10. Fejezet

8K 153 13
                                    

Nathan
Életem egyik legjobb és legvadabb dugását éltem át azzal a lánnyal aki egy csodálatos földre szállt angyalka volt szent és sérthetetlen de most már az én mocskos fantáziadús életem tökre fogja tenni parányi lelkét, mivel a lehető legjobban boszantott fel tudnia kellett milyen is vagyok valójában, domináns vagyok igen bevallom egy kibaszott szadista, legnagyobb élvezetem az ha büntethetek nőket/lányokat akik megérdemlik de Letti egyáltalán nem érdemli meg bár az előző pimaszságát még mindig nem felejtem el, azért is szeretném hogy az alávetettem legyen mert hihetetlenül tiszta egy teremtés és szegénykém annyira tapasztalatlan hogy már öröm rá nézni, amikor a kávézóban megláttam már akkor tudtam hogy remek egy alávetett lesz számomra, bele gondoltam hogy az apró kis kezei össze vannak kötve míg én teljesen kitöltöm őt vagy annyi is elég nekem ahogy előttem térdel és megadja magát a gyönyörnek amit okozni fogok majd ha a szobába viszem. Nagyon remélem hogy most már teljesen megbízik bennem és nem fog egy undorító szörnyetegnek nézni, annyira rossz volt látni hogy fél tőlem eddig egy nő se rettent meg ez nekem is újdonság volt.
Érzem ahogy a mellkasomra egy hatalmas teher nyomodik Letti rajtam fekszik és szuszog, elaludt az én kis hercegnőm, most viszont amíg ő alszik van egy kis időm a munkámra is koncentrálni, nagy nehezen kimásztam az én gyönyörűségem öleléséből majd lezuhanyoztam és felöltöztem a szokásos öltönyömet vettem fel ami egy grafit szürke színű hozzá passzoló nyakkendővel. A dolgozó szobába érve a telefonom után nyúltam és felhívtam rajta Davidet.

- Nathan de rég hallottam felőled, megvolt a mai dugás?

- Én is örülök te homár fejű, figyu akkor ma megiszunk valamit?

- Hát hogyne 10kor a bárban jó lesz? Viszek kettő csodás teremtést is hozd el te is azt a szexi kis csajszit aki ezelőtt veled volt, neked jó lesz az a kettő nekem pedig a te szépséged.- ökölbe szorított kézzel ültem a székemben, persze majd David Lettivel még mit nem ő csak az enyém.
- Na arról ne is álmodj haver, sajna nem tudom vinni de én elmegyek.
Míg Daviddel beszéltem addig Letti is felébredt és az a látvány ahogy az ajtóban állt egyszerűen farok állítóan jó volt, az egyik fehér ingem volt rajta egy fekete bugyiba volt és a haja tiszta kócos volt, sokkal idősebbnek néz ki mint 17, az ujjammal jelzek neki hogy jöjjön ide hozzám amit szó fogadóan meg is tesz, még nem is az alávetettem de már most szót fogad nekem imádom hogy ilyen engedelmes, lassan bele ül az ölembe majd hallom ahogy felsziszen gondolom észre vette ágaskodó férfiasságomat nadrágon keresztül, hirtelen szembe ült velem és megpuszilta a nyakamat majd lassan mozogni kezdett alattam, AZT.A.KURVA. direkt csinálja ezt mert tudja hogy nem érek rá és húzni akarja az agyamat hmmm..jólvan Letti ezt még vissza kapod.
-Nah..haver le rakom mert van egy kis dolgom.- azzal le csaptam a telefont és Letti száját kezdtem el falni mire ő egyre gyorsabban mozgott alattam, ha továbbra is ezt csinálja szét fogok durranni a nadrágomban, megfogom a haját beletúrok és hátra húzom a fejénél fogva.
- Ugye tudod hogy most keményen megfoglak dugni?
Kérdésemre elpirult és bólintott én erre jobban meghúztam a haját amitől felnyögött, amitől egyre jobban fel voltam izgulva.
- Válaszolj!
-Ihgen tudhhom.
- Jó kislány.
Kicsatolom az övemet és leszedem magamról a nadrágot és a boxert majd Lettiről is leszedem a lenge anyagot, amikor bele ül kemény álló férfiasságomba érzem hogy a testem remegni kezd a csodás érzéstől a legjobb az hogy nem kellett azt a szar óvszert felvennem így legalább éreznj tudom a szabadságot és Lettit is , egyre gyorsabban és gyorsabban mozog alattam amikor is elélvezek ezt pár perc múlva Letti is megteszi majd vissza öltözünk, kinyitom a fiókot és egy dobozt adok oda neki.
- Fogamzásgátló, vegyél be és soha ne felejtsd el szedni.
Bólint majd leül az egyik székre és felhúzza a lábait maga elé, látom rajta hogy kérdezni akar valamit de eléggé felénk még mindig szegénykém.
- Mi az Letti?
- Ma kell haza mennem de hogyan maradjak itt és hogyan szóljak az osztály főnökömnek hogy itt maradok veled, plusz a régi lakásomban vannak a cuccaim amik kellenek.
- Megoldjuk a cuccaid az osztály főnököd pedig le van rendezve mondtam Davidnak hogy intézze el, látom hogy van még valami szóval hajrá mondd.
- Miért mutattad nekem meg azt a szobát?
Felálltam és odamentem Lettihez, végig simitottam a kezemmel az arcát majd fel emeltem picit a fejét hogy a szemébe nézhessek, félelem és egy kis vágy csillogott benne.
- Ma vacsoránál mindent megbeszélünk most pedig menj és öltözz fel.
Bólintott majd ki is ment de előtte egy gyengéd csókot lehelt ajkaimra. Remélem hogy majd amikor felhozom neki mit szeretnék tőle akkor bele fog menni és nem fog itt hagyni ezek után.

A pénzed nem boldogítWhere stories live. Discover now