O.36🌈

726 112 3
                                    

"Shh..ești okay acum." O voce a spus încet, a fost JHope, sau cum îl numește Jimin după numele său real, Hoseok.

"Hoseok—nu pot să stau a-aici, prea mulți o-oameni.." Jimin a sughițat, emoțiile lui se prăbușeau una peste alta, precum gloanțele scăpate de sub control.

"Pot sa chem un taxi, dacă vrei să plecam—"

"Nu, Hoseok vreau să te bucuri de această dată.." Jimin a spus cu capul ținut în jos, că într-adevăr s-a simțit rău pentru că și-a făcut prietenii să-și facă griji pentru el.

Hoseok zâmbi tandru, "E ok, m, doar cheamă-mă dacă vrei să mergi acasă, okay?" Hoseok zâmbi încă odată în timp ce mângâia părul tânărului înainte de a se îndepărta.

Jimin decide că vrea să se reîntoarcă în bucătărie, voia să bea.

Voia să bea, lapte cu căpșune.

Bineînțeles că nu aveau așa ceva, așa că a lovit cuptorul de frustrare, oftă după aceea, în timp ce se sprijini de el, privind alți idoli, voia să se miște atât de liber ca ei, dar avea limite ce nu-l lăsau.

"Hey.." o voce dură s-a auzit lângă Jimin, a scuturat din cap spre voce și a văzut, Agust D.

Jimin a vrut să fugă, dar din anumite motive, a simțit că picioarele lui sunt lipite de pământ, dar poate că a fost un lucru bun pentru el să se simtă așa, dar nu-i păsa.

"Nu sta aproape de cuptor." Agust D a replicat.

Jimin și-a dorit ochii, cine credea că este ca să îmi spune ce să fac?

"De ce..?" Jimin a vorbit înăbușit printre dinți.

"Plasticul se topește." Agust D a chicotit înaite de a aruncat o privire bună asupra lui Jimin, ținuta lui l-a făcut să se bâlbâie.

Poza postată acum câteva zile pe Instagram cu el purtând o fusta cu o curea neagra din model corduroy, cu un top negru prea franjurată de jos, în timp ce curele înfășurate în jurul taliei, nu purta asta, totuși purta ceva similar.

Top-ul lui negru slab expunea gâtul și clavicula conturată, teneșii lui albi, potrivindu-se cu șosetele până la genunchi, cu fusta scurtă bej cu model drăguț arăta coapsele ca laptele și peste toată ținuta, corpul slab al lui Jimin arăta și mai bine.

"Fuck You Agust Dick.." Jimin mârâi de supărare, deși era un fel de distracție să-l tachineze pe Agust D la petrecere, se temea că emoțiile îi vor intra în cale

Agust D doar s-a uitat la el, mai mult ca o privire, era hot să-l vadă pe Baby M așa.

"Mai degrabă te fut cu pula mea." El a spus, vorbind serios.

"De parcă te-aș lăsa." Jimin lua în râs.

"Ai face-o, cu siguranță." Agust D a vorbit înaite să mângâie ușor fundul lui Baby M.

Jimin nu știa de ce, dar a simțit nevoia că vrea ceva mai mult, de ceva ce îi lipsea.

haters [TRADUCERE]Where stories live. Discover now