Egy csodálatos éjszaka

2.2K 104 146
                                    

   Bocsi a pixeles képért, de szerintem megéri.

   Már 1 hónapja egy pár vagyunk a feketével. Minden héten elmegyünk valahova kettesben és mindig nagyon jól szórakozunk, míg a vonzalmunk egymás iránt egyre jobban csak nő. Ma azt beszéltük meg, hogy nála fogunk filmet nézni és aludni.

   Éppen a kabátomat vettem fel, mikor meghallottam a csengő hangját. Magamra rántottam a cipőmet és szélesre tártam a bejárati ajtót. Nem is nézhettem meg, kiérkezett, mert hideg ajkakat éreztem meg a sajátjaimon. Átkaroltam a jövevény nyakát, ezzel is mélyítve a csókunkat.

   -Hát megérkeztél, Sasu-chan? -tettem fel a költői kérdést (Nehéz yaoit írni, nagyon nehéz. Basszus, véres lett a telóm!)

   -Hányszor megmondtam már, hogy ne nevezz így! -morogta a szólított. Halkan felnevettem.

   -Pedig annyira illik rád ez a kedves megszólítás.

   -Kész vagy?

   -Naná! Abban a sporttáskában vannak cuccaim -tettem egy lépést az említett tárgy felé, de Sasuke megelőzött. -Héj, add vissza! Én akarom vinni!

   -Ha nem fejezed be a nyafikolást, téged is én foglak cipelni.

   Hangosan pufogtam, de magamban jót mosolyogtam a kedvességén. Nyugodt csendbe burkolózva sétáltunk Sasukeék háza felé. Nem akartunk buszra szállni, élveztük az egymással való sétálást. 1 óra kutyagolás után megérkeztünk az Uchiha rezidenciára. A fekete kinyitotta a kaput, majd a lakást és betessékelt.

   -Fugaku-san és Mikoto-san hol vannak? -kérdeztem, mikor senki sem jött ki köszönteni minket.

   -Apám munkahelyén rendeztek egy bált, arra mentek el kettesben. Csak magunk vagyunk.

   -Ez nagyszerű! Akkor én felviszem a szobádba azt, -mutattam a fekete kezében tartott csomagomra. - te addig csinálj popcornt és válasz ki egy jó filmet.

   A fekete alig észrevehetően bólintott és elindult a konyha felé. Én felszerencsétlenkedtem a táskát a szobába, kibontottam és a tisztálkodó szereket átvittem a fürdőbe. Mire leértem a földszintre Sasuke már a kanapén a terpeszkedett. Gondoltam, jó ötlet lenne megviccelni, ezért halkan mögé lopóztam, majd az ölébe ugrottam és megcsókoltam. Erre a tettemre csak egy kicsit elpirult és elfordította az arcát tőlem. És... még valami történt. A fenekem alatt a férfiassága sokkal keményebb lett.

   -Sasuke... te...

   -Nézzük inkább a filmet -vágott a szavamba egy kicsit ingerülten. Lekászálódtam róla és a tévét kezdtem bámulni. Az egyik kedvenc horror filmem kezdtük el nézni. Ekkor az Uchiha megállította a filmet és elindított egy másikat. Nem értettem mit csinál, de nem kérdeztem semmit. De hamar rá kellett jönnöm, hogy ez sokkal ijesztőbb az eddigieknél. Egyszer annyira megijedtem, hogy a fekete pólójába fúrtam az arcom.

~Sasuke POV~ (Azt hittétek mi! De igen, ebben a részben is lesz perspektíva váltás. Bibibí!)

   Naruto a pólómba fúrta a fejét és minden egyes ijesztő résznél megrándult egy kicsit. Megnyugtatóan elkezdtem simogatni a hátát, majd az ölembe vettem a szőkét. Olyan kicsi és aranyos így.

   Egy újabb ijesztő résznél Naruto még jobban hozzám bújt és véletlen ráült a már így is elég felizgatott tagomra. Erre a cselekedetére mocskosabbnál mocskosabb képek kezdtek a fejembe tódulni, amitől a problémám még nagyobb méreteket öltött. Naruto rám nézett és az eddigi félelme egy csapásra eltűnt, a helyébe vidámság, csúfondáros vigyorgás és... vágy költözött. V-Vajon, ő is annyira akar engem, mint én őt?

   -Sasuke, szerintem van egy kis problémád. Csak nem felizgultál rám?

   -É-Én ne-nem is... -az arcom teljesen pirosba borult.

   -Sasuke... -a szőke az állam alá nyúlt így kényszerítve, hogy ránézzek. -Akarlak téged -a szemeim nagyra nyíltak.

   -Azt akarod mondani, hogy most akarod...?

   -Igen. Most akarom és veled -mikor ezeket szavakat kimondta egy pillanatra lefagytam, majd szenvedélyesen megcsókoltam és felemeltem. A két lábát átkulcsolta a derekamon, a kezeit pedig a nyakam köré helyezte, így biztosítva, hogy ne essen le, mikor a lépcsőn vittem felfelé. A szobámba érve ledobtam Narutot az ágyra és tovább csókoltam, majd ránehezedtem.

