💦Tizenhatodik💦

1.1K 106 7
                                    

Igor pov.
Már három óraja elment. Mi lehet? És ha ő is elment? Kezdek kiborulni. Felhívtam Jasont, de nem volt nála. Egyenlőre várok még, de ha reggelig nem tér vissza, én a tengerbe vetem magam.

Lewis pov.
Olyan meleg az ölelése és milyen gyengédek a kezei. Tenyleg végre érzem, hogy milyen ha van egy anyám. Simogatja a fejem és nagyokat szippant a hajamból.
- Lewis, édes kisfiam. Annyia nagyon hiányoztál! Nem hiszem el! Igazi selkie vagy! - mondja megállás nélkül miközben könnyben úszik az arca. Felnézek rá. Gyönyörű platinaszőke haja van és csodaszép fekete szeme. Már értem apa miért van ekkora depresszióban.
- Hiányzol, anya! Apanak is!
- Igor? Hogy van? Ugye semmi baja? - az arca reménykedő lett ahogy kimondta apa nevét. Valószínűleg nagyon hiányzott neki is. Leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk. Meséltem nekik apáról, Charlieról és Jasonről. Ők pedig elmesélték nekem a sztori másik oldalát.
Anya valóban herceg. A király harmadik fia. A nagyapán egy rettentően maradi selkie, de anya szerint jó ember. Hát persze, egy jó mérget ad a saját gyerekének, aki terhes az unokáival. Amikor megindult a szülés hisba volt vihar, anya befutott a tengerbe és fóka formájában hozta világra a kölykeit, vagyis minket. Én és apa kisodródtunk, amíg anya és Louis ebben a barlangban leltek menedékre.  Az első pár évben a nagymamánk segitett anyának titokban felnevelni Louist, mivel a nagyapánk ezután a felszín közelébe sem engedte. Louis pedig bevallotta, hogy egyszer - kétszer valoban kiszökött, hogy minket megkeressen. Valóban ő adta nekem a kis dobozt, amikor megtudta, hogy az enyémet apa kidobta. Szegeny anya fájó szívvel hallgatta, hogy a férfi akit szeret egy nagy halom banattá változott miatta.
- Vladimir! - hallatszott messziről. Louis es anya nagyon megijedtek.
- Fiuk! Maradjatok csendben és bújjatok el! - mondta anya majd beugrott a vízbe. Louis és én elbújtunk a sziklák között és vártunk.
- Mi folyik itt? Ki volt ez?
- Ez anya vőlegénye volt. A nyugati selkiek hercege, Edward. Ne felj, anya nem fog hozzá menni. - kacsintott, nekem azonban mashol járt a fejem. Haza kell jutnom, különben ki tudja, hogy apa mit fog tenni magával.

A fóka tündér hangja (Befejezett)Where stories live. Discover now