6. Fejezet

8.4K 180 1
                                    

Nathan

Végre most már itt az alkalom arra hogy kezelésbe vegyem amint le teszem az ágy elé csókokkal hintem be a nyakát és a száját, baszki imádnivaló ajka van alig várom hogy már a farkam is érezhesse, lejebb húzzom a ruhája pántját és végig puszilgatom hátra nyúlok és mielőtt a cipzárját lehúznám rá pillantok.

- Biztos hogy akarod.- csak egy aprót bólint de nem biztos magában és a döntéseiben, könnyen észre veszem rajta. Kis ártatlan érintetlen hercegnőm.

- Válaszolj!

- I..igen, szeretném .- ajkát megcsókolva lerántom róla a ruhát amint elém kerül melltartó és bugyiban a farkam ki akar ugrani a nadrágból leszedem magamról az inget és az ágyra lököm, végig bámulja a hasamat amit meg is érint félénken, atyaég ez a lány kikészít. Felé kerekedem és melltartóját leszedve csókolom végig az egész mellkasát és melleit egek kibaszott jó mellei vannak a számba veszem öket és kényesztetni kezdem Letti alattam nyög de valami hihetetlenül jól csinálja, eddig sok csajjal volt dolgom de ő valahogy teljesen más mint a többi, ajkával végig csókolja a nyakamat kemény ágyékomat hozzányomom amire újabb nyögést hagy el a szája mielőtt leszedném a nadrágomat a csengő hangja zavarja meg ezt az idilli pillantot.

- A kurva életbe...- mormolom miközben Letti ajkait felfalom, leszállok róla és az előszoba felé sétálok remélem valami kurva fontos dolog miatt keresnek hogy megzavartak minket. Kinyílik a lift ajtó és a legjobb haverom David állít be "na bazdmeg már csak ez hiányzott."

- Szevasz haver ugye nem hokizás közben zavarlak.-idióta vigyorát gyors eltakarja majd egy komoly arcot vesz fel amikor meglátja Lettit felöltözve haja kúszán áll, ajkáról le van csókolva a rúzs még igy is rohadtúl gyönyörű egy teremtés, magam mellé húzzom Lettit aki csak mosolyog és egy hallk köszönést ejt ki a száján.

-Ha már itt vagy mond meg mi a fenét akartál?!-hangom kicsit ingerült mint akartam de annyira ideges vagyok rá hogy megzavart minket ráadásul egyfolytában a melletem álló csodás lányt bámulja, legszívesebben bevernék neki.

- Csak az üzleti útról akartam veled beszélni de majd akkor legközelebb.- nem vártam több választ csak egy "hello" hagyta el a számat majd kizavartam a liftig és betoltam.

- Gondolom már menned kell.

- Igen ne haragudj de most hívott a barátnőm hogy jó lenne ha vissza érnék mire az osztály megjön a sétából.- még sosem voltam ilyen csalódott főleg azért sem mert sosem maradt el egy szex sem akármilyen csajjal voltam, plusz nem hagytak sose faképnél. Viszont beugrott egy igazán különleges ötletem előveszem neki az igazi Nathant.

- Maradj itt velem miután lezárult a kirándulásod,és a vendég szobában lakhatnál mellettem lehetnél mindennap és annyit szexelhetek veled amennyit csak akarok.- Letti arca hirtelen megváltozik és egy olyan arcát látom amit eddig még soha mintha meglepettség és düh lenne az arcára írva.

-E...erre szerintem semmi szükség.. nekem már van lakásom, és nem vagyok holmi rongy akivel csak úgy kedvedre szexelhetsz szerintem, szerintem ezt nem kellett volna hallanom.

- Ugyan már ne játszd itt magad! Tudom hogy te is annyira kívántad már a szexet mint én csak rád kellet néznem és már beindultál, és amúgyis mit izélsz nekem annyi pénzem van hogy a lakást meg simán eladjuk és itt laksz velem.

- Nekem nem kell a pénzed, nem azért vagyok veled hogy eltarts, plusz nem azért akartam veled találkozni hogy a kedvedre szexeljünk.-hangja kicsit reszelősen szól igenis azért dugom hogy megadjak neki mindent máskülömben akkor sose lesz az enyém, mindent megakarok neki adni, én nem vagyok romantikus típus remélem hamar le fog neki esni mint gondolom.

- Én pontosan ezt akarom és nem érdekel mit fogsz mondani!!!- kicsit ingerültebben szólok vissza neki hátha igy talán megérti de helyette még jobban vissza szól nekem amit már én sem tűrök el nagyon.

- Tudod mit? Bazdmeg az összes pénzed ami a világon létezik...! És dugj annyi lányt amennyit akarsz és köszönöm hogy nem tartottad tiszteletben azt hogy még szűz vagyok seggfej vagy Nathan egy kibaszott seggfej- könnyeivel küzdve se szó se beszéd kirohant és el is hagyta a lakásomat pattanásig feszült bennem az ideg nem hagyhat el én mindig mindent megkapok amit csak akarok, a nappaliba megyek és egy üveg whiskyvel zárom le ezt a kibaszott napot.

A pénzed nem boldogítWhere stories live. Discover now