9| vahvat kädet

681 54 8
                                    

"jungkook herää!" Taehyung kuiskasi ja ravisti kevyesti minua hereille. Avasin silmäni salamannopeasti, kylmä hiki valui otsaani pitkin ja sydän tuntui repeytyvän rinnastani.

"Haluutko kertoo mitä tapahtu?" Vanhempi kysyi matalalla äänellä kevyesti selkääni silittäen. Ravistin nopeasti päätäni ja kyyneleet alkoivat tulvia silmistäni. varovasti vanhempi kiersi kätensä ympärilleni. säpsähdin hieman yllättyneesti, mutta vahvojen käsien kietoutuessa ympärilleni ja tunsin olevani turvassa, ja pienempi kuin koskaan.

Nukahdin vanhemman lämpimään syliin rauhoituttuani. Se vaati kylläkin hetkisen mutta Taehyung pysyi siinä, ihan hiljaa mutta hiljaisuus puhui välillämme enemmän kuin sanat olisi edes voineet. Tasaiset sydämen lyönnit ja raskas hengitys edesauttoivat nukahtamistani, olin oikeasti turvassa.

-

Raotin silmiäni ja liiankin kirkas valo häikäisi silmiäni. Tunsin pääni kohoilevan rauhalliseen tahtiin, käänsin katseeni vanhempaan päin.
Hengitin pojan huumaavaa tuoksua syvään ja nautin tuosta lämmöstä mitä vanhemman keho omalleni soi. Painoin silmäni takaisin kiinni, halusin nauttia tästä hetken sillä ei tämä tule kauaa kestämään. Olisi väärin tuntea mitään omaa veljeä kohtaa... Vittu mä tiiän tää on tosi väärin mut mä oon ihastunut.

Jihii ehken tää alkaa pikkuhiljaa etenemää :3 hope you like it, ja hei aattelin et kun ens luku on 10. Soooo voisin tehä 1000 sanaisen?

I think I love you, bro? | k.th & j.jkWhere stories live. Discover now