2.

4.6K 198 66
                                    

İsmi aklımda tekrarlanıp duruyordu. Park jimin. Seri katil, acımasız ve duygusuz herifin tekiydi .Her haberde 2 kere çıkıyordu. İlk defa yüzünü görmüştüm. Onu dışarıda görsem belkide masum biri sanırdım. Peki şimdi napıcaktım. Yüzüne baktım ve konuştum.
Yoora - Benden ne istiyorsun Jimin-shi
Jimin - Şu kelimeyi kullanmayı kes Jimin yeterli. Senden istediğim bizimle çalışıcaksın. Dövüş yeteneklerin harika bize çok yardımın olucak güzellik.
Yoora - Hah ben mi ben senin gibi katil değilim. Ben senin gibi bir pislik değilim. Ben sadece yaralarım asla öldürmem seni pislik he-..

Bunu dememle silahını çıkardı ve bana doğrulttu. Vücudumu saran titreme ile gözlerimi onun gözlerine sabitledim. Binlerce insan öldüren bir kişinin üstüne saldırıp silahını alamazdım.Ellerimi başımın arkasında bağladım ve yere çömeldim.
Jimin - Afferin böyle ol. Şimdi ekibim ile tanıştırıcam seni. Hadi yürü ve sakın ses çıkarma .

Onu dinleyerek kapıdan çıktım. Evin sıcaklığına alışmışken soğuk havanın birden vücudumu sarması beni titretmişti. Kapını kapanma sesiyle önden yürümeye başladım. Üşüyordum kollarımı bedenime sararak ısınmaya çalışıyordum ve bir kez daha ince bir şey giydiğime lanet ettim. Omuzlarıma örtülen ceketle vücut ısım düzelmişti. Burnuma gelen vanilya kokusuyla mest olmuş bir şekilde yürüyordum. Yan tarafıma baktığımda Jimin'in hiç üşümeden yürüdüğünü gördüm. Nasıl üşümüyordu bu havada. Kış ayındaydık ve en sert kışlardan biriydi. Ona baktığımı farkedince bana yan bir bakış atıp yanıma yaklaştı.
Jimin - Çok yakışıklı olduğumu biliyorum. Aşık gibi bakmayı kes.
Yoora - Ben mi? sana aşık olmak peh. Aşka inanmam. O sahte bir gün bırakıp seni gider.
Jimin - Terk edilmiş gibisin hım. Bu şanssız çocuk kimdi acaba. Şuan cidden merak ettim anlatsana biraz .Sonuçta bizimle çalışıcaksın seni tanımam lazım .
Yoora - Şansızmıydı o çok şanslıydı. Ona davrandığım gibi kimseye davranmazdım. O beni umursamdan ,ardına bakmadan gitti.
Jimin - Vay be aşka bak kim bilir adamı nasıl delirttin. Dövmüş bile olabilirsin senden beklenilir. Biraz daha anlat merak ettim şimdi bak.
Yoora - Ona elimi bir kere bile kaldırmadım. Biliyormusun o da senin gibiydi. Soğuk, duygusuz ama bir gülüşü vardı o gülüşle minik olan gözleri bu sefer kayboluyordu. O benim minik mavi kedimdi.

Flashback

Yoora - Sugaaamm nerdesin filim hazır seni bekliyorum .
Yoongi - Bebeğim mısırlarda hazır geliyorum .
Yoora- Kediler mısır yiyor muydu ya .*kahkaha *
Yoongi - Kedi demek o zaman bu kedi seni kucaklamak istiyor.

Bir anda belimden tutup koltuğa attı yavaşça ve gıdıklama ya başladı . Nefesim kesilmeye yakın ben onun üstüne çıktım ve gıdıklama ya devam ettim . Bir süre sonra yorulup yanına attım kendimi .

Yoongi - Seninle asla ciddiyetimi koruyamıyorum meleğim. Seninle ben başka bir ben oluyorum. En güzel tesadüfümsün Sen benim kanatsız  meleğimsin ve hep öyle kalıcaksın.
Yoora - Sende benim ailemsin Yoongi. Beni bırakma .
Yoongi - Seni bırakmayacağım meleğim ne olursa olsun .

Flashback end

Jimin - Vay be senin gibi adam döven bir kızdan bunu beklemezdim dövüşçü kız.
Yoora - Kimsenin içini bilemezsin katil adam.
Jimin - Az kaldı hazır mısın?
Yoora - Neye hazır olmam lazım.
Jimin - Bizden biri olmaya.
Yoora - Hmm.
Jimin - Israr etmemen beni şaşırttı
Yoora- Edersem beni öldürürsün.
Jimin - Doğru bildin dövüşçü kız. Evet geldik. Arkadaşlarıma iyi davran yoksa bozuşuruz ona göre.
Yoora - Tamam tamam öldürürsün anladık.
Jimin - Çabuk anlıyorsun dövüşçü kız.

İçeri girmemle sıcak hava dalgası bütün bedenimi ısıtmıştı. Jimin'in ceketini askıya asarak eve göz gezdirdim. Çoğunlukla siyah, beyaz ve gri renkliydi. Hoş bir dizaynı vardı. Ayakkabılarımı çıkararak Jimin'i takip ettim. Salon olduğunu düşündüğüm yere gelince 3 kişi görüş alanıma girdi. Koltukta yayılarak oturuyorlardı. Yanlarına gidince gamzesi olan çocuk beni baştan aşağı süzdükten sonra konuşmaya başladı.

?? - Jimin sen ciddi misin? Nasıl getirdin bu kızı buraya ?
Jimin - Bence çok büyük konuşma Namjoon. Ben Park Jimin'im yapamayacağım bir şey yok .Yoora komidininin üstünde olan telefonu bana uzat.
Yoora - İnsan bi kibar olurdu ama insan, bir öküz kibar olamaz.
Jimin - Çok konuşma dövüşçü kız telefonu uzat.

Komidinin üzerindeki telefonu alarak Jimin'e atarak gülümsedim. O ise göz devirerek telefondan çektiği yüzlerce dövüş videomdan birini açtı. Cidden her dövüşe gelmiş miydi?

Adını yeni öğrendiğim Namjoon ve diğer 2 kişi hayranlıkla videoyu izlerken ben ise hala ayakta dikilmiş bekliyordum.
Namjoon - Cidden yakın dövüşte çok iyisin. Çok işimize yarıyacaksın. Kendimi tanıtıyim. Ben Namjoon ekibin başı, lideri.
?? - Merhaba ben Taehyung. Bana arkadaşlarım V der. Senin gibi yakın dövüşle ilgileniyorum.
?? - Bende Jungkook burda en küçük benim. Keskin nişancılıkla görevliyim.
Yoora - Memnun oldum bende Yoora. 15 senedir kafes dövüşüyle ilgileniyorum. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Namjoon - Birazdan diğerleride gelir o zaman konuşuruz .

Demesiyle kapı çaldı. Jimin kapıyı açtı ve diğerlerini içeri yönlendirdi. Merakla bakarken gözüme tanıdık gelen kişi ile vücudum titremişti . Kafasını kaldırdığında onu gördüm. Suga...

Uzun zaman oldu suga...

Acımasız PJM  Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt