15o Κεφάλαιο

500 63 11
                                    

Tae s Pov

Μόλις ξύπνησα κοίταξα δίπλα μου και αντί να δω τον Jungkook, είδα ένα σημείωμα.

Το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να το διαβάζω.

Καλημέρα αγάπη μου,

Συγνώμη που δεν μπορούσα να είμαι δίπλα σου αυτό το πρωινό, αλλά έχει σχέση με τον άγνωστο αριθμό που σου έστειλε. Έχω έναν φίλο που είναι ντετέκτιβ, αλλά ζει στην Daegu. Για αυτό το λόγο όταν ξύπνησα πιο νωρίς από εσένα σήμερα, τον πήρα τηλέφωνο και του τα είπα όλα, μήπως μπορεσει να μας βοηθήσει. Επειδή όμως τώρα έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να έρθει εδώ να μας βοηθήσει, θα πάω εγώ στην Daegu για μερικές μέρες και όταν βρούμε κανένα στοιχείο θα γυρίσω πίσω μαζι με αυτόν. Αυτά είχα να πω, όταν είναι να γυρίσω θα σε πάρω τηλέφωνο. Για τώρα κάτσε απλώς με τον Jimin και άμα σου στείλει παλι, να τα διαβάζεις μαζί με τον Jimin και να μην ανησυχείς. Άμα βαρεθειτε πολύ, καλέστε τον Jin, τον Namjoon και τον Yoongi. Αυτααα, σας έχω φτιάξει πρωινό. Σε αγαπω Taehyungie μου~❤️

Μάλιστα. Πως θα ζήσω τώρα εγώ, χωρίς τον Jungkook δίπλα μου έστω για λίγες μέρες;!

Τέλος πάντων.

Έκανα το πρωινό μου μπάνιο, έβαλα άνετα ρούχα και κατέβηκα τα σκαλιά.

Μπήκα στην κουζίνα και... ΟΥΑΟΥΥΥ.
Όταν έλεγε ότι έφτιαξε πρωινό για εμένα και τον Jimin, δεν έκανε καμια πλάκα.

Το τραπέζι ήταν γεμάτο με διάφορα γλυκά και μικρά σνακ. Ούτε σε παλατι να ζούσαμε.

Πήγα να ξυπνήσω τον Jimin και μόλις έκανε κι αυτός μπάνιο και είπαμε τα σχετικά καθίσαμε στο τραπέζι απανεντι από τον άλλον και άρχισαμε να συζητάμε για μικροπραγματακια.

Νομίζω πως πρέπει να του το πω.

Εκεί που ήμουν έτοιμος να μιλήσω με πρόλαβε εκείνος.

"Tae, μήπως σε απασχολεί κάτι; Γιατι φαίνεσαι λίγο ανήσυχος"μου ειπε.

"Να...η αλήθεια είναι πως ναι. Άκου, χθες το βράδυ όταν μπήκε ο Jungkook μεσα στο μπάνιο για να κάνει ντουζ, ένας άγνωστος αριθμός μου έστειλε αύτα τα μηνύματα"του είπα και του έδωσα το κινητο μου για να τα διαβάσει.

Ο Jimin επεξεργαζοταν όλα τα μηνυματα αργά και προσεχτικά μέχρι που μίλησε.

"Α τον αληητηηη. Να υποθέσω πως ο Jungkook για αυτό λειπει για να πάει στην Daegu. Για να βρει με το παλικάρι τον ντετέκτιβ, ποιος είναι αυτός"μου είπε και κούνησα το κεφάλι μου καταφατικα.

"Πάντως μην ανυσηχεις, όλα θα πανε μια χαρά, αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην πιστεύεις τις μαλακίες που λεει ο άλλος στο τηλέφωνο" πρόσθεσε και με αγκάλιασε.

"Σε ευχαριστώ Jimin, ηδη νιώθω καλύτερα"είπα και του χαμογελασα.

"Χαίρομαι, γιατί σήμερα δεν θα σε αφήσω στην μίζερη ζωουλα σου (με καλή έννοια πάντα). Θα διασκεδάσουμε όπως παλιά κι άμα δεν γυρίσει ο Jungkook αύριο, θες να φωνάξουμε τα παιδιά να μας κάνουν παρέα;"με ρώτησε.

"Φυσικά γιατι όχι;"είπα κάπως χαρούμενα. Μου έχουν λείψει η μέρες που κάναμε μόνοι μας παρέα.

"Ωραία! Τώρα πήγαινε σιγά σιγα να ετοιμαστείς, γιατι σε λίγο θα πάμε να διασκεδάσουμε όπως παλιά"μου είπε χοροπηδώντας.

Το καλό που του θέλω, να μην αρχίσει πάλι με αυτόν τον Ματάκια.

Time Skip

Αυτήν τη στιγμή, είμαι με τον Jimin σε μια καφετέρια και μετά θα πάμε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσουμε υλικά για κέικ και θα γυρίσουμε σπίτι για να το φτιάξουμε.

Time Skip

Έιμαστε σπίτι και έχει βραδιασει. Ευτυχώς προλάβαμε να φτιάξουμε το κέικ αν και στο τέλος πεταγαμε ο ένας στο άλλον τα υλικά που είχαν περισσέψει με αποτέλεσμα, να γίνει χάλια η κουζίνα αλλά την καθαρίσαμε μαζί και μετα πήγαμε να κάνουμε μπάνιο.

Τώρα εγώ κάθομαι στον καναπε και χαζεύω στο κινητό όταν μου στάλθηκε ένα μήνυμα. Ο Jimin έχει πάει τουαλέτα, (😂) οπότε δεν είναι μαζί αυτήν την στιγμή.

Μπήκα να δω ποιος μου έστειλε μήνυμα και ηταν... ο άγνωστος αριθμός. Έχω αρχίσει να ανχωνομαι, αλλά θα μπω να δω το μήνυμα.

???
Ξέρω πως το εχεις πει στον κολλητουλη σου και στο αγοράκι σου, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Σου μένουν δύο μέρες για να αποφασίσεις τι θέλεις. Νεκρό τον Jungkook και τον Yoongi, ή απλώς να τον χωρίσεις; Α επισης τώρα
είναι και σε κίνδυνο ο Jimin σου.
Δεν νομίζω να θες να πάθουν κατι.

Ήμουν έτοιμος να κλαψω. Αλλά πώς το έμαθε;

???
Σε παρακολουθώ
συνέχεια. Ξέρω την κάθε σου κίνηση. Όπως τώρα που είσαι έτοιμος να κλάψεις.

Είχα γουρλωσει. Τώρα είναι μέσα και στο μυαλό μου; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ότι κι αν μπορούσα να κάνω, θα το μάθαινε ούτως ή άλλως. Στο μόνο που τώρα έχω ελπιδα, είναι να γυρισει γρήγορα πίσω ο Jungkook.

Αν σας άρεσε θα το εκτιμούσα πολύ να βάλετε ⭐.Το άλλο κεφάλαιο θα το ανεβάσω το απόγευμα για να ξέρετε και τα επόμενα το Σαββατοκύριακο.

Σας αγαπωωωω!😍😘

Byeeeeee💕















(823 λέξεις 😂)                                           

Daddy issues #1 #kpoplovers09Where stories live. Discover now