Cap. 17

7.6K 234 215
                                    

Mă trezesc, deoarece simt cum razele soarelui îmi ating fața. Mă rostogolesc prin pat, și observ că Jimin nu este. Merg la baie și fac un duș. Nu îmi vine să cred că mi-am dăruit trupul și onoarea unei fete acestui monstru. Sigur asta a vrut de la început,doar să profite de mine. Mă gândesc doar la sărmana Lya. Nu știu dacă mă va ierta dacă va afla. Când termin cu dușul, observ ceva important.

Y/N:- Aigo! Ce mă fac acum?! Nu am haine!

Decid totuși să ies din baie. Am remarcat pe pat o lenjerie nouă, neagră, și un tricou care îmi ajungea până mai jos puțin de genunchi, pentru că l-am îmbrăcat. Probabil e a lui Jimin. Camera nu mai era întunecoasă,dar tot mă înfioară puțin.
Mi-am prins părul coc, apoi, ceva mi-a atras atenția... Oh, fuck! Ce semne oribile am pe mine, sunt plină! Și mă mai și dor! Nu o să te iert, Park Jimin! În timp ce mă holbam la toate semnele mele vineții, simt două brațe care mă cuprind pe la spate, într-o îmbrățișare. Mi-am dat imediat seama cine este,dar totuși, am tresărit puțin.

Jimin:- Babygirl, ar trebui să fi mândră că ai un daddy atât de priceput!

Y/N:- Fix asta îmi mai lipsea! 🙄🙄🙄

Jimin:- Ți-a plăcut ce ți-a făcut daddy aseară? 😏😏😏

A început să mă muște din nou de gât, dar de data asta durea. A început să-și bage mâinile obraznice sub tricou, atingându-mi sânii și zona intimă.

Jimin:- Babygirl, ești atât de sexy în hainele mele!😏😏😏

Y/N:- Jimin, gata! Stop!

Nu m-a ascultat, ba din contră m-a trântit pe pat, foarte agresiv. S-a urcat peste mine, și a încercat să-mi dea tricoul jos, dar i-am dat peste mâini.

Jimin:- Yah! Babygirl, de ce îl superi pe daddy?! Vrei o pedeapsă?!😏😏😏

Y/N:- Jimin, dă-te jos de pe mine!

Jimin:- Nu vreau!

Y/N:- Ai 3 secunde, altfel vei regreta...

Jimin:- Auzi la ea "- Mai ai 3 secunde sau vei regreta..." m-a imitat cu o voce enervantă.

Y/N:- Dă-te jos acum!

Jimin:- Nu!

Y/N:- Apăi... tu-ți rasa mă-tii de chinezoi!

Piciorul meu drept era fix sub bărbăția lui, și nu am mai stat pe gânduri,l-am lovit. Nu l-am lovit chiar atât de tare, dar a scos un țipăt, apoi s-a trântit pe pat, ținând strâns genunchii la piept.

Y/N:- Asta se întâmplă dacă superi o româncă, bish! Hai, te-am pupat, c-am programare la salon! 😎
(mor, nu te pui cu ardelencele, oltencele și moldovencele, că s-ar putea să te trezești c-o sapă-n cap! respect for my sisters! 😂😂)

Am fugit cât de repede am putut din acea cameră. Am ajuns pe un coridor foarte lung. Am fugit până la capătul acestuia unde erau niște scări. L-am auzit pe Jimin strigându-mă, așa că am călcat pedala de accelerație. 😂
Am coborât repede pe scări, și am ajuns într-un living mare. Acolo era o canapea, iar eu m-am ascuns după ea.

Jimin:- Y/N, unde ești?! Să vezi ce-ți fac când te prind!

În acel moment ușa se deschide, și intră Lya.

Lya:- Oppa, am venit!

Jimin:- Oh, bună baby!

Lya s-a apropiat de Jimin și l-a sărutat. Eu eram după canapea, fiind puțin dezgustată de ce am văzut ( da' aseară nu păreai deloc dezgustată😂😂).

My evil mafia husband // P. JM. FF //Kde žijí příběhy. Začni objevovat