A legjobb ajándék

2.3K 143 190
                                    

   ~Naruto POV~
  
   Végre itt a nagy nap! Vajon mit fogok kapni a szüleimtől? Izgatottan pattantam ki az ágyból és gyorsan magamra kapkodtam a ruháimat, majd bedobáltam a tankönyveimet a táskámba. Szinte futva tettem meg azt a pár lépést a lépcsőig és azt az 5 fokot inkább átugrottam, mint lesétáltam rajta. Az étkezőben már vártak rám. Anya és apa az asztal előtt vigyorogva álltak, így eltakarva a szemem elől az asztalon fekvő csomagot.

   -Boldog születésnapot, drágám! -lépett oda hozzám Anya és jó szorosan megölelt.

   -Köszönöm Anyu! -bontakoztam ki az öleléséből és szélesen rámosolyogtam.
   -Boldog születésnapot, fiam! Látod, megint egy évvel öregebb lettél -lépett oda hozzám ezúttal Minato és ő is megölelt.

   -Arigato, Apu! -a mosoly az arcomon még szélesebb lett, ahogy apum értetlen arcára néztem.

   -Drágám, hányszor megkértünk már, hogy ne idézgess az animékből amiket nézel? Mi nem értjük, édesem -szólt rám anya.

   -Gomen ne! -nevettem el magam, apummal együtt. Anya csak a kezébe temette az arcát és mintha azt dörmögte volna, "Hogy a férfiak mennyire hülyék!".

   -Gyere Naru, odaadom az ajándékod -szólt Minato, miután sikerült visszanyerni komolyságát. Odalépett az asztalhoz és a kezébe vette a csomagot, majd felém nyújtotta. Izgatottan utána kaptam, de ő félre rántotta. Ezt játszottuk 10 percen keresztül, míg végül sikerült sarokba szorítanom. Ekkor egy gonosz csellel a padlón átcsúsztatta anyának, aki a háta mögé szorítva behátrált a fürdő szobába.

   -Jaj, ne már! Anya add ide! El fogok késni az iskolából.

   -Jól van, jól van, aranyom. Itt van, tessék -nyújtotta felém a csomagot. Gyorsan a kezembe kaptam és elkezdtem kibontani. A csomagból egy gyönyörű fényképezőgép került elő. Mindig is egy ilyen re vágytam, így mikor a kezemben tarthattam, előtört belőlem a kis gyerek. Óvatosan bekapcsoltam és hirtelen a mögöttem mosolyogva álló szüleim felé fordítottam a lencsét és kattintottam. A szüleim nagyon meglepett fejet vágtak, mikor a vaku az arcukba világított. Pár másodperc múlva realizálták, hogy mi is történt. Apa teljesen elpirult, míg anya haja vészesen kezdett felfele meredezni. Én gyorsan bezárkóztam a fürdő szobába és hozzákezdtem a reggeli készülődéshez. Addig maradtam bent, amíg még hallottam anyám dörömbölését az ajtón.

   Miután elmúlt a veszély, fellopóztam a szobámba a táskámért és kisprinteltem a házból. Az utcán sétálgatva találkoztam Kibával és Shikamaruval, akik engem vártak egy-egy kisebb csomaggal.

   -Jó reggelt szőkeség! -kurjantott egy jó nagyot Kiba.

   -Hali Naruto! -köszönt oda Shikamaru is.

   -Sziasztok srácok!

   -A kutyák ugatták, hogy ma van a szülinapod haver. Ezt neked hoztam -nyújtotta felém a kezében tartott csomagot a kutya mániás. -Nézd meg mi van benne!

   Belekukkantottam a csomagba és nem hittem a szememnek. Egy Boku no Hero Academia-s póló volt benne, rajta a kedvenc karakteremmel, Todoroki-val.

   -Aszta! Nagyon köszönöm!

   -Ugyan... De most már Shikamaru is odaadhatná a maga ajándékát! -könyökölte oldalba a barátját a barna hajú.

Egy újabb darab belőlem (Befejezett)Where stories live. Discover now