6. Rød måne, sorte træer

117 2 0
                                    

Hele min krop rystede... jeg følte mig som en forfrossent istap og jeg skælvede af kulde.
Jeg havde siddet her klamret op af muren i flere minutter og ventet. Jeg havde tænkt om jeg skulle rejse mig op og finde ud af hvad der var sket, men jeg vidste ikke rigtigt.
Jeg betragtede månen, det måtte være nat nu og jeg havde forladt mit arbejde bare sådan, imorgen måtte jeg så finde på en undskyldning på min forsvinden.
Jeg rejste mig forsigtigt op, jeg frøs og følte mig blå og bleg på min hud. Her var alt for stille og det bekymrede mig. Jeg trådte ud af den mørke gyde og betragtede lygtepælene som lyste hele vejen ned af den lange gade. Nogle af pælene blinkede fordi pæren ikke virkede optimalt.
Midt på gaden opdagede jeg en skikkelse som traskede roligt. Han vendte ryggen til mig og jeg listede ned til ham for at se om han var okay. Han lignede godt nok den ældre mand som prøvede at betale mig til sex, men hvor var ham den rødhårede så blevet af? Jeg kiggede rundt omkring men han var borte... borte som han plejede.
Det var virkelig underligt... nogle gange tvivlede jeg på om jeg overhovedet tændte ham eller om han blot lavede sjov med mig... men jeg syntes aldeles ikke at det her var spor sjovt, at han bare forsvandt bare sådan.
I det ene øjeblik var han lige om bag mig og hviskede mig i øret og det andet øjeblik var han bare væk, som om han faktisk ikke fandtes.
Men jeg havde godt nok også siddet ved den container i flere minutter i fortvivlelse.
Jeg havde ikke hørt noget... han havde bare grebet om mandens arm og taget ham væk fra mig.

Da jeg var helt henne bag ved manden som gik med langsomme skridt fremad ud i ingenting, prøvede jeg at tale til ham for at få hans opmærksomhed. "Er du okay?" Spurgte jeg, men manden reagerede ikke, endnu engang kiggede jeg mig rundt igen, for at se om den mystiske fyr var i nærheden, men intet.
Jeg tog et sats og prikkede manden på skulderen hvor han stoppede op og stod helt stille.
Jeg måtte ærlig indrømme at jeg var frygtelig bange. Det var en fremmed mand og jeg var en ung kvinde på seksogtyve år som stod med kun en stram sexede kjole på, jeg var jo lige til at kneppe.

"Er... er du okay?" Stammede jeg hæst. Manden vendte sig om og jeg tog nogle skridt tilbage for at være sikker.
Manden stirrede på mig med et smil, det var ham! manden som tilbød mig penge for sex, ham som fuldte efter mig, han var bare svær at genkende bagfra.
"Undskyld." Sagde han blot, jeg betragtede ham forvirret, han blev ved med at smile.
Han ragede rundt i sin ene lomme og tog de penge op som han ville betale mig for sex, han rakte dem til mig, jeg stirrede først forvirret på dem og forsigtigt tog jeg imod dem, jeg håbede ikke at han lavede numre med mig for han virkede ikke som sig selv... han virkede fjern... som hypnotiseret... hvad havde den mystiske fyr dog gjort ved ham?! Jeg kunne ikke se blod nogle steder på ham, han virkede som om at han var okay, han var i hvert fald i live og hel.
"Tak?" Sagde jeg forvirret da jeg tog imod pengene. Manden nikkede høfligt, vendte sig om og traskede videre, jeg blev stående for at holde øje med ham. Jeg betragtede pengene og talte dem.
To tusinde kroner var der her, det ville han tilbyde mig og nu havde han blot givet mig dem... måske havde fyren truet ham... truet ham med døden.
Men hvor forsvandt han hen? Og uden at sige noget til mig? Jeg kiggede op mod en bygning som var en lejlighed, jeg syntes at jeg så noget på taget, højst sandsyneligt en fugl, men jeg opdagede en skikkelse deroppe som hurtigt forsvandt.
Måske var det blot en fugl, eller var jeg ved at blive skør.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BleedWhere stories live. Discover now