Bölüm 21

49K 1.6K 428
                                    

Medya :Santiz =Rastafari 🖤

Altımızdaki köprü yakılıyor

Sen ve ben bu hikayenin başrolündeyiz

Bu gri dumanı solurken bugün yalnız kalalım

Beni delirtiyorsun ve ben aşık oluyorum

Zamanı kendime ayırıyorum

Cebimde bir planım var

Acımı bastırmaya yardım etsin

Birini çiziyorum o biri sevmediğim biri

Teker teker yapıyorum, yanlış olanı yapıyorum

Yanlış kişiye aşığım

Bu limandan tüm gemiler ayrıldı

Başlamayalım seninle

Herşey yeniden başladı

Hadi bunları hatırlamayalım

Hepsinden bıktım artık

Ben senin Rastafari'nim

Ve ben aşık oluyorum

Beni delirtiyorsun

Ve ben aşık oluyorum

Günlük hayatım burada

Ve tıpkı dünkü gibi ölüyüm

Yarın kesinlikle yeni bir gün olacak

Ama ben paramparçayım

°

Kapımın açılma sesiyle gözlerimi kırpıştırdım. Gözlerimi hafifçe araladım.  Gözlerimi aralamamla Asaf'lardaki bana tahsis edilen odada olduğumu gördüm. Abim beni eve niye götürmemişti ki?

Aslında götürmediği iyi olmuştu eve gidip evdekilerle yüzleşmek istemiyordum. Sanırım abim kendimi toparlamam için bana vakit vermişti. Yoksa evde toparlanabileceğimi sanmıyordum tam tersi annem ve babam yüzünden daha da dağıtırdım.

Semra teyze odama girmişti. Beni görünce gülmeseyip "Günaydın" diye mırıldandı. Gülümsedim ve kollarımı havaya kaldırıp gerindim.

Semra Teyze yanıma yaklaşınca hemen elini alnıma koydu ve ateşini ölçtü. "İyi misin?"

Gülümseyerek kafamı salladım. O ise yaşlı gözlerle gözlerime baktı ve saçımı okşadı. "Ah kuzum ah, kadersiz kuzum" anlıma küçük bir buse kondurdu. "Dün çok korkuttun bizi. Sana bir şey olacak diye çok korktuk. Asaf  beni üzerini değiştirmem için kaldırınca , seni öyle yatakta baygın görünce içimden bir şeyler koptu"

Utançla alt dudağımı ısırdım. Sonra gözlerimi üzerimdeki bana fazlasıyla bol gelen elbise geceliğe çevirdim.  Toz pembe dizimin bir karış aşağısındaydı. V yakaydı ve yakasının tam bitiminde minik pembe bir fiyonk vardı . Sonra tekrar utanç denizlerinde boğulmak istedim.

Üzerimi değiştirmek için Semra teyzeyi kaldırdığına göre altıma kaçırdığımı görmüştü. Asaf için birazcık şansım varsa o da bitmişti artık. Kim sidikli bir kızı hayatında isterdi ki.

Gözlerimi kaçırdım ve boynumu eğerek mora dönen yanaklarımı gizlemek istedim. Semra teyze daha fazla beni utandırmak istememiş olacak ki gözlerini baş ucumda rahatsız bir şekilde  sandalyede uyuyan Asaf'a çevirdi.

AKİDEOnde histórias criam vida. Descubra agora