[28]~ Μακριά... ~

576 67 260
                                    

| Hºw Tº RemembeR |

| To feel safe |


25 days before…

[Εμίλιας pov…]

Φωνές.
Ψίθυροι, γέλια, ουρλιαχτά.

Λέξεις που πληγώνουν, καθώς τις προφέρουν, κάνοντας τις πληγές να ανοίξουν ξανά.
Ουρλιαχτά μικρών παιδιών που φωνάζουν απελπισμένα για βοήθεια, γέλια εφήβων και δυνατή μουσική κάπου στο βάθος, ψίθυροι και κόφτες αναπνοές δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν όσο τίποτα και όρκοι αγάπης που ειπώθηκαν κάτω από το σκοτάδι, με μάτια γεμάτα στοργή και απερίγραπτη αγάπη.

Αγάπη. Τι σημαίνει άραγε αυτή η λέξη; Και πότε την νιώθεις πραγματικά; Τι νιώθεις άραγε, όταν αγαπάς; Χτυπάει η καρδιά σου δυνατά ενώ μιλάτε; Χαμογελάς πλατιά ενώ ακούς την φωνή του από την άλλη πλευρά του τηλεφώνου, να προφέρει το όνομα σου, λες και είναι η μελωδία από το αγαπημένο σου τραγούδι; Αισθάνεσαι ασφάλεια και απόλυτη γαλήνη μέσα στην αγκαλιά του; Και ακόμη, αισθάνεσαι ζεστασιά όταν το σώμα σου ακουμπάει το δικό του; Τρέμεις στο άγγιγμα του και ανατριχιαζεις σε κάθε σας επαφή;
Είσαι χαρούμενη με την χαρά του και λυπάσαι με την λύπη του, προσπαθώντας να τον ηρεμήσεις με μια ζεστή αγκαλιά και ένα ζεστό φιλί; Αγχώνεσαι όταν αργεί να φανεί και δεν απαντάει στις κλήσεις και στα μηνύματα σου, φοβούμενη μήπως πάθει κάτι; Πνίγεσαι με την ιδέα ότι θα τον χάσεις;
Είναι όλα αυτά, σημάδια ότι νοιάζεσαι και ότι αγαπάς κάποιον;
Και αν τον αγαπάς πραγματικά, αξίζει να τον αφήσεις να φύγει και ας είναι για το καλό του;
Αν το καλό του είναι να μείνετε μακριά, θα έκανες αυτή την θυσία και ας πονούσες δίπλα και τριπλά;
Θα ρισκαρες για την αγάπη;

Ο βραδινός ουρανός είναι τόσο ξένος χωρίς τα αστέρια του.

«Τι σκέφτεσαι;» ρώτησε ο Πέτρος, που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μου, κάνοντας με να ξεφυσιξω και να γυρίσω να τον κοιτάξω, με ένα αχνό χαμόγελο. «Εμάς σκέφτομαι.»

«Τι θα γίνει με εμάς;» ρώτησα, πλησιάζοντας τον, κάνοντας τον να με κοιτάξει, μπερδεμένος. «Δεν τα ξαναβρήκαμε;» αναρωτήθηκε, ενώ στάθηκα απέναντι του.

«Ναι, τα ξαναβρήκαμε…» άρχισα να λέω κοιτάζοντας το πάτωμα. «Μα δεν θέλω να πάθεις κάτι.» παραδέχτηκα και εκείνος άπλωσε το χέρι του, χαϊδεύοντας το μάγουλο μου.

Πως Να Θυμηθείς {HTR}|✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora