Kdo?

27 7 5
                                    

Zrak jsem zvedla a spatřila jsem vojáky Iaconu jak nám jdou na pomoc. Než jsem se nadála, tak chtěli uhasit mou jiskru. Vemu si do serva meč, kterým na ně zaútočím. Oni mě odzbrojí, a tak se snažím bojovat pěstmi. Jednomu podkopnu nohy, dalšímu uštědřím ránu do obličeje. Ke mě přicházeli ovšem další a další. I jejich útoky jsem vykrývala a snažila jsem se přežít. Nakonec jednomu vrazím tak silně, že odletí na další dva vojáky.

Poté mě ovšem začínají přemáhat, utvořili okolo mě kruh, který zužovali. Když jeden z nich chtěl zaútočit, tak mu  hlavou projede špička meče. Já odrážím nadále další útoky a nedokážu postřehnout kdo jej zabil.

,,Az, chytej!"

Podívám se posměru hlasu a spatřím jenom jak z mračen kouře vylítá můj meč. Chytím jej a začnu s nimi šermovat. Po celou dobu se mi v hlavě přehrával trénink ze strejdou, kterému vděčím za hodiny šermu. Teď mě napadly dvě otázky:

Kdo přesvědčil Iacon?

A ta druhá zní:

Kdo mi to zachránil nyní kejhák?

Prudce se otočím a podívám se na Ariu, která byla stále v okovech. Rozběhnu se k ní a chci ji osvobodit do cesty sw mi postaví ovšem Megatron. Já se zastavím a pouze sleduju každý jeho pohyb, protože i chvilka nepozornosti se mi můžr šeredně vymstít. A měla jsem štěstí, že jsem dávala pozor. Kdybych jej nepozorovala, tak by mi jeho meč zasáhl rameno.

Nechci jej zranit, ale jinou možnost možná ani mít nebudu. Jakmile udělá další výpad meče, tak tím svým mu ránu zablokuji. Poté jej trefím kolenem do hrudi, když mi jeho pěst mířila na obličej, tak jsem se skrčila co jak nejvíce k zemi. Poté jej zespod naberu nohama do obličeje, jeho to odhodí. Poté se na mě naštval, protože se proti mě rozběhl.

Než se dostal ke mě, kde jsem byla již připravená zablokovat jeho výpad, tak se mezi námi objevil Grimlock. A to nahnalo další otázku do hry.

Kdo jej přivedl?

,,Hlavně jej nezabij."

Řeknu mu a on se začne zabývat dědou, já mám tedy cestu volnou přímo k Ariah. Doběhnu k ní a začnu z ní sundávat řetězy. Uvolním jí na krku a křídlech. Když jdu k ocasu, tak na mě zpoza ní zaútočí jeden z vojáků. Moje reakce nebyla tak rychlá, takže Ari prudce škubla ocasem a vyrval ocas z okovů. Útočníka nabodla a bylo vymalováno.

,,Jdeme si pro ni."

Řeknu jí a podívám se směrem k Temnotě. Vedle nás se po chvilce oběvil Grimlock.

,,Sama to nezvládneš, pomůžu ti."

Podívala jsem se nahoru a nemohla jsem uvěřit svým optikám.

,,Co tady děláš?"

Tak jo :D Jedno z mnoha překvapení je zde :D kdopak si myslíte, že přivedl k rozumu vládu Iaconu? A kdo pomůže Azeret?

PS: Odpovídat nebudu :) nechám vás z vaší myšlenkou až do další kapitoly :D

Azeret... Darkness Comes Alive [DOKONČENÉ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat