O.145 🌈

571 75 2
                                    

official.baby.m e live acum

Camera a început să înregistreze.

Ecranul lui Jimin se umplea deja de oameni care îi vizionau instagram-ul live și abia vorbea încă, Yoongi era lângă el, mâinile erau înfășurate unul în jurul celuilalt, strâns.

"Uită-te la fanii tăi, Jiminie~" Yoongi a spus drăguț agățându-se de mâna lui Jimin, Jimin a zâmbit puțin, "Și eu am hateri, știai?" a spus el în timp ce Yoongi a ignorat și doar s-a jucat cu părul blond, pufos care s-a răsfirat.

"Ok, să începem cu q and a!" Jimin a vorbit cu emoție în voce în timp ce și-a scos telefonul și Yoongi și-a scos și el când s-au așezat pe patul alb cu baby blue al lui Jimin care a fost aranjat frumos.

Ei au fost de acord ca Yoongi să citească întrebările lui Jimin și Jimin să citească întrebările lui Yoongi.

"Ok, deci, prima întrebare este—" Yoongi a început înaintea lui și Jimin a scuturat capul spre sunetul ușii trântite deschisă, era bts.

"Suntem aici~!" Strigă Taehyung în timp ce sări deasupra patului lui Jimin împreună cu Jungkook urmându-l, făcându-se confortabili.

"Calmează-te, Tae." Jin spuse cu un râs, i-a spus lui Tae să se calmeze, chiar dacă nu îl deranja cu adevărat pe Taehyung că este tont, el a mers ținându-se de mână cu Namjoon.

Hoseok a intrat în cameră cu un zâmbet, fiind a șaptea roată, ca întotdeauna, dar nu-l deranja.

Yoongi și-a rotit ochii și Jimin a încercat să suprime o chicotire, dar nu a putut rezista, de asemenea el a plasat un sărut pe gâtul iubitului său pentru a-l face să nu se simtă atât de deranjat încât grupul lor tocmai a întrerupt live-ul de pe Instagram care trebuie să fie pentru ei.

Taehyung și Jungkook erau înghesuiți împreună pe patul lui Jimin, Namjoon și Jin stăteau strânși unul lângă celălalt pe canapeaua din apropiere, în timp ce Hoseok stătea așezat pe un scaun tapițat. 

Yoongi și Jimin erau și ei pe pat cu Jimin în poala lui Yoongi, găsind confort acolo.

"Ok, cred că suntem toți aici," Yoongi a făcut semn membrilor bts, "putem începe!" și-a împreunat mâinile înainte de a lua telefonul de pe pat.

"Ok, um.." Jimin a dat scroll prin telefonul său încercând să găsească capturile de ecran ale întrebărilor pe care le-a luat pe telefonul său vineri, "ok Yoongi, îți iubești yoonminions?"

"Ce naiba e un yoonminions?"

"Jungkook a venit cu asta, e fandom-ul yoonmin." Namjoon a explicat , pentru că bineînțeles știa ce e un yoonminions, el era unul!

Yoongi a făcut un 'oh,' înainte de a da din cap, "bineînțeles că da!"

"De ce tu și Jimin v-ați urât unul pe altul înainte să începeti să vă întâlniți sau va-ți  prefăcut că vă urâți în timp ce vă întâlneați în secret?" Jimin citi.

"Hm, asta e puțin complicat pentru mine dar îl voi lăsa pe autor să răspundă!" a făcut cu ochiul către cameră.

"Pe o scară de–" fața lui Jimin a tresarit deodata, "nope, nu citesc asta." a pus telefonul jos înainte ca Jin să țâșnească din scaun, "O voi citi eu!"

"Pe o scară de la 1-10 cât de mare e fundul lui Jimin?"

Yoongi a rânjit,"păi e suficient de mare pentru pul—"

Namjoon chicoti nervos, "ce vrea el să spună, Jimin are fundul mare."

"Prima întrebare pentru Jimin, cât timp v-ați întâlnit tu și Yoongi?" s-a uitat la iubitul sau pentru un răspuns.

Jimin a roșit, știa că răspunsul său ar fi surprinzător pentru majoritatea oamenilor dar au făcut destul de evident că ambii idoli aveau ceva, "timp de aproximativ 9 luni."

Yoongi zâmbi după ce citi întrebarea "Când e nunta ta și a lui Yoongi?" era curios să vadă cum v-am răspunde Jimin la acest lucru.

Jimin s-a uitat la Yoongi, scanându-l, Yoongi i-ar putea spune lui Jimin că nu știe ce să spună, așa că a răspuns în schimb, "noi nu ne-am gândit cu adevărat la asta.."

Au trecut la următoarea întrebare, "cum e să devi faimos."

"De fapt a fost un lucru copleșitor să fiu sincer, eram destul de stresat despre tot la început, dar cred că te obișnuit cu asta."

"Ok, aceeași persoană spune, "pot să fiu copilul tău și al lui Yoongi?"

"Eu și Yoongi chiar nu ne-am gândit să avem copii—"

Jimin a fost tăiat de Hoseok, "—dar dacă bărbații ar putea rămâne însărcinați, ar avea deja un milion de copii care aleargă!" a zâmbit și restul grupului a izbucnit în râs în afară de Jimin, care și-a îngropat fața în gâtul lui Yoongi.

"Acest comentariu spune, Jimin, de ce așa excitat?"

Obrajii lui Jimin s-au înroșit înainte să răspundă, "oh hai~a fost doar o data! Și de obicei nu devin excitat—"

De data aceasta a fost tăiat de Jungkook, "—dar atunci când devii excitat, iei toata partea picanta și literalmente începi să-l mănânci pe Yoongy hyungs ....—" înainte ca Jungkook să poată termina, Jimin îi aruncă o pernă în față.

"Cât de mult îl iubești pe suga?" Yoongi citi de pe telefon.

"Cuvintele nu pot descrie—"

Taehyung l-a tăiat pe Jimin, "nu Jimin! Nu spune niște rahaturi clișeice, arată-le fanilor tăi, arată-i lui Yoongi cât de mult îl iubești..." el a continuat, "... arată-le cu trupul tău."

haters [TRADUCERE]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum