6-Söz Veriyorum

141 12 168
                                    

Merhaba 💕


🌸🌸

-Bölüm şarkımız "Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita" dinlemeyen dinlesin a dostlar gerçekten güzel şarkıymış. Bayıldım!-

🌸🌸

İyi okumalar!

🍀🍀

*Kate'in Ağzından*

Torpido gözüne bakmak için hafifçe eğildiğimde koltuğun altındaki poşeti görmüştüm. Aklıma ise Alex'in Zayn ile ilgili söyledikleri gelmişti. Bu aralar ilaç alıyordu ve düşündüğüm gibi poşettekiler alkolse, onu doğruca hastaneye götürecektim. Göz göre göre kendine zarar vermesine izin veremezdim. Kızgın bile olsam...

Torpido gözünden bakmadan önce iyice eğilip poşeti aldım ve içindekilere bakarken Zayn'e söylenmeye başladım. "Madem o kadar çok seviyorsun, neden kendine zarar veriyorsun?"

"Yapma Kate." Zayn, elimdekilere uzandığında poşeti kucağımdan yere bıraktım.

"Hastaneye gidiyoruz Malik." Torpido gözünü işaret ettim. "Seni dinlemem ve oraya bakmam için tek şartım bu." Sürücü koltuğunu işaret ettim. "Ayrıca arabanı ben kullanacağım."

"Kate, gerçekten gerek yok." Zayn bir şeyler söylüyordu fakat dinleme niyetim yoktu.

Sağlık konularına fazlasıyla takıktım. En yakın dostlarımdan biri ilaçlar ve alkolle intihar ettiği için bu tip konuları epey büyütüyordum. Kendim de gerekmedikçe alkolden uzak dururdum. Sigarayı hiç elime almamıştım.

Zayn söylenirken oturduğum koltukta doğruldum ve sürücü koltuğuna doğru geçmek için hamle yaptım. Zayn yerinden kalkmıyordu. Sesimi yükselttim. "Kucağına oturmaya meraklı değilim! Kalkıp yan koltuğa geçiyorsun ve hastaneye gidiyoruz."

Zayn ofladı. "5SOS ile ilgilenirken de böyleydin. O haylazları, bir sözünle yola getirirdin." Kapıyı açıp indi, ben de sürücü koltuğuna oturdum.

"Şimdi, aynısını sana yapacağım." Koltuğa yerleşirken, kemerimi taktım. Kemerini taktığında kontağı çevirdim. "Bak Zayn, kendine zarar veren insanları asla anlamayacağım."

"Ben kendime zarar vermiyorum Kate!"

"Sorma!" Dedim. "Özel doktorun var mı, yoksa en yakın hastaneye gitsek olur mu?"

Zayn telefonunu çıkardı. Sanırım navigasyonu açıyordu. Aracın hızını iyice düşürdüm. Birkaç saniye sonra Zayn telefonu sabitleyiciye koydu. "Buyrun Gestapo*. Buraya gideceğiz."

Navigasyona bakarak hızımı arttırdım. "Ama yapma Zayn. Kurallarım var diye, insana Gestapo denmez ki."

Zayn güldü. "Kate, senin kuralların yok, emirlerin var." Kıkırdayarak devam etti. "Dediklerin olmazsa ne yapacağını kesinlikle kestiremiyorum."

Güldüm ve ekledim. "Neler yapacağımı görsen, sevmekten vazgeçerdin bence."

"Hiç sanmıyorum. Gestapo da olsan, bu dünyadaki en güzel kadın sensin."

"Dedi, bana 14-22 yaş arası kızların çoğunun aşık olduğu adam." Sola döndüm ve tekrar navigasyona dikkatlice baktım ve gözlerim ister istemez birkaç saniye Zayn'e kaydı. O, pür dikkat beni izliyordu. Dönüp yola odaklanmaya çalıştım.

You Don't UnderstandWhere stories live. Discover now