chapter 9

214 4 0
                                    

P.O.V Niall

Vandaag is het zover we gaan naar een afgesproken plek waar we het geld gaan ruilen voor Noreen en Louis. We lopen naar de auto en de politie volgt ons in een burger auto. Vandaag ga ik Noreen zien.

P.O.V Noreen

We zitten achter in een auto of busje tenminste dat denk ik. Want Thijs heeft mij een blinddoek omgedaan. Bij Louis was hij niet bang dat hij zou zien waar we heen gaan, omdat Louis toch nog wel een tijdje bewusteloos is. Ik probeer mijn handen los te krijgen maar schrik als het voertuig, wat het dan ook mag zijn, met een schok tot stil stand komt. Ik hoor de achter klep open gaan. Mijn blinddoek word af gedaan en ik zie Louis nog altijd op de vloer van het busje liggen. Hij word hardhandig wakker gemaakt. Ze zetten hem naast mij neer en Thijs kijkt ons alle twee door dringend aan. 'Jullie krijgen zometeen weer een blinddoek om en dan gaan we het busje uit. Ik krijg dan mijn miljoen en jullie blijven bij mij okay? Jullie mogen pas weg als ik het zeg.' We knikken kort en de blinddoeken gaan weer om. Ik word aan mijn arm omhoog gehaald en voel  de wind door mijn lange haar heen gaan. 'Noreen!' Hoor ik Niall roepen. 'Ik vertrouw dit niet Niall, volgens mij wil hij alleen maar het geld en neemt hij mij en Louis daarna weer mee.'

P.O.V Niall

Ik kijk op als ik een busje hoor stoppen. De achterdeur gaat open en Thijs stapt uit met Noreen en Louis. 'Noreen!' roep ik. Haar hoofd beweegt mijn kant op, maar ze kan me niet zien, want Thijs heeft haar geblinddoekt. Veel zeggen kunnen ze ook niet. Ik hoor alleen wat gemurmel van Louis zijn kant komen. 'Ik vertrouw dit niet Niall, volgens mij wil hij alleen maar het geld en neemt hij mij en Louis daarna weer mee.' 'Ik ga het melden, de politie is hier ook.' Ik zie Noreen opgelucht ademhalen. Dan komt er nog een man naar buiten en geeft Thijs zijn wapen en Thijs houd het tegen het hoofd van Louis aan. Ik snap waarom hij Louis vast heeft en niet Noreen. Louis is veel sterker dan Noreen, maar eerlijk gezegd zou hij nu toch niks doen. Hij weet maar al te goed dat als hij wat doet hij meteen door zijn kop geschoten word en daar word helemaal niemand vrolijk van. Voorzichtig loop ik naar achter. Naar de achterkant van de auto daar staat Zayn met een oortje in te praten met rechercheur Wright. 'Zayn, Noreen vertelde me net dat Thijs waarschijnlijk van plan is om alleen het geld te pakken en daarna weer met Louis en Noreen weg te gaan.' Hij kijkt me geschrokken aan en geeft het meteen door aan Wright. Ze komt de auto uit en loopt onze kant op. 'Okay, jongens we gaan het zo doen. Zayn ik ben jouw "vriendinnetje" en Niall ging zogenaamd naar achter om de tas met geld te pakken. Ik heb mijn wapen in mijn broek rand zitten op mijn rug, mocht er toch iets gebeuren dan weten jullie waar jullie een wapen vandaan moeten halen.' Ze kijkt me aan en dan schiet me iets te binnen. 'Hij heeft Noreen en Louis wel onder schot.' Ze knikt en kijkt om het hoekje. We lopen terug en gaan met de tas vol geld voor de rest staan. Harry kijkt Zayn raar aan als hij ziet dat Wright zo klef tegen hem doet. Zayn kijkt van Louis naar Noreen naar Thijs en dan naar ons. Harry lijkt het te begrijpen en knikt. 'We gaan nu het geld geven en daarna moet je gewoon meewerken met Thijs. Anders gebeuren er dingen die niet erg leuk zijn.' Ze knikt bijna onzichtbaar.

P.O.V Louis

Ze hebben net het geld gegeven en ik verwacht dat ik word losgemaakt, maar inplaats daarvan word ik weer ruw het busje in getrokken. Ze halen de blinddoeken weg en komen op ons af met die verdomde doekjes weer. Ze leggen ze tegen onze neus aan en langzaam zak ik weg.

P.O.V Zayn

Ik sta hier met Wright naast me en zie dat Louis en Noreen weer terug in het busje worden getrokken. We laten ze een stukje rijden en meteen komt het A.T weer in actie. Ik ren samen met Niall als een gek naar de achterkant van het busje, als we het teken krijgen dat we heen kunnen. We trekken de achterdeuren open. Louis en Noreen liggen ze bewusteloos achter in. Ik loop naar binnen en maak Louis los. Ik trek de doek van zijn mond en haal de prop eruit. Ik loop langzaam met hem naar de ambulance. Jezus hoeveel kregen zij te eten, Louis weegt helemaal niks. Niall loopt achter me aan en geeft Noreen over. Ik loop terug naar de rest en vraag aan rechercheur Wright of ik haar even kan spreken. Ze ziet er zo stoer en sexy uit met dat wapen op haar heup. ( zie media dat is Wright). Dan hoor ik een schot. Ik kijk op en zie Michael op de grond vallen.

my ghost feelings ft. Niall HoranOnde histórias criam vida. Descubra agora