1 fejezet

105 7 2
                                    

~Lucy~
Lucy Heartfilia vagyok, 19 éves és Mangoliában élek. Mangoliában van a sárkányölő osztag, aminek én vagyok a vezetője. Két ok miatt vagyok én a vezető az 1. Én vagyok itt a legerősebb. 2. A szüleimet a szemem előtt ölték meg, a sárkányok. Ezért annyit edzettem, hogy talán még a sárkányok királyá t is letudom győzni. Ebben az osztagban van négy nagyon jó barátom. Levy, Erza, Juvia és Mirajane de mi csak Mira-nak hívjuk. Ők is nagyon erősek. Erza is elvesztette az anyát és Mira a testvérét. A lányok nagyon aggódnak értem, mert már sók sárkányt öltem meg, és így magamra haragítom a sárkányok királyát. De igazából ez is a tervem része. És még egy dolgot nem mondtam, hogy amikor én nem vagyok bázison akkor, Erza a vezető.

-Lu-chan, hogy vagy?- Jött be az ajtó egy kicsivel kissebb kék hajú lány.
-Miért kérded ezt Levy?- keltem fel az ágyamról.
-Mert azt mondták hogy most jöttél visza, és egy kicsit. megsérültél.- aggódóan nézet rám Levy.
-Ugyan, nincs nagy baj csak egy kis karcolás- próbáltam megnyugtatni.

-Igen? És mégis hogyan szerezted?- jött be a vörös hajú Erza.
-Ohh, szia Erza.- köszöntem neki hogy hátha tudnánk témát váltani.
-Szia, és most elmondanád hogy hogyan sérültél meg?- nézett rám dühösen.
- Muszáj- néztem rám boci.
- Igen muszáj.
- Jó elmondom. Az úgy volt hogy ma reggel elmentem ki lovagolni, és elmentem a régi várhoz. Láttam 6 darab sárkányt, de nem voltak sárkány alakban hanem emberi formában voltak. Így oda lopakodtam mögéjük és megtámadta őket. A jó hír az hogy 30 perc alatt öltem meg őket, a rossz pedig az hogy az egyok megvágta a karon de nem nagyon csak egy kicsit.- kötöttem ki a karomon lévő kötést és meg mutattam a karomon lévő sebet.
-Lucy ugye tudód, hogyha ez folytatod akkor meg fog ölni téged a Sárkány király- mondta idegesen Erza.
- Akkor nem ha én előbb ölőm meg őt.
-Lu-chan, szerinted van esélyed ellene?
- Nem tudom hogy mi lesz Levy, de az biztos hogy meg fogom próbálni- mondtam magabiztosan- És most melyek és megkérdezed Mira-t hogy kösse be újra a karomat.- ezzel kimentem a szobámból.

Lementem a konyhába mert Mira ott szokott főzni. Nem azért mert nem tudott harcolni, hanem azért mert nagyon jól főz a harcba is jó, de szerintem főzésben jobb.
- Ó milyen jó illatok vannak itt, Mira.
- Köszönöm Lucy, kedves vagy- mosolygót rám kedvesem- Levetted a kötés a karodról?- nézett rám egy kicsit morcosan
- Igen de csak azért mert meg kellett mutassam Erza-éknak hogy higgyék el hogy tényleg nem nagy a seb.- próbáltam kimagyarázni magam.
- Értem. Akkor gyere és bekötöm megint a karodat- elment az egyik fiókhoz és ki szedte az elsősegély dobozt.
Három perc múlva be is fejezte a karóm bekötését. Megköszöntem és lementem az udvarban ahol találkoztunk Gray-al

- Szia Lucym... Hány sárkányt öltél meg hogy megsebecsültél?
- 6 darabot és ami legjobb hogy csak fél óra alatt. De volt egy kis könnyítéssem mert nem voltak sárkány alakba- mondtam mondtam és megöleltem Gray-t - Köszönöm hogy van nekünk az extra barátság.
- Én is.- Gray lehajtotta a fejét és megcsókolta Lucy. ( és tisztázzunk hogy Gray és Lucy nem olyan szerelmes pár hogy örök életre szeretik egymást hanem barátság csókokkal és a szobában) Lucy-ék akkor váltak ketté amikor odament Juvia.

- Juvia sajnálja hogy megzavarta a meghitt pillanatot.- hajtotta le a fejét a kék hosszú hajú barátnőm Juvia.
- A semmi baj. Történt valami Juvia?- néztem rá de ő még mindig lehajtotta a fejét.
- Baj nincs Juvia szerint, csak Erza mondta hogy keressem meg Lucyt, és mondja meg hogy menjen edzeni vele.
- Értettem és melyik edzőteremben van?- kiváncsi voltam a válaszára mert sok edzőterem van.
- Erza azt mondta Juviának hogy valami titkos edzőterembe van.- mondta értetlen arccal mert nem tudta melyik a titkos edzőterem.
- Oh értem Juvia köszönöm szépen- és ezzel elfutottam
-Juvia szerint Gray-sama semmit se titkos edzőteremről, ugye?
-Én is csak most hallottam először róla.

Hallottam még Gray és Juvia utolsó mondatait amikor futottam előre. Pár folyosón végigfutottam amikor nem értem el egy nagy festményt. Megnyomtam a festménynek az egyik oldalát és kinyitódott egy ajtó. Bementem és láttam ahogy Erza a forgatja a kardját.
- Szia Erza itt vagyok. Akkor kezdhetjük az edzést?- Erza nem szólalt meg és odamentem elé és a szemébe néztem.- Hey minden rendben?
- Igen Lucy. Akkor kezdhetjük az edzést gondolom tudod hogy miért edzünk, vagy nem?- ersa engem nézett és várta a válaszom én csak megráztam a fejemet.- Rendben akkor elmondom mivelhogy le akarod győzni a Sárkányok királyát ezért még erősebb kell legyél. És most emiatt edzünk.
- Miért szerinted nagyon is gyenge vagyok?
- Nem Lucy, nem vagy gyenge. De a Sárkányok királya nagyon erős. És ezért azt akarom hogy edzünk hogy még erősebb legyél és ne essen bántódásod.
- Rendben akkor kezdjük el

Pár órát edzettem a kardotmal mert a karddal a olyan sárkányokat ölöm meg ami ember formában van, de a melyikek nem azokkat a csillag szellem sárkányölő mágiával ölöm meg. Rajtam kívül még az osztagban sokan vannak olyanok akiknek van sárkányölő mágiájuk van. Például akiknek nincs ilyen mágiájuk Erza Juvia Mira és Levy. Erzának például nem kell mert neki olyan mágiája van amitől elő tud hívni pajzsot és kardokat. Juviának pedig Elemi mágiája van ami azt jelenti hogy vizet használ. Mirának pedig démon forma mágiája van azzal pedig át tud változni démoni alakba és olyan nagy ereje is van. Levinek pedig kemény betűs mágiája van ez valami olyan mágia ha leírja az égbe hogy valahova akkor az meg fog jelenni.



Ez lenne az első rész remélem tetszik

Sárkány világ  [Nalu]Where stories live. Discover now