30. Het plan

3.4K 73 8
                                    

Pov Mason
De bel gaat. M'n moeder doet de voordeur open en ik hoor Julia's stem al. Ze komt de woonkamer binnen en loopt naar me toe. God wat is ze toch mooi.
We geven elkaar een kus. Jammer genoeg loopt bet m'n moeder ook naar binnen en Julia doet snel een stapje naar achteren om het niet akward te maken.

Nadat Julia en m'n moeder wat gedronken en gekletst te hebben besluiten we te zwemmen. Ik neem Julia mee naar boven en ze gaat zich omkleden in de badkamer en ik blijf gewoon in m'n kamer staan. Ik ben al vrij snel klaar en wacht nog even op Julia. Ik ben een beetje rondjes aan het lopen in m'n kamer maar vind het nu wel lang duren.

'Ben je bijna klaar?' vraag ik door de deur heen.
'Jahaaa niet zo ongeduldig.' Krijg ik als antwoord terug. Ik moet glimlachen.
Ze opent de deur, ze heeft een handdoek om zich heen gewikkeld en ze kijkt me met grote ogen aan. Ik zie haar ogen m'n lichaam scannen. Ik train best veel dus ik heb een sixpack en ben voor de rest ook gespierd. Ik pak haar hand vast en loop vooruit, ze loopt achter me aan en als we bij het zwembad zijn gekomen steekt ze een teen in het water wat er heel schattig uitziet.

Ik loop naar het diepe gedeelte van het zwembad, het is daar 3,5 meter diep dus je kunt er makkelijk salto's en dat soort dingen doen. Ik ga op het randje staan en zie Julia met grote ogen kijken, ze trekt haar mond open om waarschijnlijk een waarschuwing te geven maar ik ben al gesprongen. Ik hoor zelfs onderwater nog de gil die Julia maakte en ik kom lachend boven.
'Kom! Het water is superlekker.' Ze slaat haar handdoek af en loopt naar het trappetje. Ik volg haar met m'n ogen. Ze is zo mooi. Ik hou ervan dat ze zo naturel is, dat ze niet zo geforceerd is zoals de meeste meisjes tegenwoordig zijn. Dat ze gewoon van zichzelf zo mooi is. Ik begrijp niet waarom sommige meisjes denken dat jongens al die make-up en die ordinaire kleding mooi vinden, want dat is dus niet zo.

Ze zwemt naar me toe en als ze eenmaal bij me is pak ik haar bij haar middel. We staan tegen elkaar aan, ze gaat met haar zachte handen naar m'n nek en ik voel hoe ze haar benen om me heen slaat. Ik voel haar tegen me aan, ik zou haar zo graag in m'n bed zien liggen maar ik weet dat ik niet te snel moet gaan. Er is iets wat haar tegenhoudt dus mij ook.

Onze hoofden gaan naar elkaar toe en we zoenen, ik bijt zachtjes op haar lip en haar ademhaling wordt wat onregelmatiger. We verdiepen de zoen totdat, uiteraard, m'n moeder weer aan komt lopen.

-Maandag op school-
Ik heb scheikunde, de jongens en ik zijn ons stierlijk aan het vervelen. We moeten iets doen met een brander en een of andere witte stof. Het is dodelijk saai.

'Hoe snel zou papier verbranden?' vraagt Noah met een grijns aan mij.
'Haha ik denk dat we dat maar moeten uitproberen dan.' Zeg ik lachend, misschien wordt deze les toch nog leuk.
'Hier, gebruik dit schrift.' Roept Jason naar Noah en mij. Tegelijkertijd gooit hij het schrift naar ons toe en Noah vangt het soepel. Ik zet de brander op de hoogste stand en Jason houdt het schrift erboven. Al snel vliegt het schrift in de fik. Het is flink aan het vlammen dus Jason gooit het snel in de waterbak. Je hoort het sissende geluid van het vuur dat aan het doven is. We horen ook de stampende voeten van de leraar al en we kijken elkaar lachend aan.
'Zijn jullie helemaal gestoord! Het gebouw kon wel in de fik vliegen! Stelletje rotjongens. Wiens idee was dit?' We kijken elkaar aan en kijken dan met een grijns terug.
'Oké dan, gaan jullie je maar melden bij de directeur, alle drie! En wel nu!' de docent is bijna aan het stampvoeten, hij heeft al een rode kop van woede en we lopen maar snel het lokaal uit. Aangezien mijn vader elk schooljaar flink wat geld betaald heb ik nog nooit echt straf gekregen.

'Jongens ik stel voor dat jullie het mij laten afhandelen.' Zeg ik lachend. Ze knikken en ik gooi met een zwaai de deur open. De directeur laat van schrik een boek vallen en ik moet lachen.
Na vijf minuutjes loop ik weer lachend naar buiten.
'Geen straf voor ons jongens!' roep ik naar ze.

-schooldag is afgelopen, Julia en Mason zijn al bij hem thuis-
Julia ligt tegen me aan, met haar hoofd op mijn borst. Ik ga met m'n hand door haar zachte haren. Ik ben een beetje op Netflix aan het kijken om een film uit te zoeken. Julia vertelde me over het gedoe dat ze heeft met Zara en Liz. Ergens hebben ze wel een punt, ik ben namelijk ook niet de braafste jongen en ik heb zeker niet de beste invloed. Maar als ze vriendinnen zouden zijn dan zouden ze het haar ook moeten gunnen en nu is Julia er verdrietig over of twijfelt ze aan zichzelf terwijl dat helemaal niet nodig is.

'Had je ook de posters gezien van het gala?' Onderbreekt Julia mijn gedachtes.
'Nee? Posters?' Vraag ik.
'Ja er hingen allemaal posters door de gangen dat er over drie weken een gala is. Wil je erheen?'
Ik kan het me al herinneren. Ieder jaar geeft onze school een lentefeest om het nieuwe schooljaar en blablabla te vieren. Het is meestal supersaai aangezien er allemaal docenten bij zijn.
'Hmmm ik weet nog niet. Wil jij erheen?' zeg ik.
'Ja heel graag!' Ze heeft een glimlach op haar gezicht.

Ik heb een film aangeklikt en we gaan die kijken, ik krijg er alleen niet veel van mee. Julia wil geloof ik graag naar het feest, waarschijnlijk was ik ook gegaan met de jongens puur om een beetje te klieren maar kan ik niet met haar gaan. Dan hoeven we ook niet meer zo stiekem te doen over dat we iets hebben. Dan maken we het meteen duidelijk dat we iets hebben. Maar aan de andere kant als ik bekent maak dat ik een vriendin heb, dat zullen de jongens waarschijnlijk niet waarderen. Hoewel ze me het ook moeten gunnen.

Ik denk dat ik haar ga vragen om samen te gaan. Wel op een speciale manier zodat ze het nooit zal vergeten. Misschien kan ik iets doen bij het meertje dat ik heb laten zien.
Ik weet het al, ik heb een plan...

***
Mason of Julia? Welke hoofdstukken vind jij het leukste? Die van Mason of die van Julia? En vind je dat er meer over Mason of Julia in het boek moet komen? Laat het even weten dan kan ik kijken wat ik in de toekomst kan veranderen!
Ps: ik probeer minstens twee keer per week een hoofdstuk erop te zetten, op woensdagen en zaterdagen.
PPS: stem en reageer hoe je het verhaal vind! Zou ik erg leuk vinden!!
Xxx

My problems and the badboy -voltooid- Where stories live. Discover now