1.

1.2K 65 18
                                    

Další obyčejný den, jak by řekl každý dospělý. Pro studenty to však byl den, kdy se musí vrátit do školních lavic. Jack už byl odhodlán vylézt z postele a začít se chystat, ale jeho matka vtrhla do pokoje s dortem a svíčkami. Shodou náhod letos vyšlo zahájení školního roku na 3. září, Jackovi šestnácté narozeniny. "Mamí. Děkuju, ale na tohle opravdu nemám čas. Musím do školy. Tik tak." Poklepal si hnědooký kluk na zápěstí. Vylezl z postele a začal se připravovat. Mezitím se Finn o tři ulice dále již cpal míchanými vejci. Rozloučil se s rodiči a vyrazil do budovy na kterou se v žádném případě netěšil. Jack posnídal kousek dortu a též se vydal ke škole. Jack z prvního školního dne taky nebyl nadšený, ale ne ze stejného důvodu jako většina. Bál se, jak to bude mezi ním a Finnem. Dříve bývali nejlepší přátele. To by trvalo dále, kdyby se Jack nerozhodl, vyjádřit své city k Finnovi, které před svým nejlepším přítelem tajil dlouhá léta.

*Flash back*
Kluci se sešli u lomu na svém oblíbeném místě a užili si nádherný letní den. Bavili se spolu dlouho do večera. "Víš Finne. Můžu ti něco říct?" Odhodlával se hnědovlasý chlapec. "Jen mluv Jackie." Uchechtl se černovlasý kudrnáč a podíval se na svého kamaráda, který byl velmi nervózní. Jack spanikařil a místo vyslovení svých pocitů, Finna políbil. "Co to kurva děláš!" Odstrčil ho znechuceně kudrnáč a popošel o kus dále. "Finne- Miluju tě." Sklopil Jack hlavu a čekal na reakci jeho vysněného. "Ty seš buzík? To nemyslíš vážně. Už se ke mě nepřibližuj!" Zakřičel kudrnáč a nechal tam samotného zlomeného Jacka. Prostě jen utekl. Jacka to bolelo, ale jeho city k Finnovi to nezměnilo. Nic je nezmění.
*end of flash back*

Finn dorazil do třídy a sedl si na místo, kde vždy s Jackem seděli. Byl smutný. Chyběl mu nejlepší přítel, ale s gayem se nechtěl bavit ani za nic. To radši bude nadosmrti sám. Jack již také do školy vešel a jelikož se v Derry nic neutají, bylo mu jasné, že se nevyhne posměchu.(dělejme,že Jack a Finn žijí v Derry😅) Sotva do budovy vstoupil, dostalo se mu urážek. "Topení!" "Buzíku!" "Hlavně to tu nepodpal!" Na skříňce se objevil růžový nápis I'm GAY! . Jack si jen povzdechl a šel do třídy. Podíval se smutně na kudrnáče v jeho lavici a posadil se vedle Gatena. Jediný klučičí kamarád, který se na něj nevykašlal. Pak už mu zbyly jen dvě kamarádky. Sadie a Sophia. V Derry zná hnědoočko jen málo lidí, co nejsou homofóbní. Také z toho důvodu to nikdo dříve nevěděl. Finnovi věřil a doufal že on to nikomu neřekne. Zmýlil se. Po ukončení vyučovací doby, se hnědoočko vydal za Finnem. "Finne. Můžeme si promluvit?" Zeptal se s nadějí, ale tu mu překazil Jaeden, který mu vrazil pěstí do břicha. Hnědoočko se bezmocně sklátil k zemi. "Nech Finna napokoji ty zasranej buzerante! On není teplej! Rozumíš?" Zařval Jaeden agresivně. "Tak rozumíš!" Jaeden naposledy kopl do ležícího Jacka a i s Finnem odešel pryč. Jack se po chvíli vzpamatoval a pomocí lavice se vyzdvihl na nohy. Břicho ho bolelo, ale srdce ještě víc. Čekal vše, ale tohle ne. Když se dostal domů, neměl náladu vůbec na nic. Chtěl zmizet z reality.

Je tu nová knížka. 🖤Doufám že se bude líbit aspoň tak, jako You stole my heart, Wolfhard!😘

{loser forever}

Just in your headWo Geschichten leben. Entdecke jetzt