O.35🌈

748 114 2
                                    

Capul lui Jimin se învârtea, se simțea amețit și ochii lui nu puteau distinge figurile, astfel încât oamenii se amestecau.

"Hey, sunt eu Taemin ..?" Vocea suna în capul lui Jimin în timp ce se calma, nu putea să-i lase pe oamenii de la petreceri să-l vadă așa, era prea rău pentru imaginea lui publică.

"Ah-corect, uh cine ești din nou?" Jimin întrebă în timp ce își frecă partea.

Ouch, "O-oh, nimic nu este nimic.." Taemin a spus cât plasa in zâmbet fals pe față.

"Deci, tu ești nimeni..?" Jimin chicoti drăguț.

Taemin reușit să zâmbească, "Păi, te-am adus aici, îți amintești?" Întrebă el, scărpinăndu-se în ceafă.

Ah, corect tu m-ai adus aici, "Îmi amintesc acum! Mulțumesc pentru asta." Jimin a spus timp ce și-a pus mâinile blând în spate, făcându-și fusta să se miște timid.

"Îmi place ținuta ta." Taemin a spus întâmplător. "Oh-chiar îți mulțumesc și mie." Jimin a zâmbit în timp ce Taemin îi mângâia părul, iar Jimin nu părea să se supere.

Dar o persoană de departe a făcut-o.

-

Jimin era pe ringul de dans, mergând în spatele lui Taemin, nu știa cu adevărat cu cine să vorbească, așa că a decis să-l urmeze doar pe Taemin, încerca să evite și pe cineva anume.

Dar Taemin îl făcea un pic inconfortabil, de asemenea se simți ametit, se simți că încăperea se învârte in jurul lui.

"Hey, Taemin sunt-" Atunci Taemin, îl apucă pe Jimin aproape de el, apucându-l de talie cu o strângere puternică, făcându-l pe Jimin să scârțâie.

"De ce nu ne distrăm.." vorbi încâlcit.

Era beat.

"E-eu chiar nu vreau.." Jimin a răspuns încercând să nu se bâlbâie, în timp ce se îndepărta de ceea ce ar fi putut deveni o problemă.

El simțea umerii apăsându-l din când în când, dar de fiecare dată când se uită, nu era nimeni în spatele său, nu se auzeau șoapte, începea să halucineze.

Atunci ceva l-a făcut să se smulgă din gândurile lui "Știi, pentru un rapper sigur că ai un fund frumos.." câțiva tipi s-au îndreptat către Jimin.

Jimin s-a uita doar la ei, înmărmurit.

Când unul dintre ei i-a lovit fundul, celălalt îl trase de top-ul negru, aproape că îl luă, s-a simțit în pericol, avea nevoie de ajutor, se simțea de parcă ar fi zdrobit ca și cum un pantof ar fi călcat pe o insectă.

"Cineva să mă salveze.." Jimin a reușit să spună înaite de a fi înfipt în brațele cuiva, a fost salvat.

"Taehyung, am fost așa speriat, nu știu ce s-a întâmplat-" Jimin s-a oprit când a realizat ale cui mâini erau.

"A-asteaptă, tu nu ești Taehyung!"

haters [TRADUCERE]Where stories live. Discover now