Hoofdstuk 6

1K 32 5
                                    

Tijdens PSV-Ajax eventjes een update!

Ik dacht dat ik alles afgeschreven had, moest ik dus nog een heel hoofdstuk schrijven.

Zucht... But here you go!

Zal ik vandaag alles publiceren? Laat het weten in de comments!

Liefs xx

×××

De volgende ochtend werdt Ivy wakker. Even moest ze zich beseffen waar ze was. Tot ze zich bedacht dat het Donny zijn apartement was.

Ze keek naast zich en zag hem liggen slapen. Afgelopen nacht had ze beseft hoe erg ze hem gemist had. Nu moest ze alleen nog met Rody praten. Dat ging moeilijk worden. Hij had nog steeds een crush op haar.

Ivy zag dat Sifra belde en zuchtte. Ze stapte uit bed, liep de kamer uit en nam op. Ivy wilde Donny niet wakker maken.

"IVY BOELEN!" oh oh, het was nooit goed als Sifra haar hele naam zei.

"Waar in godsnaam hang jij uit?! Ik heb je gisteravond helemaal niet meer gezien na de wedstrijd!" zei ze.

"Sorry Sief, ik heb alleen aan Mikky verteld waar ik was. En het was niet handig om te vertellen waar ik was als Anne om jullie heen hangt." antwoordde Ivy nuchter.

"Wat?! Oh mijn god, Ief! Je bent bij Donny, he? Vertel op!" riep Sifra enthousiast. Ivy vertelde wat er gebeurt was vanaf het moment dat Donny een rode kaart gekregen had.

"Cute!" kirde ze. Daar kwam de Sifra fangirl weer terug.

"En?! Hoe is hij?" Ivy wist dat Sifra een enorme grijns op haar gezicht had.

"Hij is geweldig." zei Ivy glimlachend.

"Gaat hij het weer uit maken met Anne? Zeg alsjeblieft dat hij dat gaat doen, ja toch?" vroeg Sifra. "Hij wilt het gaan doen ja." knikte Ivy.

Ze hadden nog even gepraat tot Ivy wat geluiden uit de slaapkamer hoorde. "Ik moet gaan, volgens mij hebben we Donny wakker gemaakt." Sifra grinnikte.

"Goodluck with that girl." ze namen afscheid en Ivy liep terug naar de kamer.

"Wat ben je allemaal aan het doen?" Donny keek haar een beetje chagrijnig aan. Dat kwam omdat hij net wakker was en weinig slaap had gehad.

"Sifra belde. Sorry als we je wakker hebben gemaakt." Ivy haalde een hand door zijn haar waardoor het nog meer in de war kwam. Ze vond het er wel schattig uit zien.

"Doe nou niet." wild sloeg Donny om zich heen. "Ijdel." lachtte Ivy. "Helemaal niet." gromde Donny. "Welles." "Nietes." "Wat deed je net dan." Donny gromde opnieuw.

"Wat gaan we vandaag doen?"vroeg Donny terwijl hij uit bed stapte. "Nou, wij moeten sowieso met twee mensen praten. Jij hebt Anne iets uit te leggen en ik moet het neerleggen met Rody." zei Ivy.

"Ik weet iets leukers dan dat."knipoogde Donny. "Houd die praatjes voor je, van de Beek. Vandaag gaat dat mooi niet door." waarschuwde Ivy hem.

"Nawh." Donny pruilde. "Hup, ga je omkleden jij. Dan app ik Rody eventjes."zei Ivy lachend. Donny trok een moeilijk gezicht.

"Weet je het zeker?"hij trok haar tegen zich aan. "Ja, Rody gaat niks doen Don. Je kent hem." zei Ivy zo zelfverzekerd mogelijk. "Oke ja."gaf Donny toe.

Ivy wringde zich los. Soms kom Donny wel claimerig zijn, al helemaal naar het gedoe met Rody. "Vertrouw hem."knikte Ivy en pakte haar telefoon erbij.

Ivy Boelen

Hey,

Heb je tijd om te praten?

Rody van de Beek

Natuurlijk. 12:30 Tolhuistuin??

Ivy Boelen

Top, zie ik je daar wel!

"En?"vroeg Donny. "Half 1 bij Tolhuistuin."antwoordde Ivy kort. Donny knikte zonder iets te zeggen maar Ivy reageerde er niet op.

Hij moest gewoon normaal doen. Het was allemaal goed gekomen.

Samen zaten ze een kwartier later te ontbijten. Ivy had een simpel zwart shirt aan met een blauwe ripped jeans. Straks zou ze nog haar zwarte jack aan trekken.

Er was een fijne stilte. Ieder met zijn eigen gedachtes. "Ief, gaat het?" Ivy was aan het huilen terwijl ze het zelf niet eens door had.

"Het spijt me van Rody, echt, Don. Ik voel me net een slet."mompelde ze. Donny zijn ogen werden groot.

"Ivy, dat is helemaal niet waar wat je daar zegt. Je kon het niet voorkomen. Het was de schuld van mijn broertje, iets wat ik nu ook in zie. Je bent en blijft van mij. Je raakt me niet kwijt." dat laatste mompelde hij en trok haar tegen zich aan.

Ivy glimlachtte en legde haar hoofd op zijn borst. "Ik kijk heus wel uit." zei ze tegen haar vriend. "Dat weet ik. Het ligt ook gewoon aan mij." zuchtte Donny.

Ivy grinnikte en keek omhoog naar hem. Hij was ietsjes groter. "Ik vind het wel schattig."glimlachtte ze en hij drukte zijn lippen op de hare.

𝓡𝓪𝓴𝓮𝓵𝓲𝓷𝓰𝓼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu