VI. Kék Szem

1.8K 79 2
                                    

Reggel mikor felébredtem arra lettem figyelmes hogy egy erős kar van a derekam körül, meg fordultam és Adammel találtam szembe magam. Mozdulni se tudtam tőle hiába próbálkoztam. Így nem maradt más minthogy várok. Hirtelen eszembe jutottak a szüleim, biztos már nagyon hiányzok nekik hisz jó pár napja már nem is hívtam fel őket. Mondjuk nem is tudtam volna. Nem sokára biztos ők is haza érnek már szóval hamarosan a felkutatásomra fognak indulni.

~Adam szemszöge~

Nem tudom miért de jó ötletnek tűnt tegnap este vele aludni. Mikor lefeküdtem mellé hallgattam egy ideig az aranyos szuszogását de utána engem is elnyomott az álom.
Reggel mocorgásra lettem figyelmes, de nem figyeltem rá oda hisz tudtam hogy csak ki akar szabadulni az ölelésemből. Mivel nem tudta leszedni a kezemet magáról így abba hagyta a fészkelődést és nyugodtan feküdt tovább így én is vissza aludhattam.

15-20 perccel később éreztem egy könnycseppet a karomon és halk szipogást is hallottam. Erre rögtön felkaptam a fejem. Az én kis drága hercegnőm sírt keservesen de nem tudom miért.

-Miért is sírsz? ~ kérdeztem tőle barátságosan~szerintem ő maga se tudta hogy sír mert rögtön a szeméhez kapott hogy letörölje a könnycseppeket~
-Na vajon szerinted? ~erre értetlenül néztem rá ~ Elraboltatok kitudja hány napja, és még egyszer sem beszéltem azóta a szüleimmel meg a legjobb barátnőmmel. Ráadásul ti is furák vagytok, de te rólad meg ne is beszéljünk inkább. A múltkori is mivolt? Az emberre ráhozod a frászt te.. Ágh... ~a mondani valója végére már a szobában járkált fel alá és rendesen ordibált. ~
-Igazad van. Elraboltunk és nem is mondunk neked semmit. Ígérem mindent elmondok amint lenyugodtál. ~ettől csak duhosebb lett ~
- Komolyan azt várod hogy nyugodjak le ezek után? Komolyan? Normális vagy te? Mert szerintem kicsit sem... ~ szinte hisztérikusan mondta ezeket~
-Figyelj ide Léna tudom hogy... ~nem tudtam befejezni mert hirtelen elájult és össze esett ~

-FIÚÚK GYERTEK GYORSAN~ordítottam le a szobából amire 2 mpen belül már meg is jelentek~
-Mi történt? ~kérdezték szinte egyszerre~
- Fogalmam sincs ~rancoltam össze a homlokom~
- Hey Főni, hallod megnéztem a pulzusát az egekbe szökött és láza is lehet ~ mindenki elkezdett gondolkozni mi lehet a baja ~ hahooo nem akarlak meg zavarni titeket a nagy gondolkodásokban de kéne hozni vizes ruhát meg valami nyugtató szerűséget, MOST ~kiáltott ránk Bryan, erre egyszerre rezzentünk össze és mindenki sietett valamiért.

-Na jól van szép lassan megy le a láza meg már kevésbé ugrik ki a szíve. De hallod Adam van egy kis gond.
- És mi az? ~ nagyon aggódtam érte szóval lehet kicsit finomabban kellett volna válaszolnom~
- Meg akartam nézni a pupilláit de mikor kinyitottam a szemét...
- Mondjad már Bryan!! ~ mindenki nagyon kíváncsian várta hogy mit akar mondani ~
- Kékek voltak. Vágod kékek. ~mondta hihetlenkedve~
- Te vadbarom eleve kék a szeme ~jól fejbe csaptam magam ~
- Nem, nem, nem... Nem úgy volt kék mint ahogy szokott lenni hanem rendesen világított.

~Mindenki kidülledt szemekkel bámult maga elé és gondolkozott hogy lehetséges ez~

-Tuti őt éreztük a házában is. ~mondta Ash~
-Nem, nem és nem. Nőstény vérfarkas nem létezik és nem is fog. ~mondtam felháborodva~
-Hát pedig a jelek nagyon arra utalnak~értett mindenki Ashhal egyett.

Halk de mégis tisztán kivehető nyögéseket hallodtunk a szobából.

~Léna szemszöge~

Iszonyú fejfájásra ébredtem. Hirtelen ültem fel és meg is bántam hisz úgy belenyilalott és meg is szédültem hogy rögtön vissza feküdtem. Amit csak egy halk kín keserves nyögéssel díjaztam.
Ajtó csapodársra lettem figyelmes. Gyorsan megint felültem amit ismét meg bántam mert elkezdtem szédülni és vissza estem. Az összes fiú erre körülöttem termett és úgy vizsgáltak mintha valami űrlény lennék.

-Öhm... mit néztek annyira? ~kérdeztem rekedtes hangon~
- A szemed! ~értetlenül néztem rájuk ~
- Mivan vele?
- kéken világit!
- Mivan? Na nem ez tuti valami vicc! ~ háborodtam fel~
Erre Gery ide hozott egy tükröt hogy nézzek bele, de jobb lett volna ha nem teszem. Tényleg izzodtak de ami még jobban aggasztott az az vopt hogy úgy nézek ki mint valami zombi. Igen igen tudom hogy a szemem az izzik de hát naa tuti csak az álmosság teszi és képzelődök. Vállat vontam.
Hihetlenkedve néztek rám fele a fiúk hogy mégis mi a bajom hisz izzik a szeme.

-Na jól van srácok kifele. Kérek egy kis szabadidőt magamra. Hisz úgy nézek ki mint valami zombi.
-Na de Léna a szemed? ~kérdezték egyszerre~
-Ahj hagyjátok már ezt a hülyeséget. Tudom jól hogy csak meg akartok ijjeszteni az ilyennel hisz nem tudok még korán reggel tisztán gondolkozni. ~erre mindegyik hülyén nézett rám ~ Na jól van srácok majd találkozunk!
Ezzel rájuk is zártam az ajtómat. Ami túlzás hogy az enyém mert valamelyik fiú szobájában lehetek a berendezések alapján na nem baj.
Gyorsan kerestem valami ruhát ami egy hatalmas fekete pólóból állt.
Kopogásra lettem figyelmes ami rögtön abba is maradt. Úgy gondoltam meg nézem ki lehet az. Mikor kinyitottam az ajtót és táskát találtam amit gyorsan be is hoztam a szobába. Meg lepetésemre teli volt fehérneművel. Meg egy papír darabbal.

~Szia Léna!
Úgy gondoltuk mi fiúk hogy jól jönne neked néhány csajos cucc ami elengedhetetlen. Így vettük a bátorságot és múltkor mikor te aludtál 2-en elmentek neked venni pár cuccot. Mivel a pontos méreteidet nem tudták ezért sacper kbra vettek mindent.
Reméljük hogy jó lesz minden és tetszik is.
Puszi: fiúk❤️~

De cukik gondoltam magamban, rögtön neki is álltam meg nézni mivan a táskában. Kivettem pár bugyit hogy megnézzem a méreteket meg a fazont de hála így szemre jók lesznek és ráadásul tangát hoztak ami a kedvencem. Ekkor csaptam magam fejbe hogy vajon ezt honnan tudták hogy milyen fazon és kB milyen méret kell? Na mind1 majd ezt meg beszélem velük nézzük tovább a dolgokat. Észre vettem hogy csak sport melltartót vettek amiből arra következtettem hogy ezt már nem tudták meg saccolni is inkább a könnyebbik utat választották, aminek amúgy örülök is hisz sokkal kényelmesebb.

Na miután átnéztem a táskát és rájöttem hogy csak fehérnemű van benne meg 2 db tüsfürdő, idejének láttam már a fürdést. Így el is indultam a kezemben egy nagy fekete pólóval sportmelltartóval és egy bugyival ja meg persze az új tüsfürdőmmel.

Mit ne mondjak nagyon jól esett ez a kád meleg víz. Miután kiszálltam a meleg vízből ami már szinte kihült a tükör elé álltam. Hát én azt hittem ott kapok szivrohamot. Tényleg kéken izzodt még mindig a szemem.
Gyorsan felöltöztem és lesiettem a fiúkhoz hogy mégis magyarázzák ezt nekem meg.

Miután leértem rájöttem hogy nem csak a jól meg szokott 5 fiú van lent hanem több férfi is és fiú is akik mind kérdőn néztek rám fele.

HófehérWhere stories live. Discover now