~Naruto POV~

   Benyúltam a fekete pólója alá és a kockahasát kezdtem cirógatni. Egyre feljebb haladtam a felsőtestén, a pólót is magammal húzva. Végül lekerült róla a póló és én megcsodálhattam tökéletesen kidolgozott hasfalát. Elkezdtem csókokkal behinteni a hasát, majd egy helyen meg is szívtam. Sasuke egyet nyögött erre a tettemre. Halványan elmosolyodtam és megkerestem a kulcscsontja gyenge pontját és erősen megszívtam, ezzel egy nagy nyögést csalva ki a partneremből. Pirosra szívtam azt az egy helyet, majd a kezemmel megkerestem a mellbimbóját és azt kezdtem cirógatni, nyalogatni. A kezem lejjebb kalandozott és kigombolta a fekete nadrágját, majd lassan le húzta azt. Ekkor Sasuke úgy döntött, hogy most engem is megszabadít a fölösleges ruhadaraboktól.

   Már mindketten alsónadrágig vetkőzve feküdtünk, ő felül, én alul. Éppen a nyakamat szívta pirosra, míg a kezével valahol lent kalandozott.

   -Nehm nekem kéneh felül lennem? -kérdőn nézett rám, mire elmosolyodtam. -Hiszen teh SasUke vagy, nem? -erre a kezével megmarkolta a keménységem.

   Hatalmasat nyögtem, amit ő jó jelnek vett és szépen lassan megszabadított az egyetlen megmaradt ruhadarabomtól. De mielőtt bármit is tehetett volna velem, lejjebb csúsztam, lerántottam a boxerét és a számba vettem a férfiasságát. Elkerekedett a szeme, hatalmasat nyögött és a hátára feküdt.

   Elkezdtem mozgatni a fejem. Nyögdécselt, sóhajtozott és a hajamat tépte élvezetében. Egyre beljebb és beljebb tuszkoltam a számban a merevedését. Pár perc múlva a háta ívbe feszült és elélvezett. Én készséggel nyeltem le a nedvét és kieresztettem a számból.

   -Narutoh... Te ezth hol tanultad? -nyögte ki, mire csak egy pimasz mosolyt kapott válaszul.

   Felkönyökölt, felhúzott egy forró csókra és lassan a hátamra fordított, egyik ujját a számhoz emelte, mire én készséggel benyálaztam, majd a bejáratomat kezdte kényeztetni vele, mire nagyokat nyögtem. Pár pillanat múlva elhajolt tőlem és kérdőn nézett a szemembe. Én egy aprót bólintottam jelezve, hogy készen állok.

   -Ha nagyon fáj, szólj és abbahagyjuk.

   Ismételten bólintottam, majd egy kicsivel később már magamban éreztem az első ujját. Nagyon feszített, de uralkodtam magamon. Vártunk, hogy megszokjam a helyzetet és ellazuljak, és elkezdte bennem mozgatni az ujját.
   Egy nyögés, két nyögés, három nyögés. Mire észbe kaptam már 3 ujját mozgatta bennem. Kihúzta az ujjait, majd megint kérdőn nézett rám.

   -Mehet.

   -Ha nagyon rossz lesz, azonnal befejezem. H bármi baj van, azonnal szólj!

   -Csak csináld -vágtam a szavába. Ezzel belém hatolt. A fájdalom majdnem elviselhetetlen volt. Azt hittem ott helyben szétszakadok. Pár könnycsepp kigördült a szememből, amiket Sasuke azonnal letörölt és kedves szavakkal próbált meg nyugtatni engem.

   Amint a fájdalom egy picit enyhült a fekete elkezdett mozogni. Egyre gyorsabban és gyorsabban döngetett. Fájt, szaggatott, de ezzel nem tudtam foglalkozni az elmémet ellepő rózsaszín köd miatt. A szobát kettőnk egybe keveredett nyögései, sóhajai és sikolyai töltötték be. A nevét hangosan kiabálva élveztem el. Pár lökés után a feketeség is követett engem a csúcsra.

   Lihegve húzódott ki belőlem és feküdt mellém a matracra. Hozzábújtam és egymás karjaiban aludtunk el. 

Hm... Nem is olyan rossz. Nem egy remekmű, de azért lehet élvezni. Ha bármi kérdés, óhaj, sóhaj lenne a változtatások szempontjából, egy egész komment szekció áll rendelkezésetekre. *büszke mosoly, mert végre sikerült befejeznie a részt, még idő előtt* Na, de én DragonerEster voltam. A fujoshi szellemek kisértsenek titeket álmotokban!
Ui.: Az áldott jó szívemnek hála, mégsem holnap, hanem ma rakom fel ezt a részt.

Egy újabb darab belőlem (Befejezett)Where stories live. Discover now