chapter 2

296 6 0
                                    

p.o.v Noreen

Ik ren naar boven. Die schim ben ik daar al eens eerder tegen gekomen, maar ik zou niet weten van wat of wie ik 'het' ken.

Ik zit zo diep in gedachten dat ik niet voel dat Niall naast me komt zitten.

P.O.V Niall

Ik roep nu al een aantal keer Noreen haar naam, maar ze hoort met gewoon niet. Dan maar zo denk ik, ik ga met mijn handen voor haar gezicht en klap heel hard. Ze schrikt op uit haar gedachten en kijkt mee aan met een bange blik in haar ogen. 'Wat was er daarnet?' ze kijkt me aan en dan begint ze te huilen. 'Ik weet het niet Niall, ik wil er hier niet over praten.' 'Dat hoeft ook niet, we kunnen naar jouw kamer gaan of naar die van mij?' 'Ik wil graag naar mijn kamer.' Ik verwachtte dat al, haar kamer is op zolder en de jongens komen er alleen als zij er toestemming voor geeft. 'Dan gaan we toch naar jouw kamer?!'

Als we boven zijn gaat ze op bed zitten en staart met tranende ogen voorzich uit. 'Ga je het me nog vertellen?' vraag ik zodra ik naast haar zit op haar bed. 'Ja, maar ik weet niet goed hoe ik het uit moet leggen.' ze kijkt me aan en ik trek d'r in een knuffel.

P.O.V Noreen

Ik wil het wel vertellen, echt wel maar ik weet niet hoe. 'Ik uhm ik uhm ikzagdieschimweervantweewekengeleden.' ratel ik er zo snel als ik kan. 'Okay en nu langzamer.' grinnikt Niall. 'Ik zag die schim weer van twee weken geleden.' Ik kijk hem bang aan, bang voor zijn reactie. Niall heeft zich leren afsluiten voor dat soort geesten/schimmen, maar ik wou dat niet. Nou ja, mijn lichaam wou dat niet hoe hard ik ook probeerde. 'Had het de zelfde vorm als die van twee weken geleden?' vraagt hij alleen maar. Ik kijk hem verbaasd aan, maar herpak mezelf snel weer. 'Ja volgens mij wel.' 'Zoek dan de volgende keer contact, misschien dat je er dan achter komt wat hij of zij van je wil.' Ik knik. 'Niall, Noreen! Waar zitten jullie, we gaan eten!' horen we van beneden komen. 'Eten' Niall en ik kijken elkaar tegelijk aan. Dan schieten we in de lach en rennen zo snel als we kunnen naar beneden.

P.O.V Zayn

We zitten met z'n vieren aan tafel, als ik twee olifanten van de trap af hoor stormen. Dan hoor ik heel hard twee keer au van de gang komen. 'Wedden dat ze van de trap zijn gevallen?' grinnikt Louis. 'Ik weet het wel zeker.' En ik loop naar de gang. En ja hoor, daar liggen ze met z'n tweeën. Niall boven op en Noreen onderop. 'Niall ga van me af. Je plet me.' kreunt Noreen. Ik zie Noreen met een rood gezicht onder Niall liggen. 'Ik lig eigenlijk wel lekker.' En Niall beweegt nog een keer heen en weer. 'Niall ga van haar af, dit is gewoon zielig.' zeg ik half lachend. Ik kijk Louis aan en hij begrijpt waar ik naartoe wil. Samen lopen we op Niall en Noreen af. Louis trekt samen met mij Niall van Noreen af en Harry en Liam helpen Noreen overeind en Louis en ik tillen Niall op en lopen met hem naar buiten naar het zwembad toe. Als hij doorheeft wat we willen gaan doen begint hij spartelen in onze armen, maar hij is al te laat en wij gooien hem in het zwembad. Achter ons hoor ik gelach. Als ik me omdraai zie ik dat daar Harry, Liam en Noreen staan. Louis ligt op de grond van het lachen. En ik val ook bijna om als ik Niall boven zie komen met een zuur gezicht. 'Kom jongens, we gaan naar binnen anders word het eten koud.' zeg ik en draai me om.

P.O.V Noreen

Als ik buiten een plons kijk ik op. Ik kan al wel raden wat Zayn en Louis gedaan hebben met Niall. 'Arm broertje, heb je het koud' denk ik naar Niall. 'Hou jij je gedachten maar gewoon voor je. En ja ik heb het koud.' Ik grinnik en loop weer naar binnen. Ik ga snel aan tafel zitten en schep een groot deel van de pan op mijn bord. Harry heeft spaghetti gemaakt en die is het lekkerst van de hele wereld.

Als we allemaal aan ons toetje zitten gaat de telefoon. Liam staat op en loopt er naar toe. 'Hmh...ja...nee is goed.....ja ik zal het ze vertellen...okay ik zal het vragen...doei.' Hij loopt weer naar de tafel toe en gaat weer zitten. 'Jongens we gaan weer op tour.' Ik merk dat hij vrolijk probeert te klinken maar het lukt hem niet echt. 'Noreen jij mag ook mee als je wil?' 'Tuurlijk wil ik mee.' zeg ik opgelucht. De vorige keer mocht ik niet mee en toen heb ik bijna ons huis af laten branden, oeps. 'Ons voorprogramma worden de jongens van 5SOS.' Nu snap ik waarom hij vrolijk probeert te doen. Iedereen in dit huis weet dat ik een relatie heb gehad met Luke en dat dat niet goed is afgelopen. 'Wil je nog steeds mee, Noreen?' vraagt Niall voorzichtig. Ik weet dat hij het heel jammer zou vinden als ik niet mee ging. 'Ja, ik moet me gewoon over Luke heen zetten'. Niall zucht opgelucht. Ik weet dat ik hem zou kwetsen als ik nee zou zeggen, gewoon om Luke.

Na het eten zit ik op mijn kamer. Er word op mijn geklopt. 'Noreen, mag ik binnen kom?' Aan zijn stem te horen is het Zayn. 'Ja, kom binnen.' Zayn komt binnen en gaat naast me op mijn bed zitten. 'Ik weet dat je Niall niet wil kwetsen door mee te gaan, maar als je Luke echt niet onder ogen wil komen dan moet je eerst aan jezelf denken. Je hoeft Niall niet altijd vrolijk of blij te maken. Je mag ook best een keer aan je zelf denken.' Ik kijk hem aan en voel dat ik een knuffel nodig heb, dus omhels ik hem. Zayn is hier de gene na Niall met wie ik het beste kan praten en die me het beste begrijpt. 'Denk er nog even over na.' zegt hij en verlaat mijn kamer.

my ghost feelings ft. Niall HoranWhere stories live. Discover now