytáhla meč, obešla jsem Whinterm z druhé strany a zaútočím na ní.

Chce boj, má jej mít. Zezadu jí bodnu do boku. Ona se na mne otočí a jde mi pokrku. Ariah chce pomoct, ale to jí dám pokyn ať zadrží. Zůstala stát tedy pouze v pohotovostním postoji. Whinterm jsem uštědřila několik ran do obličeje.

,,Nikdy nepochybuj o mé moci."

Řeknu jí, jakmile se vzdává a zůstáva ležet na zemi. Meč si nechávám v servu a jdu na pódium k radním.

,,Nová vůdkyně Feonu! Azeret Addeath Downová!"

Dovzduchu mi zvedl servo. Všichni v aréně se uklonili, všetně mé predaconí dámy.

,,Pojďme."

Přijde ke mě teta, která mě chtěla vzít pryč. Já si všimla Whinterm jak jde za svou matkou. Nemohla jsem si nechat ujít tuto jedinečnou příležitost. Nasadím pouze úsměv.

,,Jdi napřed. Musím něco vyřídit."

Azeret... Darkness Comes Alive [DOKONČENÉ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat