20. Fejezet

5.5K 98 2
                                    

Letti
A napfény sugara teljesen körbe ölelte a szobát, így muszáj volt csodás álmomból felébrednem. Próbáltam fel állni az ágyból de Nathan egy csókba rántott. Kezével bele túrt a hajamba majd magára húzott. Nyelvemmel utat törtem a szájába amit ő egy édes mosollyal fogadott. Keze végig síklott a hátamon majd a fenekembe markolt. Éreztem hogy eljött az én időm ezért mozogni kezdtem keményedő férfiasságán. Nathan felmordult majd rá csapott a fenekemre, egyre gyorsabban mozogni kezdtem alatta amikor le vette rólam a bugyimat majd boxerét le rántva magáról ajkamba vettem méretes szerszámát. Nathan a hajamba túrt néha pedig picit lejebb nyomta a fejemet mint kellett volna.
- Letthhi, ne hagyd abba..
Férfias nyögése valami hihetetlenül szexi volt, kicsit megszívtam a tetejét majd a nyelvemet is használni kezdtem, Nathan szó szerint vonaglani kezdett amikor a számban éreztem az édeskés ízt. Nathan felkapott és a fürdőszobába vitt majd a zuhanyt elindítva lökött be a kabinba.
- Úgy megfoglak dugni hogy egy hétig a lábra se bírsz majd állni.
Hirtelen ajkaimnak esett és a falhoz nyomott, szét tépte a vizes anyagot majd a mellemet kezdte el szívni és harapdálni, nem bírtam magammal így el ejtettem pár nyögést. Nathan hajába túrtam míg ő egyre lejjebb haladt, majd mikor már éreztem hogy ott jár kellően belém kóstolt, szó szerint falt engem. A hideg csempének dőlve a haját szorítva élveztem el. A víz sugár meleg és kellemesen jó volt így vissza tudtam térni a valóságba. Nathan felkapott az ölébe és teljes erőből neki szorított a falnak és belém vágta magát, akaratlanul is a körmömet hátába vájtam és próbáltam nem össze esni.
A második orgazmusom élem át amikor Nathan is a csúcsra kerül, le tesz majd homlokát az enyémhez érinti.
- Tetszett a reggeli ébresztő?
- Igen...uram.
Lágyan megcsókolt az ajkai puhák és nedvesek voltak mind két értelemben. Elzárta a vízet majd rám tekerte a törölközőt és megszárított, ő is a derekára helyezett egyet majd a hálószobába vezetett újra az utunk. Elő kerestem egy lazább ruhát majd mikor a szekrényt kinyitottam kettő repülőjegyet találtam benne.
- Nathan ez meg mi?
- Ohhh..hogy az?? Ja hát az egy üzleti út.
- Nekem és neked? Gyanús vagy.- mosolyogok el lágyan, Nathan felém lép majd kikapja a kezemből a jegyeket.
- Lebuktam. Elmegyünk egy hétre egy kicsit pihenni a másik lakásomba, persze csak ha van kedved.
- Igen nagyon is van kedvem.- megpusziltam mind a két arcát majd át öleltem.- Köszönöm, látod tudsz te romantikus is lenni.
- Khmm Letti..ne játszadozz velem.
- Ugyan már!! Én soha se tennék ilyet.- gyorsan a gardrób szobába futottam mielőtt még Nathan oda ért volna becsuktam az ajtót.
- Ez nem vicces..gyere ki!!
- Majd ha fagy!!
Lépteket hallottam ami azt jelentette hogy elment gyorsan magamra vettem az egyik csipkés fehérnemű szettet hozzá a harisnyát majd kikukucsálva az ajtón észre vettem Nathant aki az ágyba feküdt és telefonozott, hirtelen ki dugtam jobban a fejemet amit ő is észre vett majd mosolygott.
- Letti mit csinálsz?
- Csak játszadozok picit.
Ki léptem az ajtó mögül és picit táncolni kezdtem, volt hogy a fenekem majd a csípőmet is megráztam picit. Nathan felült majd telefonját le tette az asztalra kezét a feje mögött össze kulcsolta. Élvezi a helyzetet ami nagyon jó, egy szexi táncot csináltam neki majd amikor az ágyra másztam el akart volna kapni de én gyors vissza húztam magam hogy ne érjen hozzám. Amikor másodszor próbálkoztam ezzel sajnos nem jártam sikerrel, Nathan megfogta a karom és maga alá rántott. Kezével le fogta az én kezeimet majd a nyakamat kezdte el csókolgatni.
- Remélem tudod hogy most kibaszottul beindultam rád.
- Tudom ez volt a célom.
Nevetek egyet amit Nathan nem néz jó szemmel bele harap a nyakamba majd eléggé erősen meg is szívja. A fájdalomtól felnyögök az egyik kezével izgatni kezd alul de nem a gyengébbik énjét látom hanem a sötét és dominánsabb énjét.
Egyre fájdalmasabb amit nem hagyok szó nélkül.
- Na..Nathan nagyon..fáj hagyd abba..
Mintha meg se hallotta volna, félre húzta a bugyimat majd két ujját belém helyezte és a lehető leggyorsabban kezdte el mozgatni bennem. A fájdalom annyira erősen hatott rám hogy kijöttek a könnyeim is, Nathan észre vette ezt majd leállt és eltávolodott tőlem.
- Letti..sajnálom csak az adrenalin és az hogy uraljalak fel emésztett.
- Soha...de soha ne tedd ezt velem..
A könnyeimmel küszködve feküdtem le az ágyra amikor ő is oda bújt és megölelt, bármennyire is fájt és borzasztó dolog volt tőle nem tudnék rá haragudni. Tudom hogy Nathan nem lesz olyan mint egy átlagos férfi mert kellenek neki az extrák de én mindent megteszek azért hogy ezt az énjét kicsit háttérbe szorítsam.
Délután filmet néztünk ami eléggé jól telt főleg hogy én választhattam most filmet ami jelen esetben a Szürke Ötven Árnyalata volt. Nathan néha eléggé sokat dumált hogy ez nem így van meg ennek nem így kellene lennie de most az egyszer eleget tudok ennek is tenni.
Este felé elkezdtünk pakolni mert holnap indulunk a kis vakációnkra. Remélem rengeteg jó dologgal fog indulni ez a hét.

Sziasztok ez a rész eléggé uncsi lett bocsika, de a következő részek jók lesznek 😍

A pénzed nem boldogítOù les histoires vivent. Découvrez maintenant