2. KİTAP MI? FİNALLE KALSIN MI?

517 29 25
                                    

Merhabaaalar..

Nasılsınız bakalım, keyifler nasıl?

Okullarda başladı tabi bir tempo falan var. Umarım iyisinizdir.

Ben duyuru yapmaktan, siz de okumaktan bıktınız biliyorum aileem..

Artık yeni bölüm at diyen güzel okuyucularım oldu ama ben bu kitaba en fazla 2 özel bölüm atarak devam ettirebilirim. Sonuçta bir finalle bitirdik ve devamımın ciddi anlamda gelmesini istiyorsak 2. Kitap yapmam daha güzel olur.

Ama 2. Kitap fikrini onaylayan az okuyucu kitlem var maalesef. O yüzden harekete geçemiyorum, üzgünüm. Boşuna çıkarmakta istemiyorum.

Tadında bırakalım diyorsanız eğer böyle kalsın ben illa ki bu kitabı bir gün adam akıllı düzenleyeceğim ve daha iyi hale gelecek emin olun, şu an hatalarım fazlasıyla var farkındayım ve sizin iyi veya kötü tüm yorumlarınıza hak veriyorum :)

Ama hayır 2. Kitap olsun diyorsanız da cidden biraz isteyen kişi sayısının fazla olması lazım kitabı çıkarabilmek için.

Gerçekten istiyorsanız belirtin olur mu? Ona zaman ayırmaya çalışacağım.

Aslında şu an Umut Işığı daha ön planda ilerliyor onu yeni yazıyorum ve daha tecrübeliyim eskiye göre. Ki o Umut Işığı yarışmada :) #Wattys2019" destek olmak isterseniz profilimden ulaşabilirsiniz orada da 1K olmamıza az kaldı ♡

Birde bir arkadaşım kitap yazmaya başladı.  Bilimle ilgili ve cidden ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Sıkılırım gözüyle bakmayın gayet güzel ve mantıklı yazıyor. Aşağıya linki bırakıyorum desteklerinizi eksik etmeyin ballar🍯

Recepugurlayan21
https://my.w.tt/WPQrZ1wF5Z

Sizleri seviyorum, 2. Kitap hakkında fikirlerinizi de bekliyorum. Mutlu kalın'

İKİZLER Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin